Serie A: Napoli – Juventus kello 21:45 sunnuntaina 26.1.2020

Serie A: Napoli – Juventus vedonlyöntivihje ja kertoimet

Italian Serie A:ssa sunnuntain päättää kuuma kamppailu Napolin ja Juventuksen välillä.  Pitkävetokertoimet suosivat ottelussa Vanhaa Rouvaa. 

Napolilla vaikea Serie A kausi 2019/2020

Entinen Napoli-valmentaja Maurizio Sarri palaa sunnuntaina ensimmäisen kerran Stadio San Paulolle sitten Juventuksen peräsimessä. Sarri nosti Napolin ennen seurasta lähtöä yhdeksi Serie A:n kärkiseuroista mutta nyt Gli Azzurrit eli siniset löytyvät sarjataulukosta vasta sijalta 11. ja seura on ehtinyt vaihtaa tällä kaudella kertaalleen jo valmentajaa.

Yleisö vislaa koko illan varmasti villisti Sarrille mutta auttaako se kotijoukkuetta voittoon? Joukkue on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa Serie A:ssa ja viidestä edellisestä Juventus kohtaamisesta se on voittanut vain yhden. Isossa mittakaavassa 47 edellistä kohtaamista on tuottanut Napolille vain kymmenen voittoa Juventuksesta, 14 kertaa on pelattu tasan ja loput 23 kertaa Vanha Rouva on voittanut. Napoli ei ole ollut kotona vakuuttava ja edellisestä kymmenestä kotipelistä se on voittanut vain kolme. Mikä huolestuttavinta napolilaisten kannalta se on onnistunut kääntämään itselleen vain 10% niistä kotipeleistä, joissa se on joutunut 0 – 1 tappiolle.

 

Juventus vahvasti mestaruusvauhdissa – Jo yhdeksännen kerran putkeen

Juventuksella porskuttaa juuri nyt mukavasti. Se on viiden ottelun voittoputkessa kaikki kilpailut huomioiden, viiden ottelun voittoputkessa Serie A:ssa ja joukkue on voittanut myös kolme vieraspeliä putkeen. Jos Napoli ei ole pystynyt kotikentällään kääntämään otteluita tappioasemasta voittoon niin Juventus sen sijaan on pitänyt johtoasemansa 70% tarkkuudella vieraskentillä. Juventuksen suurin tähti Cristiano Ronaldo tuskaili alkukaudesta maalinteon kanssa mutta nyt lusitaani on sellaisessa vireessä, ettei sitä olla huomioimatta. Ronaldo on pelannut tällä kaudella 17 ottelua ja tehnyt niissä 16 maalia, maaleista peräti 13. on nähnyt päivänvalon edellisessä kymmenessä pelissä.

Me nostamme esiin LeoVegasilta seuraavat kertoimet: 

Juventus voittaa – 2.02

Ottalussa yli 2.5 maalia – 1.66

Ronaldo tekee maalin – 2.06

Lyö vetoa ottelusta LeoVegasilla »

Lyö vetoa kaikista Serie A peleistä tästä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *