Setäselle kauden kuudes nollapeli

Rauman Lukko nappasi kymmenen perättäisen kotivoiton, kun Pekka Virran suojatit kaatoivat keskiviikkona Kivikylä Areenalla Tampereen Ilveksen 2-0 lukemin. Voiton myötä Lukko nousi sarjataulukossa Ilveksen ohi kolmanneksi. Lukon maalit ottelussa tekivät Justin Danford ja Jonne Tammela. Raumalaisten maalilla pelannut Oskari Setänen torjui kauden kuudennen nollapelinsä eteen 20 kertaa.

Lukko hallitsi ensimmäisen erän peliä, mutta maaleja avauserässä ei nähty. Toisessa erässä peli tasoittui ja molemmat joukkueet pääsivät kahdesti ylivoimalle, mutta maaleja ottelussa ei edelleenkään nähty.

Kolmas erä kulki Lukon komennossa. Ottelun avausmaali nähtiin lopulta minuutti ennen pelin loppua, kun Justin Danford iski 34 kertaa ottelussa torjuneen Lukas Dostalin kuparisen rikki. Maali oli hyökkääjän 22:s.

Ottelun ratkaisu nähtiin 15 sekuntia myöhemmin, kun Jonne Tammela pääsi ampumaan rankkaria, josta hyökkääjä vei raumalaiset kahden maalin karkumkatkalle. Maali oli Tammelan 14:s.

Ilves yritti vielä saada pelin lopussa kavennusta aikaan kuudella kenttäpelaajalla, mutta maaleja ottelussa ei nähty enempää. Näin Lukko vei ottelun 2-0 lukemin nimiinsä ja nousi sarjataulukossa kolmanneksi.

Liiga jatkuu torstaina kahden ottelun voimin. Kierroksen peleissä toisistaan mittaa ottavat HIFK ja Ässät sekä Tappara että SaiPa. Näistä peleistä ensimmäinen on kierroksen herkkupala, jota kannattaa seurata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Vysshaya Liga: Vitebsk - Smolevichi kello 16.00 su 5.4.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset