Vysshaya Liga: Shakhter Soligorsk – Neman Grodno kello 15.00 la 4.4.2020

Valko-Venäjän pääsarjan pelit pyörähtävät lauantaina käyntiin Soligorskin ja Nemanin välisellä kohtaamisella. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen peliin selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjottavissa kertoimissa. Ottelua pääsee seuraamaan tuttuun tapaan UnibetTV:n kautta suorana lähetyksenä.

Aikaisemmat kohtaamiset

Shakhter Soligorsk ja Neman Grodno ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 65 kertaa. Näistä peleistä 37 ottelua, on päättynyt Soligorskin voittoon, 14 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 14 kertaa kentältä on poistunut voittajana Neman.

Kaksikon tuoreimmat kohtaamiset ovat perua viime kaudelta. Tuolloin osapuolet iskivät yhteen kolme kertaa. Näistä peleistä kaksi ensimmäistä olivat Valko-Venäjän pääsarjan pelejä ja viimeisin ystävyysottelu. Soligorsk voitti joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista 0-3 ja 6-0 lukemin, mutta taipui Nemanille 0-2 lukemin lokakuussa pelatussa ystävyysottelussa.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Soligorsk on voittanut joukkueiden neljä viimeistä virallista peliä. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että nämä joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ovat päättyneet Soligorsin voittoon 11-0 maalierolla.

Lähtökohdat

Shakhter Soligorsk sijoittui päättyneellä kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa kolmanneksi. Kuluvalla kaudella joukkue on pelannut kaksi virallista peliä maan pääsarjassa. Näistä peleistä joukkueella on tilillä voitto ja tappio. Soligorsk hävisi kauden avausottelun Zhodinolle 0-1 -lukemin, mutta tämän jälkeen se otti 0-2 vierasvoiton Gorodejasta.

Neman Grodno sijoittui päättyneellä kaudella Valko-Venäjän Valioliigassa kymmenenneksi. Joukkueen sijoitus olisi voinut olla pari napsua parempikin, mutta kauden kaksi viimeistä peliä, eivät menneet ihan toivotulla tavalla. Kuluvan kauden Neman on aloittanut samoin kuin Soligorsk. Joukkue hävisi avausottelussa Isloch Minskille 1-0, mutta tätä seurasi 2-0 voitto Vitebskista.

Ennen kuin mennään tuomionjulistukseen, niin kerrottakoon, että Shakhter Soligorsk on pyytänyt seuran verkkosivuilla riskiryhmään kuuluvia jäämään kotiin katsomaan peliä Valkovenäjän 5 ja YASNAe-televisiokanavilta. Peli on myös nähtävillä ABFF:n ja BGTRK:n sivustoilla. Paikan päälle saapuville seura on tehnyt omat turvallisuusohjeet. Niistä pääset lukemaan lisää täältä.

Tasainen ottelu luvassa

Peliyhtiöt ovat ostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi mikä näkyy myös joukkueille tarjotuista kertoimista. Soligorskin ennakkosuosikin asema on ymmärrettävää, mutta me emme pidä Shakhteria näin isona ennakkosuosikkina alkukauden esitysten perusteella, sillä Neman pelasi ihan kelvollisen pelin Vitebskia vastaan viime viikolla.

Koska kotijoukkueen suorasta voitoista saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoissa vedoissa lapulle laitetaan se, että ottelussa nähdään alle 2,5 maalia. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,79 kertoimen. Tätä me perustelemme sillä, että molempien joukkueiden alkukauden pelit ovat tähän mennessä olleet niukkoja voittoja.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *