Liiga: Tappara – HPK kello 18:30 perjantaina 18.10.2019

Liiga: Tappara – HPK veikkausvihje ja kertoimet
Perjantain viiden ottelun kierroksella yksi mielenkiintoisimmista peleistä on Tapparan ja HPK:n välinen taisto. Molemmat joukkueet ovat alkukaudella pelanneet Liigan lisäksi myös CHL:ää. Tappara ei edelleenkään ole hävinnyt varsinaisella peliajalla liigassa kun takana on jo 12 peliä!

Tappara – HPK kertoimet

Tappara on erinomaisen alkukauden vireen myötä ehdoton ennakkosuosikki tähän peliin. HPK peluutti CHL:n kahdessa viimeisessä pelissä vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia ja keskittyy nyt pelkästään Liigaan kun CHL:n jatkopaikka meni menojaan. Tappara pelasi vielä keskiviikkona oman ratkaisevan ottelunsa Frisk Askeria vastaan keskiviikkona. Tappara selvisikin ainoana suomalaisjoukkueena CHL:n pudotuspeleihin. Kärpät, Pelicans ja HPK jäivät rannalle.

Tapparalla on edelleen vankka miehitys sarjan pistepörssin kärjessä, Kristian Kuusela, Tyler Morley, Niko Ojamäki ja Charles Bertrand olivat neljän kärki vielä keskiviikkona. HPK:n paras pistemies Valtteri Puustinen löytyy muutaman pisteen päästä, myös Cody Kunyk on ollut Kerhon riveissä varsin mainio pistemies. Näitä nimiä voi ripotella ottelun pistevetoon ja maalintekijävetoon.

Tappara – HPK tilastot

Kotiotteluissa Tappara on pelannut neljä voittoa, yhden voiton jatkoilla ja yhden tappion jatkoilla. Maaliero on komea 22-11, joten ihan jo sen perusteella voi heitellä 3,4 – 1,2 lukemia tähän peliin. HPK:n vieraspelit ovat menneet kahden voiton ja neljän tappion merkeissä, joten jatkoille se ei ole joutunut tai päässyt kertaakaan. Maaliero 18-21, keskiarvolla se tekee n. 3.00 – 3.50 maaleja.

Tampereella pelatuissa otteluissa Tappara on ollut niskan päällä, lopulta pelit ovat menneet 8-2 lukemin Tapparalle. Edellisen pelin voitti kuitenkin HPK niukasti 2-3, sitä edellinen peli puolestaan 3-2 jatkoilla Tapparalle. Tappara ei siis ole pariin peliin voittanut Kerhoa varsinaisella peliajalla – Hämeenlinnassahan HPK on ottanut viisi peräkkäistä voittoa Tapparasta, tähän sisältyy viime kevään pudotuspelitkin.

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

Tappara – HPK ennakoidut kokoonpanot

Tapparan kokoonpano Kärppiä vastaan oli seuraavassa mallissa, tuleeko muutoksia? Tuukka Mäntylä sai huiman seitsemän pelin pannan päähän kohdistuneesta taklauksesta, joten hän ei ainakaan pelaa tässä pelissä.

• Kuusela – Morley – Bertrand, Vittasmäki – Suhonen
• Levtchi – Virta – Ojamäki, Blood – Kemiläinen
• Moilanen – Rauhala – Karjalainen, Mäntylä – Ytterell
• Puistola – Jasu – Lehtonen, Rouhiainen
• Maalilla Garteig, varalla Heljanko

Edellisessä Liigapelissä HPK voitti Sportin 2-1. Kokoonpano oli tällä mallilla:

• Innala – Kunyk – Kanninen, Laatikainen – Nikkilä
• Puustinen – Lucenius – Cornet, Friman – Eronen
• Seppälä – Tikka – Kombe, Nurmikanta – Latvala
• Tavi – Lahtela – Ruokonen, Laavainen
• Maalilla Voutilainen, varalla Reijola

Tappara – HPK ottelun ennakointi

Tappara lähtee ennakkosuosikkina tähän peliin. Hämeen herruudesta on toki oteltu aiemminkin ja valtikka kyllä kiinnostaa molempia. Tapparan lento on alkukaudesta ollut perin väkevää, mutta mielestämme tässä ottelussa HPK antaa kirvesrinnoille kuitenkin oivan vastuksen.

Tulosvetoon tähän otteluun voisi heitellä 2,3,4 – 1,3,5 lukemia, mutta viisi maalia vieraille on aika kaukaa haettu kun Tappara on kuitenkin se suosikki. Katso päivitetyt kertoimet otteluun ja lyö vetoa! Perjantai-illan huumaa luvassa Hakametsässä!

Kurkistus kulissien taakse:

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *