Channel One Cup: Suomi – Ruotsi kello 10:00 lauantaina 14.12.2019

Channel One Cup: Suomi – Ruotsi veikkausvihje ja kertoimet
Lauantaiaamuun vedonlyöntiä ja kertoimia? Kyllä, EHT-Venäjän Suomi – Ruotsi todellakin alkaa jo kello 10:00 Suomen aikaa, joten herätyskellot herättämään ajoissa ja betsaamaan! Kertoimien mukaan Ruotsi on ottelun suosikki sen kaadettua Venäjän ensimmäisessä pelissä. Jääkö Leijonille pelkkä luu käteen tästä pelistä?

Peli alkaa tosiaan kello 10:00. Ole hereillä!

Suomi – Ruotsi kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet povaavat heikkoja hetkiä Suomelle. Tsekki-ottelussa Suomi pelasi kaksi hyvää erää, taas meni Karjalaturnauksen tapaan yksi heikko erä ja mahdollisuudet… lopulta Suomi ylti jatkoille, mutta siitä ei sitten jäänytkään sen enempää kerrottavaa. Osuuko Ruotsi-peliin taas huono erä? Se tietää sitä että tuskin sitä voittoa tulee, Ruotsi rokotti armotta Venäjää ensimmäisessä pelissä.

Ottelun kertoimet ovat 2.75 – 4.15 – 2.16 ja Suomi on matkannut tähän peliin Tsekeistä. Tuolla tuskin on hirveästi vaikutusta, kuten ei myöskään sillä että kysessä on todellakin aamupäiväpeli. Suomalaisille kello 10:00 ja Ruotsalaisille kello 9:00. Toivottavasti Leijonat ovat hereillä heti alusta alkaen.

Suomen ensimmäisenä tekemästä maalista saa ihan kivan kertoimen, 2.02. Pitäisikö tuo napata kiinni vai onko se sittenkin Ruotsi mikä tämän pelin ensimmäisen maalin tekee? Sille kerroin 1.79.

Suomi – Ruotsi tilastot

Joukkueet lähtevät hieman eri lähtökohdista tähän otteluun, Ruotsi löi ehkä jopa hieman yllättäen Venäjän lukemin 3-4 ensimmäisessä ottelussa ja Suomi pelasi tuon 4-3 jatkoaikatappion Tsekkiä vastaan Tsekeissä. Tämä tietty lupailee tähänkin peliin ainakin yli 4.5 maalia, jopa yli 5.5 maalia tai yli 6.5 on ihan mahdollinen.

Ilahduttavasti tilastot ovat Suomen puolella näissä maaotteluissa. 10 viimeistä peliä on mennyt Suomelle 8-2 maalierolla 35 – 24. Suomi hävisi viimeksi Ruotsille EHT Tsekin turnauksessa 5.5.2019. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, esimerkiksi Suomi on voittanut maailmanmestaruuden. Ruotsi varmasti haluaa tätä päänahkaa nyt enemmän kuin… koskaan tänä vuonna?

Lyö vetoa Channel One Cup -turnauksesta 2019/20 näillä sivuilla:

Suomi – Ruotsi joukkueiden kokoonpanot

Suomen ykkösmaalivahti joutui jättämään nämä kinkerit väliin ja hätiin houkuteltiin HIFK:n Frans Tuohimaa, torstaina Eetu Laurikainen oli pelivuorossa, saisiko Tuohimaa pelivuoron tässä pelissä? Vai vasta sunnuntaina Venäjää vastaan?

Savinainen, Lammikko, Puljujärvi – Pokka, Koivisto
Palmu, Siikonen, Nättinen – Melart, Kemiläinen
Suomi, Paajanen, Puustinen – Friman, Eronen
Sallinen, Björninen, Karjalainen – Seppälä, Reunanen
Maalilla Laurikainen, varalla Tuohimaa

Ruotsin joukkue on kokonaisuudessaan aika nimetön, mutta mainiosti nippu pelasi itänaapuriamme vastaan. Tutuimpia nimiä suomalaisille tietty ykköskentän laituri Malte Strömwall, joka teki myös maalin Venäjää vastaan. Myös Viktor Lööv on monelle tuttu Jokereista.

Ruotsin kokoonpano Venäjää vastaan oli:

Pääjärvi, Ljungh, Strömwall – Wikstrand, Lööv
Brome, Rydahl, Bristedt – Dahlback, Hansson
Petersson, Rasmunssen, Zaar – Tommernes, Johansson
Sylvegard, Handemark, Brodin
Maalilla Johansson, varalla Reideborn

Suomi – Ruotsi ottelun ennakointi

Aikainen aloitusaika voi kyllä vetistää tämän ”hegemonia-pelin” melkoiseksi läpsyttelyksi. Tsekkiottelun heikko ensimmäinen erä ei voi toistua tsekkiä vastaan, muuten tulee noutaja ja nopeasti. Jokaiselta kentältä odotellaan tasonnostoa vaikka sitä toki tapahtui jo Tsekki-pelissä.

Tulosvetoon 3,4 – 3,4, jos pelaajia ei oikein nappaa niin 2,3 – 2,3 on ehkä sitten realistisemmat. Pelataan nyt tämä alta pois.

Tuskin ihan näin intensiivistä peliä nähdään lauantaina aamupäivällä?

Lyö tästä Channel One -turnauksen ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *