Belarus Cup: Slavia Mozyr – BATE Borisov kello 17.30 ke 8.4.2020

Valko-Venäjän Valioliigassa vedetään keskiviikkona happea ja hiotaan kuvioita kohti viikonlopun pelejä. Keskellä viikkoa maassa pelataan kuitenkin Cupin otteluita kaksin kappaleihin. Valko-Venäjän Cupin välierät pyörähtävät käyntiin tällä Slavia Mozyrin ja BATE Borisovin välisellä kohtaamisella.

Aikaisemmat kohtaamiset

Slavia Mozyr ja BATE Borisov ovat kohdanneet toisena historian saatossa 30 kertaa. Näistä peleistä Slavia Mozyr on voittanut neljä peliä, viisi kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 21 kertaa kentältä on poistunut voittajana Bate Borisov. Kaksikon tuorein kohtaaminen on perua viime viikolta. Tuolloin Slavia kaatoi kotikentällään Baten 2-1 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaki asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Bate on voittanut joukkueiden viidestä viimeisestä väännöstä neljä peliä. Toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy maaleihin, sillä Slavia on jäänyt kaksikon kuudessa viimeisessä kohtaamisessa neljästi maaleitta.

Joukkueiden viimeviikkoisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Lähtökohdat

Slavia Mozyr on pelannut hyvän vuoden tähän mennessä. Joukkue komeilee Valko-Venäjän Valioliigassa jaetulla toisella sijalla viiden muun joukkueen kanssa ja on hävinnyt tämän vuoden puolella ainoastaan neljä peliä pelatuista 14 ottelusta (9-1-4). Huomioitavaa on myös se, että näistä tappoista kolme tuli ensimmäiseen kuuteen pelin. Viimeisessä kahdeksassa ottelussa se on hävinnyt ainoastaan kerran (6-1-1).

Bate Borisovin kausi vuosi ei tähän mennessä ole ollut kovin ruusuinen. Joukkue komeilee Valko-Venäjän pääsarjassa vasta sijalla 11. Pelatuista 13 ottelusta joukkueelle on kirjattu kuusi voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Huomion arvoista on se, että joukkue on hävinnyt kolmesta viimeisestä pelistään kaksi. Tämä on jotain sellaista, mitä maan yhdeltä suurseuralta ei voi hyväksyä.

Bate Borisov ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Bate Borisovin otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, kun katsoo historiaa ja joukkueiden materiaaleja. Vierasjoukkueen voiton puolesta puhuu myös se, että joukkue osoitti edellisellä kierroksella jo pieni heräämisen merkkejä ottamalla kauden avausvoiton Valko-Venäjä Valioliigassa. Tämän vuoksi tägätään lapulle vierasjoukkueen voitto.

Lyö Bate Borisovin puolesta vetoa Bethardilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *