Eurooppa-liiga: Sevilla – AS Roma kello 19.55 to 6.8.2020

Eurooppa-liigan neljännesvälierät jatkuvat torstaina neljän ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu on Sevillan ja AS Rooman välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet espanjalaisseuran otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta italialaisseuran tulivoimaa ei pidä missään nimessä väheksyä.

Aikaisemmat kohtaamiset

Sevilla ja AS Rooma ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kaksi kertaa. Nämä molemmat ottelut ovat olleet ystävyyspelejä. Näistä ensimmäinen nähtiin elokuussa 2015 ja toinen kaksi vuotta myöhemmin. AS Rooma voitti tuon kaksikon ensimmäisen kohtaamisen 6-4 lukemin, mutta joukkueiden toinen vääntö päättyi Sevillan 2-1 voittoon.

Kaksikon edellisen kohtaamisen parhaat palata pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Lähtökohdat

Sevillan kausi on mennyt tähän asti kutakuinkin odotusten mukaan. Joukkue jäi Espanjan pääsarjassa neljänneksi, mutta europeleissä espanjalaisseuralla on mennyt suhteellisen hyvin, sillä se on edennyt Eurooppa-liigassa neljännesvälieriin asti. Kerrottakoon samalla, että Julen Lopeteguin suojatit ovat pelanneet suhteellisen hyvin viimeisten kuukausien aikana, sillä joukkue liittää parhaillaan 17 pelin pisteputkessa. Edellisen kerran Sevilla on hävinnyt pelin helmikuun alussa. Tuolloin se taipui Celta Vigolle 2-1. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että Sevilla on päästänyt kuudessa edellisessä pelissä ainoastaan yhden maalin.

Jos Sevillan kausi on mennyt odotusten mukaan, niin sitä samaa ei voida sanoa AS Roman kaudesta, sillä Paulo Fonsecan miehistö jäi Italian pääsarjassa vasta viidenneksi. Suurimmat syyt tälle oli se, että joukkue pelasi tammi-helmikuussa todella huonosti, jolloin se keräsi yhdeksästä ottelusta kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Viimeisten viikkojen aikana italialaisseuran taso on kuitenkin noussut, sillä Rooma liitä parhaillaan kahdeksan pelin pisteputkessa. Näissä peleissä se on viimeistellyt 24 maalia. Edellisen tappion Sevilla on kärsinyt heinäkuun alussa, jolloin se hävisi Napolille vieraissa 2-1 lukemin.

Ennakoidut kokoonpanot

Sevilla joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Nemanja Gudeljia ja Tomas Vaclikia. Roomalaisilta puolestaan puuttuu ennakkotietietojen mukaan Jordan Veretout, Lorenzo Pellegrini ja Antonio Mirante.

Sevilla (4-3-3):
Bounou – Escudero, Kounde, Carlos, Navas – Jordan, Fernando, Torres – Ocampos, Jong, Haddadi.

AS Roma (3-4-2-1):
Lopez – Mancini, Fazio, Kolarov – Peres, Cristante, Diawara, Spinazzola – Mkhitaryan, Perez – Dzeko.

Pienten marginaalien peli

Peliyhtiöt ovat nostaneet Sevillan otteluun hienoiseksi ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, sillä espanjalaisseura on pelannut jo kuukausia tuloksellisesti suhteellisen hyvin. AS Romaa ei kuitenkaan kannata missään nimessä aliarvioida, sillä italialaisseura on tehtaillut viimeisten viikkojen aikana maaleja liukuhihnalta.

Koska ottelun lähtökohdat ovat Kertoimet.comin silmissä todella tasaiset, niin lähdetään me täällä pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle voitaisiin laittaa alle 2,5 maalin peli, vaikkakin kaksikon aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet maalirikkaita pelejä. Tätä me perustelemme sillä, että Sevillan pitää ottaa huomioon ottelustrategiaa laatiessa italialaisseuran tulivoima. Peliyhtiö 888 tarjoaa alle kolmen maalin pelille 1,81 kertoimen, mikä on ihan kokeilemisen arvoinen veto.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *