Euro 2020 karsinnat: Suomi – Liechtenstein klo. 19:00 pe 15.11.2019

Euro 2020 karsinnat: Suomi – Liechtenstein veikkausvihje ja kertoimet

Suomi on jo melkein kisajunassa, kisakoneessa tai ihan missä laitteessa vaan. Vain äärimmäisen huono AkuAnkka -tuuri voi viedä enää Suomelta kisapaikan. Omissa käsissä kaikki ja tappiollakin voidaan olla kisoissa. Mutta eiköhän me tästä rutisteta komea voitto, kisapaikan kunniaksi! Suomi – Liechtenstein liput menivät kuin kuumille kiville, mutta onneksi voit katsoa matsin ilmaiseksi livestreamin välityksellä – Viafree palvelu näyttää tämänkin Huuhkajat pelin suorana lähetyksenä! Tämän lisäksi myös Nelonen näyttää pelin koko kansalle. Ottelun studio alkaa jo kello 16:00!

Ei vielä tiliä Unibetilla tai Olybetillä?

Liity nyt Unibetille ja saat Suomen voitolle 50.00 kertoimen!
Olybet puolestaan tarjoilee uusille asiakkaille 25€ Riskittömän vedon.
Katso myös huimat muut kohteet tähän otteluun ja lyö vetoa miten matsissa käy! Herkkukertoimia tarjolla!

Suomi – Liechtenstein kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet kertovat hyvin pitkälle kaiken oleellisen tämän ottelun tulevasta tuloksesta. Suomi pelin voittaa, nyt on kyse lähinnä vaan siitä että mitkä ovat lukemat. Suomen voittoa voisi tässä pelata myös pienellä tasoituksella, Liechtenstein taitaa olla tässä nyt aika iso vastaantulija. Tai siis pieni.

Kertoimet Suomi – Liechtenstein otteluun päivittyvät lähempänä itse ottelua ja sieltä nyt kannattaa ainakin poimia Teemu Pukin maalintekijäkertoimet. Viimeisimpien tietojen mukaan Pohjanpalo olisi loukkaantunut harjoituksissa, toivotaan kuitenkin että Jolle olisi mukana pelissä. Viimeisimpien tietojen mukaan Pohjanpaloa ei kuitenkaan kentällä nähdä. Telia 5G Areenalla Helsingissä pelattava ottelu on loppuunmyyty ja paikalliset baarit repivät kaiken irti ottelusta ja sen tuomasta hypestä. Eihän tosiaan vastassa ole kuin Liechtenstein, mutta käytännössä voitolla Suomi varmistaa sen EURO 2020 turnauksen pelipaikan!

Liechtenstein ei ole jalkapallo-ottelua voittanut miesmuistiin, mutta toki sekin on pelannut ihan yllättäviä tasapelejä. Ei Suomi voi tähän peliin lähteä lepsuilemaan, ei vaikka Kreikka antoikin huiman lahjan Suomelle peittoamalla Bosnian omassa ottelussaan. Kaikilla on vielä kaksi peliä edessä ja ero pahimpiin vastustajiin Armeniaan ja Bosniaan on se viisi pistettä. Ja näillä molemmilla on pelit vielä lohkovoittaja Italiaa vastaan. Onko tämä jopa liian hyvää ollakseen totta?

Coolbet järjestää avausmaalikisan. Veikkaa avausmaalin syntyminutti olet mukana matka-arvonnassa EM-kisoihin 2020 kesällä!

Veikkaa Coolbetillä avausmaalin syntyminutti ja voita EM-kisamatka »

Suomi – Liechtenstein livelähetys – Nelonen, Viafree, Ruutu+…

Ottelun voi katsoa ilmaiseksi Viafree-palvelun avulla, mutta viimeisimpien tietojen mukaan (hs.fi) ottelu tulee näkymään myös suorana lähetyksenä televisioverkossa. Nelonen tulee esittämään Suomi – Liechtensterin ottelun suorana lähetyksenä koko kansalle. Toki ottelun voi tässä tapauksessa katsoa myös Ruutu+ palvelun kautta. Tästä taitaa tulla kaikkien aikojen seuratuin Huuhkajat ottelu televisio-vastaanottimien ääressä? Ottelu tullaan lähettämään useammassa kaupungissa myös jättiscreenien välityksellä, joten EURO 2020 kisapaikan varmistuttua juhlat voivat jatkua suoraan… turuilla ja toreilla!

Suomi – Liechtenstein tilastot

Liechtenstein on tämän lohkon viimeisenä, sillä on vain kaksi pistettä plakkarissa. Onhan Suomi otteluun lähdettäessä hurjan iso ennakkosuosikki, mutta kerroin kotivoitolle on jo niin pieni että ei sitä voi oikein ajatella edes riskittömänä korkosijoituksena.

Suomi on 10 viime ottelustaan voittanut kuusi ja hävinnyt neljä, nämäkin tilastot näyttävät todella mukaville. Koko karsinnoissa Suomi ei ole hävinnyt kuin kolme peliä kahdeksasta matsista. Aika huikeaa statsia sekin. Liechtensteinin kaksi pistettä on tullut Kreikkaa vastaan vieraissa ja Armeniaa vastaan kotona. Suomihan kävi vieraissa nappaamassa pisteet numeroin 0-2, tähän peliin nyt tuo voisi olla hyvä lähtökohta.

suomi-liechtenstein tilastot

Teemu Pukki on nyt tehnyt 7 maalia näissä karsinnoissa, Fredrik Jensen 2, Benjamin Källman, Joel Pohjanpalo ja Pyry Soiri yhden mieheen. Näitä nimiä voi laittaa maalintekijävetoon tässä pelissä.

Lyö vetoa kaikista Euro 2020 karsintojen tulevista peleistä tästä:

Suomi – Lichtenstein ennakoidut kokoonpanot

Suomen aloituskokoonpano oli Armeniaa vastaan tämänlainen, tappiollisen Bosnia-pelin jälkeen palattiin takaisin juurille.

Hradecky – Uronen, Väisänen, Toivio, Raitala – Lappalainen – Kamara – Kauko, Lod – Jensen – Pukki

Markku Kanerva ilmoitti 6.11. nämä pelaajat Suomi – Liechtenstein ja Kreikka – Suomi otteluiden kokoonpanoksi:

Maalivahdit:
Lukas Hradecky, Jesse Joronen, Anssi Jaakkola

Puolustajat:
Joona Toivio, Paulus Arajuuri, Sauli Väisänen, Leo Väisänen, Juha Pirinen, Jukka Raitala

Keskikenttä ja hyökkäys:
Jasse Tuominen, Fredrik Jensen, Robert Taylor, Teemu Pukki, Joni Kauko, Tim Sparv, Robin Lod, Glen Kamara, Thomas Lam, Rasmus Schüller, Simon Skrabb, Pyry Soiri, Joel Pohjanpalo

Näistä pelaajista Suomi saa jalkeille varsin mainion kokoonpanon vaikka muutamia loukkaantumisia onkin.

Suomi – Liechtenstein ennakko

Eihän tässä nyt voi olla muuta tavoitetta kuin voitto, maalinkin ero riittää. Ja voittohan sieltä tulee! Tasapelinkin kanssa voimme ehkä elää! Tulosveto isännille totta kai, lukemia 2,3,4 – 0.

Huuhkajat otteluohjelma

Kaksi peliä jäljellä ja molemmat pelataan tässä saman viikonvaihteen ympärillä. Toivottavasti kisapaikka ratkeaa jo 15.11. pelattavassa ottelussa ettei tarvitse jännittää Kreikka ottelun tulosta.
23.3. Italia–Suomi 2-0
26.3. Armenia–Suomi 0-2
8.6. Suomi–Bosnia 2-0
11.6. Liechtenstein–Suomi 0-2
5.9. Suomi–Kreikka 1-0
8.9. Suomi–Italia 1-2
12.10. Bosnia–Suomi 4-1
15.10. Suomi–Armenia 3-0
15.11. Suomi–Liechtenstein x-x
18.11. Kreikka–Suomi x-x

Näin pelataan kahdella viimeisellä kierroksella:

15.11.
Suomi – Liechtenstein
Armenia – Kreikka
Bosnia-H – Italia

Lohkon viimeiset ottelut pelataan maanantaina 18.11. Kaiken järjen mukaan Suomi on jo kisoissa ennen näiden otteluiden pelaamista. Mutta vedonlyöntikohteita nämäkin!

18.11.
Liechtenstein – Bosnia-H
Italia – Armenia
Kreikka – Suomi

Marraskuussa hoilataan taas?

Pelaa tulosvetoa Unibetilla »
Pelaa maalintekijävetoa Betssonilla »
Pelaa tasoitusvetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *