Tappara päätti SaiPan voittoputken

Hurjassa vireessä alkukauden ollut Tampereen Tappara venytti pisteputkeaan jo 14 ottelun mittaiseksi, kun Jukka Rautakorven suojatit kaatoivat lauantaina Lappeenrannassa pelatussa ottelussa SaiPan 1-4 lukemin. Tapparan parhaimmistoon ottelussa kuuluivat 1+1 tehot summannut Charles Bertrand ja Hugo Has sekä 31 kertaa kamppailussa torjunut Michael Garteig.

SaiPa hallitsi ensimmäisen erän peliä ja vastasi myös ottelun avausmaalista, kun Anssi Löfman onnistui maalinteossa 28 sekunnin pelin jälkeen. 1-0 lukemissa ottelu ei vanhentunut kauan, sillä reilu kaksi minuuttia myöhemmin Charles Bertrand tasoitti pelin. 1-1 lukemissa mentiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä oli ensimmäistä tasaisempi, jossa verkkoja heilutteli ainoastaan vierasjoukkue. Tapparan toinen osuma nähtiin erän alussa, kun Hugo Has vei Kirvesrinnat uransa ensimmäisellä liigamaalilla 1-2 johtoon. Kolmannen kerran kotijoukkueen maalissa pelannut Niclas Westerholm joutui antautumaan erän lopussa, kun Jere Karjalainen onnistui alivoimalla maalinteossa.

Ottelun ratkaisu nähtiin heti päätöserän alussa, kun huikeaa kautta pelaava Anton Letchi vei vieraat kolmen maalin karkumatkalle. SaiPalle tarjottiin vielä pelin lopussa mahdollisuutta kaunistella loppulukemia, kun Valtteri Kemiläiselle tuomittiin kahden minuutin rangaistus pelin viivyttämisestä, mutta maaleja ottelussa ei enempää nähty.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

CS:GO DreamHack Spring: Vitality - ENCE 29.05.2020 Klo 15:00

Voittavatko suomalaiset jälleen?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset