Liiga: Tappara – Ilves kello 18:30 pe 13.12.2019

Liiga: Tappara – Ilves veikkausvihje ja kertoimet
Todella vahvasti valmentajanvaihdoksen jälkeen pelannut Ilves oli jo ennen keskiviikon pelejä noussut koko liigan kolmanneksi, Tapparan kantaan. Tätä peliä voidaan siis hyvällä syyllä pitää melkoisena kärkikamppailuna, kukapa olisi vielä tuossa lokakuun alussa uskonut? Perjantai ja 13. päivä, kummalle mahtaa tämä peli olla onnenpeli?

Tuleeko seitsemäs? Ehkäpä.

Tappara – Ilves kertoimet

Tappara – Ilves. Näitä pelejä on taas odotettu ja tässä ottelussa ykkössuosikki kertoimien mukaan on Tappara. Kirvesrintojen pelit ovat olleet kuitenkin loisteliaan alkukauden jälkeen hieman tahmaisia, joten annetaan erinomaisesti pelaavalle Ilvekselle tässä reilu mahdollisuus. Mille kohteelle sinä heität betsisi? Kuusi hyvää vaihtoehtoa tarjolla, kertoimet ovat myös ihan mukavat. Tsekkaa lisää Nordicbetiltä!

Kotivoitto ja yli 4.5 maalia / 3.40
Tasapeli ja yli 4.5 maalia / 8.25
Vierasvoitto ja yli 4.5 maalia / 3.65

Kotivoitto ja alle 4.5 maalia / 5.45
Tasapeli ja alle 4.5 maalia / 5.65
Vierasvoitto ja alle 4.5 maalia / 5.65

Tappara – Ilves tilastot

Tapparan 10 viimeistä peliä ovat menneet 5-5 tilastoin, maalierolla 25-24. Ilveksen 10 viimeistä peliä ovat menneet 8-2 maalierolla 28-16. Edellinen tappio Ilveksellä on marraskuulta, 22.11. tuli tappio rankkareilla HPK:n vieraana. Myös Tapparalla viimeisin tappio on HPK:lle, tosin hieman tuoreempana 7.12.2019.
10 viimeisintä Tappara – Ilves tai Ilves – Tappara peliä ovat nekin menneet Ilvekselle, 22-27 maalierolla tuloksin 4-6. Ilves on voittanut kaksi viimeisintä kohtaamista kun Tappara on toiminut isäntänä, lukemat ovat olleet 1-2 ja 1-4.
Tapparalla on tilastoissa jo seitsemän vähintään 20 pinnaa tehnyttä pelaajaa. Osa toki näistä on tässä pelissä telakalla tai muuten vaan voissa. Kristian Kuusela johtaa Tapparan pörssiä tehoin 11+15. Ilveksen ykkönen on Eemeli Suomi tehoin 17+9. Hänen lisäkseen 10+14 tehot tehneet Matias Maccelli myös kehiin.

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

Ja lauantaina sitten jatkot…

Tappara – Ilves ennakoidut kokoonpanot

Samaan aikaan pelataan EHT-Venäjän turnausta ja molemmilla on rosterissa vajausta. Näillä mentiin keskiviikkona, Tappara pelasi tällä kokoonpanolla KooKoota vastaan:

Levtchi, Virta, Ojamäki – Vittasmäki, Suhonen
Kuusela, Malinen, Bertrand – Blood, Rouhiainen
Moilanen, Iacobellis, Vauhkonen – Utunen, Ytterell
Rauhala, Jasu, Lehtonen – Wehmas
Maalilla Heljanko, varalla Garteig

Ilveksen avauskokoonpano oli Sport voitossa (2-3) seuraava:
Rautiainen, Lepaus, Antonen – Peltola, Parikka
Maccelli, Leino, Ikonen – Elorinne, Laaksonen
Haapanen, Saarela, Ahopelto – Maalahti, Thomson
Päkkilä, Vainionpää, Ikonen – Salmela
Maalilla Dostal, varalla Mäkiniemi

Tappara – Ilves ottelun ennakointi

Tapparan peli on ollut hieman tahmeaa, mutta se on tämän pelin suosikki. Ilveksen pelaamisesta huokuu nyt ihan erilainen rentous, joten annamme ”vierasjengille” tässä mahdollisuuden. Ilves on siis meidän suosikkimme voittamaan tämä ottelu, tosin tiukan niukalle se voi mennä. Mennäänkö jopa jatkoajan tai jopa rankkujen kautta? Mahdollisesti.

Lokakuussa mentiin näin, miten nyt?

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *