Serie A: Brescia – AC Milan kello 21:45 perjantai 24.1.2020

Serie A: Brescia – AC Milan vedonlyöntivihje ja kertoimet

Italian Serie A:n perjantain ainoassa ottelussa kohtaavat Brescia ja AC Milan. Ennakkoasetelmien ja kertoimien valossa putoamiskamppailua käyvä Brescia ei tule kasvattamaan pistepottiaan vaan sarja kahdeksikko ja Euro-paikkoja jahtaava punamusta milanolaisryhmä nappaa voiton.

Mario Balotelli vs. Zlatan Ibrahimovic, peruttu  ❌

Kotijoukkue Brescian maalinteko on ollut vaikeaa tällä kaudella, kaksikymmentä ottelua ovat tuottaneet yhteensä 19 osumaa. Kaupungin oman pojan Mario Balotellin paluu Bresciaan on tuottanut 5 maalia, joka on yli neljäsosa kaikista joukkueen maaleista. Balotelli ei ole kuitenkaan tulevassa ottelussa kentällä otettuaan kahdessa minuutissa kaksi keltaista edellisessä ottelussa Cagliaria vastaan. Olisi ollut hieno nähdä Super-Marion ja Zlatan nokkapokka!

Brescia – AC Milan kertoimet

AC Milan on tässä otteluparissa ollut historian saatossa niskan päällä. AC Milan on voittanut seitsemän edellistä keskinäistä kohtaamista, tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen elokuussa päättyi milanolaisille 1 – 0. AC Milan on tehnyt kahdessa edellisessä Serie A ottelussa viisi maalia, jäätyään sitä ennen kolmesti nollille. Brescia on päästänyt kolmessa edellisessä kotipelissä kaikissa kaksi maalia. Haistelemmekin otteluun 1 – 2 tulosta.

Me nostamme esiin Coolbetilta otteluun seuraavat kertoimet:

  • AC Milan yli 1.5 maalia – 1.71
  • Zlatan maali – 1.95
  • Lopputulos 1 – 2 – 8.75
  • Molemmat tekee maalin + AC Milan voittaa – 3.50

 

Lyö vetoa kaikista Serie A peleistä tästä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *