SJK antoi Aleksei Eremenko Seniorille fudut

Ailahtelevan kauden pelannut Seinäjoen Jalkapallokerho on vapauttanut päävalmentaja Aleksei Eremenko Seniorin tehtävästään perjantaina. Eremenkon lisäksi seurasta lähtee valmentaja Umar Marhievin. Kaksikon viimeiseksi otteluksi SJK:ssa jäi torstaina IFK Mariehamnille kärsitty 0-2 kotitappio. Eremenkon tehtävät ottaa toistaiseksi hoitaakseen Brian Page.

Seinäjoen Jalkapallokerho vapautti perjantaina päävalmentaja Aleksei Eremenko Seniorin tehtävästään, kun joukkue oli hävinnyt torstaina kotikentällään IFK Mariehamnille heikon esityksen päätteeksi 0-2 lukemin. Eremenkon potkut eivät voineet tulla kenellekään yllätyksenä, sillä SJK on pelannut selvästi odotettua heikomman kauden.

– Haluamme kiittää Alexei Eremenkoa hänen panoksestaan seuran hyväksi sekä ilmaista kiitollisuutemme siitä työstä ja sitoutumisesta, mitä hän on osoittanut. Vaikka tämä on vaikea päätös, niin niiden muutosten valossa, joita olemme tehneet seurassamme kokonaisuutena tämän kauden ja viime kauden aikana, uskomme, että tämä antaa meille parhaan mahdollisuuden kehittää seuraa ja organisaatiota haluamallamme tavalla, sanoo SJK:n urheilutoimenjohtaja Richard Dorman ja SJK-konsernin liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki yhteisessä lausunnossaan.

Page nähdään SJK:n peräsimessä ensimmäisen kerran tulevana maanantaina, jolloin seinäjokelaisseura isännöi kauden tärkeimmässä ottelussaan Rovaniemen Palloseuraa.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Norwich City - Leicester City 28.02.2020 Klo 22.00

Perjantai-ilta, Norwich City vs. Leicester. Teemu Pukki vs. Jamie Vardy. Isot odotukset, laiha lopputulos?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset