Euro 2020 karsinnat: Suomi – Armenia klo. 21:45 ti 15.10.2019

Euro 2020 karsinnat: Suomi – Armenia veikkausvihje ja kertoimet
Euro 2020 kisojen karsinnat jatkuvat todella tärkeällä ottelulla Suomi – Armenia. Kolme pistettä tästä Suomelle olisi todella tärkeä juttu, miten mahtaa tämä peli päättyä? Euro 2020 karsinnat voivat viedä tällä kertaa Huuhkajat kisoihin, nyt kannustetaan Suomi voittoon! Oliko Bosnia -peli vain hämmentävä ohipeli?

Casinowinner tarjoaa 50.00 -kertoimen Teemu Pukin tehdessä ottelussa ensimmäisen maalin!

Suomi – Armenia kertoimet

Suomi otti pahasti Bosnia ja Hertsegovinalta kuonoon lukemin 4-1. Toivo kisapaikasta elää toki yhä komeasti, sillä tämän ottelun vastustaja Armenia pelasi vieraissa Liechtensteinia vastaan tasan 1-1. Suomen on melkein pakko voittaa tämä peli, muuten paineet kahta viimeistä peliä kohtaan voivat nousta liian isoksi. Suomen kertoimet peliin ovat 1.64 – 3.75 – 5.75, joten Suomen oletetaan hoitavan homman tässä pelissä.

Suomi – Armenia pelataan Turussa, Veritas Stadionilla. Toivon mukaan Ratinan mahtihurmos tarttuu myös turkulaisiin ja ottelun katsojiin, tunnelma Tampereen Ratinassa on ollut todella hyvä. Nyt yhdessä kannustamaan Suomi voittoon?

Matsihan näkyy taas ilmaiseksi Viafree -palvelun kautta, joten jokaisella on mahdollisuus päästä katsomaan miten Huuhkajat tämän homman hoitaa. Jos olet paikan päällä, livevedonlyönnin kohteet voit laittaa kehiin vaikkapa oman mobiililaitteesi avulla, tästä ja muista EM 2020 karsintojen kohteista löytyy jälleen satoja eri kohteita.

Suomi – Armenia tilastot

Tilastojen mukaan Suomi ja Armenia ovat kohdanneet toisensa viisi kertaa ja kertaakaan ei Armenia ole Suomea voittanut. 2004 kohdattiin MM-karsinnoissa, tuolloin Suomi haki pisteet Armeniasta lukemin 0-2 ja kotona peli voitettiin 3-1. EM-karsintoja on pelattu myös 2006, tuolloin Armeniassa pelattiin 0-0 tasuri ja Suomi – Armenia päättyi tuolloin 1-0. Näissä karsinnoissa Suomi kävi Armeniassa ottamassa upean 0-2 voiton.

Suomen edellinen ottelu päättyi siis 4-1 tappioon Bosniassa, Armenia puolestaan päätyi tasapeliin 1-1 lippiputti Liechtensteinin kanssa.

Lyö vetoa kaikista Euro 2020 karsintojen tulevista peleistä tästä:

Suomi – Armenia ennakoidut kokoonpanot

Suomen kokoonpano Bosnia-Hertzegovinaa vastaan oli avauksessa tämänlainen, kuinka samanlainen kokoonpano nähdäänkään nyt Armeniaa vastaan? Kotona tiimin pitää olla hyökkäävämpi. Lopullinen kokoonpano tiedetään vasta Bosnia ja Hertsegovina-pelin jälkeen, mutta runko löytyy isosti tästä.

Hradecky – Raitala, Arajuuri, Toivio, Uronen – Sparv – Soiri, Lod, Kamara, Tuominen – Pukki

Armenian kokoonpano Liechtensteinia vastaan oli tässä mallissa:

Hayrapetyan – Havhannisyan, Ishkhanyan, Haroyan, Hambardzumyan – Ghazaryan, Pizzelli, Hovsepyan – Adamyan, Karapetyan, Barseghyan

Joukkueen isoin tähti on ehdottomasti Henrikh Mkhitaryan, joka seuratasolla edustaa nykyään AS Romaa. Näistä otteluista mies on kuitenkin loukkaantumisen vuoksi poissa.

Suomi – Armenia ennakko

Suomi on ennakkosuosikki tähän otteluun ja kolme pistettä on vaan otettava tästä pelistä. Tasapelikin toki käy, mutta tappio olisi todella paha kolaus Suomen kisahaaveille.

Huuhkajat otteluohjelma

Armenia -pelin jälkeen pelejä on vielä kaksi peliä – ratkaisevat matsit Suomen EM-kisojen osalta. Lyö vetoa Suomen menestyksestä!
23.3. Italia–Suomi 2-0
26.3. Armenia–Suomi 0-2
8.6. Suomi–Bosnia 2-0
11.6. Liechtenstein–Suomi 0-2
5.9. Suomi–Kreikka 1-0
8.9. Suomi–Italia 1-2
12.10. Bosnia–Suomi 4-1
15.10. Suomi–Armenia x-x
15.11. Suomi–Liechtenstein x-x
18.11. Kreikka–Suomi x-x

Armenialla on vielä marraskuussa ottelut Kreikkaa vastaan kotina 15.11.2019 klo 19:00 ja vieraissa Italia 18.11.2019 kello 21:45. Bosnia ja Hertsegovina kohtaa samaan aikaan Kreikan vieraissa 15.10., Italian kotona 15.11. ja Liechtensteinin vieraissa 18.11. Karsinnat huipentuvat marraskuun puolessa välissä, mikä joukkue jatkaa kisoihin Italian kanssa? Toivottavasti Suomi!

Samanlainen voitto tekisi nyt terää!

Pelaa tulosvetoa Unibetilla »
Pelaa maalintekijävetoa Betssonilla »
Pelaa tasoitusvetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *