Sport julkaisi viisi uutta pelaajasopimusta

Vaasan Sport kertoo tehneensä viisi uutta pelaajasopimusta. Joukkueen vahvuuteen liittyvät puolustajat Aleksi Mäkelä ja Olli Vanttaja sekä hyökkääjät Jonne Virtanen, Niclas Lucenius että Patrik Karlkvist. Viisikon sopimusten myötä vaasalaisilla on tulevalle kaudelle koossa 24 pelaajasopimusta. Näistä yksi on maalivahti, kahdeksan puolustajia ja 15 hyökkääjiä.

26-vuotias Mäkelä on Kiimingin Kiekkopoikien kasvatti, joka on pelannut neljä edellistä kautta Oulun Kärppien riveissä. Kaiken kaikkiaan puolustajalla on maamme pääsarjasta 189 runkosarjaottelun kokemus. Näissä peleissä hän on viimeistellyt 9+21 tehopisteet. Hänen sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

20-vuotias Vanttaja on puolestaan Kärppien kasvatti, joka on pelannut urallaan kolme liigaottelua. Nuorukainen on pelannut viime vuodet Kärppien U20-joukkueessa. Pelit nuorten liigassa ovat menneet tuloksellisesti hyvin, sillä hän on nakuttanut kahdella edellisellä kaudella yli 30 tehopistettä. Vanttajan sopimus on mallia 1+1.

32-vuotias Virtanen on Turun Kisaweikkojen kasvatti. Raamikas hyökkääjä on omaa lähes 550 runkosarjaottelun kokemuksen maamme pääsarjasta. Näissä peleissä ”Monsteri” on viimeistellyt tehot 32+80. Hyökkääjä siirtyy vaasalaisseuran vahvuuteen Herning Blue Foxin riveistä. Monnin sopimus kattaa tulevan kauden.

Myös 30-vuotias Lucenius allekirjoitti vaasalaisseuran kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Taita hyökkääjä tulee Virtasen tavoin Turusta, mutta kiekko-oppinsa hän on saanut Turun Tovereiden paidassa. Lucenus omaa Liigasta 378 ottelun kokemuksen. Näissä peleissä hän on viimeistellyt tehot 77+133.

Kahden edellisen pelaajan tavoin vuoden mittaisella sopimuksella Vaasaan saapuu myös Patrik Karlkvist. 27-vuotias ruotsalaishyökkääjä Södertälje SK:n kasvatti. Viimeiset neljä kautta mies on pelannut Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Modo Hockeyn riveissä. Menneellä kaudella hyökkkäjä takoi joukkueelle 52 ottelussa kovat 30+38 tehopisteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: SJK – FC Lahti kello 18.30 ke 23.9.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset