Liiga: Sport – KalPa klo 18.30 To 10.10.2019

Vaasan Sport isännöi torstaina Kuparisaaren jäähallissa Kuopion KalPaa. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tämä on ymmärrettävää, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Sport ja KalPa ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuossa lokakuun alussa Kuopiossa pelatussa ottelussa KalPa oli parempi voittomaalikilpailun päätteeksi parempi maalein 4-3. Mainitsemisen arvoista tässä pelissä oli se, että vaasalaiset johtivat sitä vielä päätöserän puolivälissä kahdella maalilla.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on voittanut joukkueiden kahdeksan edellistä kohtaamista. Myös toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy voittoihin, sillä KalPa on voittanut joukkueiden viisi tuoreinta vääntöä.

Kolmas mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä näiden kahden joukkueen kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty varsinaisella peliajalla vähintään viisi osumaa. Tämä lupailee erittäin viihdyttävää ja maalirikasta peliä.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Sportilla seitsemän pistettä

Sport lähtee otteluun kolmen pelin tappioputkessa ja sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Ari-Pekka Pajuluoman suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua. Näistä peleistä vaasalaisseuralle on kirjattu kaksi voittoa ja kuusi tappiota (2-0-1-5). Sportin isoimmat ongelmat alkaneella kaudella ovat löytyneet alakerrasta, sillä Kotkapaidat ovat päästäneet sarjassa kolmanneksi eniten maaleja (3,6 ottelua kohti).

KalPalla 13 pistettä

KalPa lähtee otteluun puolestaan kolmen pelin pisteputkessa ja sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Tommi Miettisen miehistö on pelannut kuluvalla kaudella kymmenen ottelua, joista kuopiolaisseuralle on kirjattu viisi voittoa ja viisi tappiota (2-3-1-4). KalPan vahvuus kuluvalla kaudella on löytynyt puolustuksesta, sillä joukkue on päästänyt sijoituksestaan huolimatta Liigassa viidenneksi vähiten maaleja (2,5 ottelua kohti). KalPan hyvä puolustuspeli näkyy myös alivoimalla (85,00%), joka on sarjan viidenneksi kovin.

Molemmilla vahvuutensa

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mikä on ymmärrettävää sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan kuitenkin KalPan voiton puolesta. Tätä me perustelemme kuopiolaisseuran paremmilla viimeaikaisilla otteilla sekä paremmalla puolustuspelillä. Parhaan kertoimen KalPan voittoon tarjoaa Unibet, joka tarjoaa kuopiolaisseuran voitolle 2,95 kertoimen.

Lyö vierasjoukkueen voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *