Championship: Sheffield Wednesday – West Bromwich kello 21:45 ti 01.07.2020

Englannin mestaruussarjassa eli Championshipissä pelataan keskiviikkona 1. heinäkuuta mielenkiintoinen ottelu Sheffield Wednesdayn sekä sarjanousussa kiinni olevan West Bromwichin välillä. Kello 21:45 alkava ottelu vedonlyöntisivujen mielestä vierasjoukkue West Brom.

Lähtökohdat otteluu Sheffield Wednesday – West Bromwich

Joukkueet lähtevät tähän peliin hyvin erilaisista lähtökohdista, kun molemmilla on takana kaksi kierrosta koronatauon jälkeen. West Brom on pelannut nyt kaksi ottelua, joissa se ei ole kummassakaan onnistunut maalinteossa. West Brom on vielä turvallisesti kiinni suorassa Valioliigaan nousussa mutta joukkueen juuri edellisellä kierroksella 1-0 voittanut Brentford hönkii jo niskaan. Slaven Bilic miehineen kaipaa tältä vierasreissuilta pisteitä.

Sheffield Wed sen sijaan on iskenyt kahteen peliin kolme maalia napaten sekä 1-1 tasapelin Nottinghamia vastaan että 1-2 vierasvoiton Bristol Citystä. Sheffield omaa vielä mahdollisuudet Valioliigakarsintoihin, toisin matkaa kuudentena ja viimeisellä karsintapaikalla olevaan Cardiffiin on kahdeksan pistettä. Yhtä kaikki Sheffield taistelee loppuun saakka ja joukkueelle maistuisi tässä otteluparissa varmasti ensimmäinen voitto sitten huhtikuun 2007.

Tilastofaktaa otteluun

  • Sheffieldin 5/7 edellistä ottelua on tarjonnut yli 2.5 maalia
  • Sheffieldin 3/6 edellistä ottelua on tarjonnut yli 3.5 maalia
  •  Kolmessa edellisessä keskinäisessä molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa
  • West Bromin viidessä edellisessä pelissä on jääty alle 2.5 maalin
  • Sheffield on voittanut 36 ottelua ja West Brom 21 edellisestä 80 keskinäisestä, loput 23 ovat päättyneet tasan

Veikkaus Sheffield Wednesday – West Bromwich

West Bromin koronan jälkeinen vire ei näytä hyvältä mutta jossain vaiheessa niitä maaleja on tultava. Tässä otteluparissa on toinen osapuoli jäänyt todella harvoin nollille ja me uskommekin, että molemmat joukkueet onnistuvat keskiviikkona maalinteossa. Ilmassa on myös vahva tasapelin mahdollisuus.

BTTS @1.85 | 888 » Tasapeli @3.55 | 888»

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *