Karjala-turnaus: Suomi – Tsekki klo 17:30 la 9.11.2019

Karjala-turnaus Suomi – Tsekki veikkausvihje ja kertoimet
Turnauksen hyvin levätyn välipäivän jälkeen vuorossa on Suomen ja Tsekin välinen kamppailu. Tsekki on ollut tilastojen mukaan Karjala-turnauksessa pehmoinen kuin joulun pas*in paketti, mutta mitäs tällä kertaa on tarjolla? Rytmiryhmä on liikkeellä mielenkiintoisella jengillä, mutta eiköhän Leijonat karju nämä kisulit kumoon?

Tsekki pelasi ensimmäisen ottelunsa Ruotsissa:

Suomi – Tsekki kertoimet

Alustavat kertoimet tähän otteluun pitkävedossa povaavat Suomelle voittoa, moni vedonlyöntifirma antaa tähän 1.76 – 3.95 – 3.25 luokkaa olevat kertoimet. Jo näiden perusteella voidaan perustellusti sanoa että kyllähän Suomen tämä peli pitäisi hoitaa ja vieläpä melko puhtaasti. Tsekkaa Tsekkien tappiokerroin vaikkapa Nopeampi.com sivustolta!

Tsekillä on kyllä kärjeltään vaarallinen joukkue, jos Jan Kovar ja muut starat ovat pysyneet poissa virvokkeiden ääreltä edellisenä iltana niin jalka voi olla kepeäkin. Mutta entä sitten puolustus ja maalivahtiosasto, ne häviävät paperilla Suomelle melkoisen runsaasti.

Katso kaikki ottelun kertoimet ja lyö vetoa lauantai-illan mainiosta Leijonat-viihteestä!

nopeampi banneri

Suomi – Tsekki tilastot

Suomi on tosiaan ollut Tsekkiä vastaan niskan päällä ja Tsekki ei ole onnistunut kuin kahdesti yllättämään Suomea Karjala-turnauksen otteluissa viimeiseen 10 kertaan. 2010 vuodesta alkaen on pelattu kahdeksan peliä, näistä Tsekki on vain kerran onnistunut (2016) tekemään viisi maalia, lopuissa peleissä se on tehnyt korkeintaan kaksi maalia. Suomi on yhtä peliä lukuunottamatta tehnyt aina vähintään kaksi maalia. Eli 2,3,4 – 0,1,2 tulosvetoon?

Jotain Tsekin joukkueen tasosta kertoo toki sekin että joukkueessa on kaksi Liigassa pelaavaa pelaajaa, Kärppien Krejcik ja Jukureiden Galvas. Hyviä pelureita toki, mutta ei ihan sitä parasta A-ryhmää, mutta pelaavat varmasti mielellään tässä pelissä Leijonia vastaan. Toki Suomellakin on melkein 10 pelaajaa Liigasta kehissä.

Lyö vetoa Karjala-turnauksesta 2019/20 näillä sivuilla:

Suomi – Tsekki joukkueiden kokoonpanot

Suomen kokoonpano Karjala-turnauksessa 2019

Maalivahdit: Säteri Harri (Sibir), Olkinuora Juho (Admiral)

Puolustajat: Pokka Ville (Avangard Omsk), Lehtonen Mikko (Jokerit Helsinki), Vittasmäki Veli-Matti (Tappara), Niemelä Mikko (Kärpät), Hietanen Juuso (Dynamo Moscow), Lindbohm Petteri (Lausanne HC), Nikkilä Petteri (HPK), Eronen Teemu (Jokerit Helsinki), Vainio Juuso (JYP), Ohtamaa Atte (HC Lugano)

Hyökkääjät: Suomi Eemeli (Ilves), Anttila Marko (Jokerit Helsinki), Aaltonen Miro (Vityaz), Ojamäki Niko (Tappara), Tyrväinen Juhani (Luleå HC), Rajala Toni (EHC Biel), Puljujärvi Jesse (Kärpät), Haapala Henrik (Jokerit Helsinki), Manninen Sakari, Hartikainen Teemu (Salavat Yulaev), Kuusela Kristian (Tappara), Ilomäki Arttu (Luleå HC), Turunen Teemu (HIFK), Pesonen Harri (SCL Tigers), Lammikko Juho (Kärpät)

Tsekin joukkue Karjala-turnaukseen:

Maalivahdit: Roman Will (Rogle), Marek Langhamer (Amur);

Puolustajat: Andrej Sustr (Kunlun Red Star), Jakub Jerabek (Vityaz), Jakub Krejcík (Karpat), Jakub Galvas (Jukurit), David Musil, Milan Doudera, Vladimir Roth (Ocelari Trinec), Michal Moravcík (HC Skoda Plzen), Jan Kostalek (HC Sparta Praha), Filip Pyrochta (HC Kometa Brno).

Hyökkääjät: Jan Kovar (Zug), Andrej Nestrasil (Metallurg), Lukas Sedlak (Traktor), Dmitrij Jaskin (Dynamo Moscow), Tomas Zohorna, Hynek Zohorna (Amur), Radovan Pavlik (Mountfield HK), Matej Stransky, Michal Kovarcík (HC Ocelari Trinec), David Tomasek, Michal Repík (HC Sparta Praha), Radim Zohorna (BK Mlada Boleslav), Tomas Filippi (Bili Tygri Liberec), Ondrej Beranek, Tomas Rachunek (HC Energie Karlovy Vary).

Suomi – Tsekki ottelun ennakointi

Suomi on melkein perinteen mukaan pelannut hyvin Tsekkiä vastaan lauantaina – tai sitten Tsekki on pelannut heikosti. Kyllähän tässäkin kertoimet ovat Suomen voitolle ja voittohan tästä otetaan? Mutta millä lukemilla? Ehkä nuo aikaisemmat 2,3,4 – 0,1,2 on ihan passelit tähän, voitto tästä ja sitten sunnuntaina Ruotsia vastaan!

Vähän vanhempi matsku, mutta ihan pätevä tähänkin päivään…

Lyö tästä Karjala-turnauksen ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *