Taavi Vartiaiselle kuuden ottelun pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on tuominnut Lahden Pelicansin Taavi Vartiaiselle kuuden ottelun mittaisen pelikiellon tiistain Tappara-Pelicans –ottelun tapahtumien seurauksena. Pelikiellon seurauksena Vartiainen on pelikelpoinen seuraavan kerran vasta 30. joulukuuta pelattavassa Pelicans-HIFK –ottelussa.

Vartiaisen pelikieltoon johtaneen taklauksen pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Liigan kurinpitodelegaatio on tuominnut Lahden Pelicansin Taavi Vartiaiselle kuuden ottelun pelikiellon tiistaina Tappara-Pelicans –ottelun tapahtumisen seurauksena. Vartiaisen pelikieltoon johtanut tilanne nähtiin reilun minuutin pelin jälkeen, kun hän taklasi rumasti laidan tuntumassa Tapparan Tuukka Mäntylää sillä seurauksena, että puolustaja menetti tajuntansa ja jätti pelin kesken.

Vartiaiselle tuomittiin jo itse ottelussa tapahtuneesta 5+20 minuutin pelirangaistus, mutta tapaus eteni myös kurinpitäjän pöydälle, joka mätkäisi hyökkääjälle kuuden ottelun pelikiellon. Itse rangaistusta kurinpitodelegaatio perustelee Liigan verkkosivuilla seuraavasti:

– Jääkiekkoon kuuluvat kovat taklaukset, mutta ne pitää pystyä suorittamaan sääntöjen sallimalla tavalla. Lähtökohtaisesti taklaajalla on vastuu siitä, ettei taklauksessa tapahdu osumaa vastustajan päähän. Rangaistusharkinnan osalta kurinpitodelegaatio toteaa, että Vartiainen näkee pelitilanteen kehittymisen hyvissä ajoin ennen taklaukseen lähtemistä ja tästä huolimatta suorittaa taklauksen siten, että siinä aiheutuu erittäin voimakas osuma vastustajan päähän.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Barcelona - Napoli, kumpi etenee kahdeksan parhaan joukkoon? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset