Tanskan Superliiga: FC Midtjylland – FC Kööpenhamina klo 19.00 su 10.11.2019

Aina viihdyttävä Tanskan Superliiga jatkuu sunnuntaina viiden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään MCH Areenalla Herningissä, jossa toisistaan mittaa ottavat sarjan kaksi parasta joukkuetta tällä hetkellä. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista peliä, mikä on ymmärrettävää, sillä molemmilla joukkueilla on omat vahvuutensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Midtjylland ja FC Kööpenhamina ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 64 kertaa. Näistä peleistä Midtjyllandille on kirjattu 20 voittoa, 12 kertaa pisteet ovat menneet tasan ja 32 kertaa voiton on vienyt illan vierailija FC Kööpenhamina. Kaksikon tuorein kohtaaminen on perua viime syyskuulta, jolloin osapuolet kohtasivat Telia Parkenilla. Tuossa ottelussa pisteet menivät 0-0 tuloksella jakoon.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on voittanut kaksikon kuudesta viimeisestä kohtaamisesta viisi peliä. Edellisen kerran vierasjoukkue on voittanut näiden kahden joukkueen kohtaamisen toukokuussa 2018. Tuolloin Midtjylland kaatoi vieraissa FC Kööpenhaminan 0-2 lukemin.

Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy vierasvoittoihin, sillä FC Kööpenhamina on onnistunut kaatamaan edellisen kerran Midtjyllandin vieraissa lokakuussa 2016. Tuolloin kööpenhaminalaisseura oli tällä MCH Areenalla parempi 1-3 lukemin. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että vierasjoukkueen pelannut osapuoli on jäänyt joukkueiden viidessä tuoreimmassa kohtaamisessa neljästi maaleitta.

Joukkueiden syyskuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Neljän pisteen ero sarjataulukossa

Midtjyllad lähtee otteluun neljän pelin voittoputkessa ja sarjataulukon piikkipaikalta. Brian Prisken miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 12 voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Midtjyllandin vahvuus kuluvalla kaudella on löytynyt puolustuksesta, sillä joukkue on päästänyt Tanskan pääsarjassa ylivoimaisesti vähiten maaleja. Tällä 0,4 päästetyn maalin keskiarvolla Midtjyllandin puolustus on yksi Euroopan parhaimpia tällä hetkellä.

FC Kööpenhamina lähtee otteluun puolestaan kolmen pelin voittoputkessa ja sarjataulukon toiselta sijalta. Stale Solbakkenin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 11 voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. FC Kööpenhaminan vahvuus kuluvalla kaudella on löytynyt hyökkäyksestä, sillä se on tehnyt Tanskan pääsarjassa toiseksi eniten maaleja (1,93 ottelua kohti) Bröndbyn jälkeen.

Ennakoidut kokoonpanot

Kotijoukkueen loukkaantumislista on pitkä, sillä ennakkotietojen mukaan isänniltä puuttuvat Marc Dal Henden, Zsolt Korcsmar, Oliver Olsen, Kristian Dirk Riis, Tim Sparv, Victor Torp ja Patrick. Myös FC Kööpenhaminalta puuttuu useampi pelaaja, sillä sivussa ennakkotietojen mukaan ovat Stephan Andersen, Nicolai Boilesen, Jonas Older Wind, Pierre Bengtsson, Carlo Holse, Robert Mudrazija ja Bryan Oviedo.

FC Midtjylland (4-2-3-1):
Hansen – Andesson, Sviatchenko, Scholz, Dyhr – Evander, Onyeka – Mabil, Emiliano, Anderson – Junior Bruma.

FC Kööpenhamina (4-4-2):
Johnsson – Bengtsson, Nelsson, Papagiannopoulos, Bartolec – Ficher, Zecam Falk Jensen, Biel – Santos, N’Doye.

Pienten marginaalien peli tiedossa

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista, mikä on ymmärrettävää, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän puolestaan kannattaisi lyödä vetoa. Kotijoukkueen voittoa puoltaa puolustus sekä historia. Vierasjoukkueen voittoa puolestaan puoltaa parempi hyökkäys sekä hieman paremmat lähtökohdat, sillä FC Kööpenhaminan joukkue on hieman paremmassa kunnossa kuin illan isännän.

Koska ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset, niin lähdetään me pelaamaan täällä Kertoimet.comissa vaihtoehtoisia vetoja. Tällä kertaa näiden vaihtoehtoisten vetojenkin antaminen tuottaa suurta tuskaa, sillä tämän matsin lähtökohdat ovat täysin ympäripyöreät. Tägätään tässä pelissä kuitenkin lapulle alle 2,5 maalin ottelu, sillä tämä vaihtoehto tuntuu juuri tällä hetkellä kaikkein järkevimmältä vaihtoehdolta.

Unibet tarjoaa alle 2,5 maalin ottelulle 1,77 kertoimen »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *