EURO2020: Skotlanti – Belgia klo 21.45 Ma 9.9.2019

Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat maanantaina kymmenen ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Hampden Parkilla Glasgowissa, jossa toisistaan mittaa ottavat Skotlanti ja Belgia. Peliyhtiöt ovat nostaneet Belgian otteluun selväksi ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä Skotlanti on voittanut näiden maiden kohtaamisen edellisen kerran 32 vuotta sitten.

Aikaisemmat kohtaamiset

Skotlanti ja Belgia ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 19 kertaa. Näistä peleistä Skotlanti on voittanut neljä ottelua, kolme kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 12 kertaa kentältä on poistunut voittajana Belgia. Maiden tuorein kohtaaminen nähtiin kesäkuussa Brysselissä. Tuossa ottelussa Belgia oli parempi 3-0 lukemin.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa parikin asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Belgia on voittanut maiden viisi edellistä kohtaamista. Skotlanti on puolestaan voittanut näiden maiden kohtaamisen edellisen kerran lokakuussa 1987. Tuolloin maa oli kotikentällään parempi 2-0 lukemin. Tuon ottelun jälkeen osapuolet ovat kohdanneet kuusi kertaa, joista Skotlanti on saanut yhden pisteen.

Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä Belgia on voittanut maiden viisi edellistä vääntöä joka kerta vähintään kahdella osumalla. Mielenkiintoista on myös se, että Skotlanti ei ole tehnyt näissä peleissä yhtään maalia (3-0, 4-0, 2-0, 2-0, 2-0). Kolmas mainitsemisen arvoinen asia liittyy Skotlannin voittoihin, sillä Skotlanti on voittanut historiassaan ainoastaan kerran Belgian vieraissa. Tämä nähtiin vuonna 1951.

Kaksikon kesäkuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat ottelulle

Skotlanti lähtee otteluun I-lohkon neljänneltä sijalta. Steve Clarken miehistö on pelannut EM-kisoissa viisi ottelua, joista maalle on kirjattu kaksi voittoa ja kolme tappiota. Maan voitot ovat tulleet San Marinosta ja Kyproksesta. Tappiot Skotlanti on puolestaan kokenut Kazakstania, Belgiaa ja Venäjää vastaan. Skotlannin suurimmat ongelmat näissä karsinnoissa ovat löytyneet viimeistelystä, sillä maa on tehnyt viidessä ottelussa ainoastaan viisi maalia, mikä on todella vähän tämän tasoiselta futismaalta.

Belgia lähtee otteluun puolestaan I-lohkon piikkipaikalta. Roberto Martinezin miehistö on voittanut kaikki alkulohkon viisi ottelua tylyllä 15-1 maalierolla. Ainoan osuman Skotlannin verkkoon on tehnyt Venäjä karsintojen avausottelussa. Tuon jälkeen maa on pitänyt maalinsa puhtaana yli 425. minuuttia. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä sellainenkin asia, että Eden Hazard, Michy Batshuayi ja Romelu Lukaku ovat kaikki viimeistelleet näissä karsinnoissa kolme maalia.

Ennakoidut kokoonpanot

Skotlanti (4-3-3):
Marshall – Robertson, Cooper, Mulgrew, O’Donnell – McGregor, McGinn, McTominay – Fraser, McBurnie, Forrest.

Belgia (3-4-3):
Courtois – Alderweireld, Denayer, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Tielemans, Carrasco – Chaldli, Batshuayi, Origi.

Belgia ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Belgian otteluun selväksi ennakkosuosikiksi. Vieraiden ennakkosuosikin asema asema on myös perusteltua, sillä Belgia on pelannut selvästi paremmat EM-karsinnat kuin Skotlanti. Vierasjoukkueen voittoa puoltaa myös historia, sillä Skotlanti on kaatanut edellisen kerran Belgian 32 vuotta sitten.

Koska Belgian suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle laitetaan Michy Batshuayin maali, johon NordicBet tarjoaa 2,25 kerrointa.

Lyö Batshuayin maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *