Veikkausliiga: SJK – FC Lahti kello 18.30 ke 23.9.2020

Keskiviikon futiskierroksen toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään OmaSP Stadionilla Seinäjoella, jossa toisistaan mittaa ottavat SJK ja FC Lahti. Peliyhtiöt ovat nostaneet seinäjokiset otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä SJK on pelannut tuloksellisesti hyvin syyskuun aikana.

Aikaisemmat kohtaamiset

SJK ja FC Lahti ovat kohdanneet toisensa kuluvan vuoden aikana kaksi kertaa. Näistä peleistä ensimmäinen nähtiin Suomen Cupin alkulohkossa helmikuun alussa. Tuossa ottelussa FC Lahti oli parempi 2-3 –lukemin. Joukkueiden toinen kohtaaminen nähtiin heinäkuun alussa. Tuossa Veikkausliigan ottelussa pisteet menivät 0-0 tuloksella jakoon.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne allekkain.

1. Vierasjoukkueena pelannut osapuoli on saanut kaksikon kuudesta tuoreimmasta kohtaamisesta joka kerta vähintään pisteen (2-4-0).
2. Kotijoukkueena pelannut osapuoli on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran heinäkuussa 2018. Tuolloin SJK kaatoi tällä samaisella stadionilla FC Lahden 1-0 lukemin.
3. SJK on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran heinäkuussa 2018.
4. Joukkueiden kolmessa tuoreimmassa kohtaamisessa on nähty kaksi kertaa tasapeli.
5. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet kaksikon neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa maalinteossa ainoastaan kerran.

Kaksikon tuoreimman kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Lähtökohdat

SJK lähtee otteluun neljän pelin voittoputkessa ja sarjataulukon jaetulta kuudennelta sijalta. Seinäjokiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista Jani Honkavaaran suojateille on kirjattu viisi voittoa, viisi tasapeliä ja viisi tappiota. Edellisen kerran SJK on hävinnyt pelin elokuun lopussa. Tuolloin se hävisi HJK:lle Helsingissä 2-0.

FC Lahti lähtee otteluun puolestaan kuuden pelin voitottomassa putkessa. Lahtelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista Ilir Zenelin miehistölle on kirjattu neljä voittoa, seitsemän tasapeliä ja neljä tappiota. Edellisen kerran lahtelaiset ovat voittaneet pelin elokuun puolivälissä. Tuolloin Kuhnurit kaatoi RoPSin kotikentällään 3-0 –lukemin.

Ennakoidut kokoonpanot

SJK (3-4-3):
Öst – Mäntylä, Tikkanen, Boxall – Markkula, Arthur, Hradecky, Santos – Ledesma, Lepistö, Olijnyk.

FC Lahti (3-4-3):
Rakovsky – Jäntti, Viitikko, Lahti – Kuningas, Virta, Eninful, Arkivuo – Assehnoun, Imbongo, Hambo.

SJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet SJK:n otteluun hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä seinäjokiset ovat pelanneet viimeisten viikkojen aikana tuloksellisesti kauden parasta futista. Kotijoukkueen osakkeita meidän silmissä nostaa myös se, että FC Lahdella on mennyt tuloksellisesti heikommin jo pidempään. Suurin syy tähän on se, että Zeneli ei ole saanut parasta miehistöään jalkeille.

Ei kuitenkaan dumata FC Lahden mahdollisuuksia ihan täysin, sillä lahtelaiset ovat olleet koko kauden on/off joukkue. Kun sillä on mennyt hyvin, se on pystynyt ottamaan koviakin päänahkoja, mutta kun peli on tökkinyt, niin se on onnistunut myös sössimään ”varmoja” voittoja. Viimeksi tällainen ”mahalasku” nähtiin TPS:ää vastaan.

Luotetaan me tällä Kertoimet.comissa kuitenkin siihen, että seinäjokisten pelin taso pysyy samana, kuin viimeisten viikkojen aikana ja tägätään lapulle SJK:n voitto. Tätä me perustelemme sillä, että seinäjokisten peli näyttää juuri nyt siltä, että kaikki palaset ovat loksahtaneet siinä alkukauden vaikeuksien jälkeen paikoilleen.

Lyö SJK:n voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *