Serie A 2018/19 – Italian jalkapalloilun pääsarja

serie_A

Serie A:n kausi 2018 / 2019 alkaa elokuun 18. päivä 2018. Serie A on italialaisten vastine Valioliigalle, Bundesliigalle ja La Ligalle. Serie A:n historia on varsin värikäs, on konkursseja, vedonlyöntiskandaaleita ja muuta jalkapalloon liittymätöntä. Näistä huolimatta Italiassa pelataan todella hyvätasoista jalkapalloa ja sarja tarjoaa mainion mahdollisuuden vedonlyöntiin. Sarja on usein tasainen kärkijoukkueiden osalta ja putoamistaistelu on todella raivoisaa taistelua. Tulevalle kaudelle Serie A saa erikoishuomiota, siirtyihän yksi kaikkien aikojen paras jalkapalloilia, Cristiano Ronaldo Juventuksen riveihin.

Sarjan kärkijoukkueet taistelevat tasapäin Euroopan muiden huippujoukkueiden kanssa ja joukkueissa pelaa maailman parhaimpia pelaajia. Veri kuohahtelee melkein jokaisessa ottelussa, joten liigassa nähdään varoituksia varsin paljon. Katsojamäärissä ja UEFA:n rankingissa Serie A on Bundesliigan, La Ligan ja Valioliigan jälkeen neljäntenä. Serie A on yksi Euroopan pääliigoista ja sen otteluista löytyy jokaisella vedonlyöntitoimistoilla paljon betsikohteita.

Suosittelemme näitä vetotoimistoja Serie A jalkapallovedonlyöntiin

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarien pelaamiseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Suosikit kaudelle 2018/19

Seitsemän peräkkäistä mestaruutta napannut ja edelliskaudella myös Real Madria vastaan Mestarien Liigan finaalissa esiintynyt Juventus, on yksi ja ainoa suosikki voittamaan alkavan kauden mestaruuden. Vedonlyöntitoimistot antavat Juventukselle varsin matalan voittokertoimen, esimerkiksi Unibetin kerroin Juventuksen mestaruudesta on 1.50. Ehkä jopa mielenkiintoisempi veto on se, minkä voi lyödä sarjan mestaruudesta ilman Juventusta.

Serie A:n voittajakertoimet kaudelle 2018-19

Tuossa vedonlyöntimuodossa kertoimet kärjessä ovat varsin tasaiset Juventuksen jälkeen. Napoli 7.00, Inter 8.00, Roma 8.00, siinä kovimmat kakkospaikasta kisaajat.

Serie A:n neljä parasta joukkuetta tulevat pääsemään ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen suoraan, sarjataulukon vitonen ja kutonen pääsee Eurooppaliigan lohkovaiheeseen ja 7. pääsee Eurooppa-liigan karsintoihin. Nelikon jälkeen näistä paikoista taistelevat lähinnä AC Milan (mestaruuskerroin 21.00), Lazio (41.00), Atalanta (51.00) Fiorentina (101.00) ja Torino (101.00).

Löytyykö Juventukselle pysäyttäjää?

Vedonlyönnissä pelaaja voi lyödä vetoa Serie A:n voittajajoukkueesta. Betsiyhtiö Unibetillä on myös tarjolla vetomahdollisuuksia ilman Juventusta tai ilman Juventusta ja Napolia. Nämä kertoimet tekevät pelaamisesta tietenkin jännittävämpää jos oletetaan että Vanha Rouva purjehtii jälleen mestaruuteen.

On yllätys jos mestari ei löydy näiden viiden joukkueen joukosta: Juventus (mestaruuskerroin Unibet, 1.45), Roma (8.00), Napoli (7.00), Inter (8.00) ja AC Milan (21.00). Yllätys on myös se jos Juventus ei näillä satsauksilla Cristiano Ronaldo etunenässä sitä kahdeksatta peräkkäistä mestaruutta voita.

Taasko Juventus juhlii mestaruutta?

Taasko Juventus juhlii mestaruutta?

Cristiano Ronaldolla on pienimmät kertoimet maalikuninkaaksi. Unibet tarjoaa 1.80 kertoimen. Isoimpia haastajia ovat viime kaudella 29 maalia viimeistellyt Mauro Icardi (4.50) Ciro Immobile (9.00), Edin Dzeko (7.00) ja Gonzalo Higuain (8.00). Laita omat vedot vetämään!

Seuraa näitä pelaajia

Viime kaudella maalipörssin voittoon purjehti Interin Mauro Icardi ja Ciro Immobile 29 maalilla, kolmanneksi tuli Juventuksenn Paolo Dybala 22 maalilla. Maalintekijäkisa tulee tällä kaudella olemaan varmasti tiukka, Cristiano Ronaldo, Dybala, Icardi, Immobile ja Higuain, löytyisikö siitä parhaat?

Serie A:n maalintekijöiden voittajakertoimet kaudelle 2018-19

Parhaiden maalintekijöiden lisäksi joukkueissa on roppakaupalla taitoa ja hyviä pelaajia. Viime kauden syöttöpörssi oli kymmenen parhaan syöttelijän osalta todella tasainen, peräti viisi pelaajaa merkkautti tilastoihin 10 tai yli syöttöä. Kärjessä 14 syötöllä Lazion Luis Alberto

Serie A veikkaajille Italian futiksessa riittää mielenkiintoa mm. joukkueiden tulosvedoista. Italiassa nähdään perinteisesti paljon keltaisia ja punaisia kortteja ja näillä on usein huima vaikutus ottelun kulkuun. Ennen otteluita kannattaa myös tarkistaa päätuomarin nimi ja stasit, sieltä voi löytyä pientä ennustettavuutta illan korttikimaraan.

Serie A on aina kiinnostanut paljon suomalaisia vedonlyöjiä ja sitä se tulee myös jatkossa tekemään. Livevetoa ja paljon erilaisia vetoja on tarjolla jokaiseen mahdolliseen matsiin, joten ylikertoimien bongailuun on lukuisia mahdollisuuksia. Isot joukkueet ovat isoja Italiassa, mutta yllätyksiä kaikeksi onneksi sattuu aina.

Parhaimmillaan isoissa matseissa on jopa useita satoja pelattavia kohteita. Juventuksen otteita seurataan todella tarkasti, samoin kuin milanolaisjoukkueita seurataan maan rajojen ulkopuolella. Suomessa Serie A:n pelit televisioidaan Viasatin kautta, mutta Unibet TV näyttää valtaosan näistä ottelussa omassa Unibet TV:ssä.

Serie A:n lähihistoria on Juven dominointia

juventus_large
Italian mestaruudesta on taisteltu jo vuodesta 1898 alkaen, mutta Serie A aloitettiin kaudella 1929-1930. Sarjalla on varsin vahvat perinteet ja kovatasoinen liiga tunnetaan ympäri maailmaa, onhan sen joukkueissa pelaajia lukuisista eri maista. Serie A käsittää 20 joukkuetta, jotka kohtaavat toisensa kauden aikana kahdesti. Näin on tosin ollut vasta kymmenen vuotta, sillä tuota aikaisemmin joukkueita on ollut 16 tai 18, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Liigaa pelataan elokuusta toukokuuhun, joten Serie A:n kymmenelle kuukaudelle ulottuva kausi on todella pitkä.

Serie A:n mestaruuksia ovat haalineet lähinnä kolme eri joukkuetta. Milanolaiset Inter ja AC Milan ovat molemmat voittaneet ”scudeton” 18 kertaa, Juventus puolestaan on kruunattu mestariksi peräti 34 kertaa.

Juventus on nyt voittanut mestaruuden peräti seitsemän kertaa peräkkäin ennen Italian liiga -kautta 2018 – 2019 ja joukkue on suurin ennakkosuosikki myös alkavalle kaudelle. Serie A tuntuu olevan nyt ”vanhan rouvan” näpeissä.

Pokaali

Italian liigan pokaali on nimeltään Coppa Campioni d’Italia. Pokaali on vuodelta 1960 ja se on kuvanveistäjä Ettore Calvellin käsialaa. Pokaali on 45 senttiä korkea ja se painaa viisi kiloa. Pokaalin arvon kerrotaan olevan noin 60 000 euroa ja siihen on kaiverrettu kaikkien voittajajoukkueiden nimet jotka ovat voittaneet mestaruuden kaudesta 1960-1961 alkaen. Pokaali on luovutettu julkisesti vasta kaudesta 2005 – 2006 alkaen voittajajoukkueelle, sitä ennen yksityisessä voittoseremoniassa.

Lyö vetoa Serie A:sta Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *