Serie A: AS Roma – Lazio kello 19:00 sunnuntaina 26.1.2020

Serie A: AS Roma – Lazio vedonlyöntivihje ja kertoimet

Italian Serie A:ssa sunnuntain alkuillan kuuman näytöksen tarjoavat paikallisvastustajat AS Roma sekä Lazio. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa tiukasti neljään parhaan joukossa, Lazion jahdatessa jopa Interin päänahkaa sijalta kaksi. Derby Della Capitalen pitkävetokertoimet ovat todella tasaiset ja ottelu voi kääntyä kummalle tahansa.

Maailman vaarallisen derby!

AS Roma sarjataulukossa tällä hetkellä Laziota seitsemän pistettä perässä. Lazio on viiden ottelun kuntopuntarissa Serie A:n kakkonen puhtaalla pelillä. AS Roma sen sijaan on hävinnyt viidestä edellisestä kaksi, molemmat kotonaan. Lazio on isommassa otannassa jo 11 ottelun mittaisessa voittoputkessa Serie A:ssa, joten kertoimien pieni kallistuminen vieraiden puoleen on perusteltua. Tästä huolimatta pitää ottaa kuitenkin huomioon, että AS Roma ei ole hävinnyt kuin kerran edellisessä viidessä keskinäisessä kohtaamisessa kaikki kilpailut huomioiden / Serie A:ssa.  Paulo Foncescan ryhmä syttyy aina otteluihin Laziota vastaan ja eiköhän tämäkin derby lyö jälleen taisteluasenteen päälle.

Yhteenveto AS Roma – Lazio

Derbyjen lopputulosta on aina vaikea ennustaa ja tässä otteluparissa se on erityisen vaikeaa, kun kotikenttä on molemmille sama. Kuten todettua Lazio on kuitenkin voittanut nyt 11 Serie A ottelua putkeen ja maalipörssin ykkönen Ciro Immobile tuntuu olevan täysin pitelemätön. Italo-hyökkääjä on tehnyt viimeiseen viiteen kamppailuun 7 maalia. Kauden ensimmäisessä 1 – 1 päättyneessä ottelussa hän ei osunut mutta antoi maalinjohtaneen syötön.

AS Roma ei saa otteluun valitettavasti parasta mahdollista kokoonpanoa muun muassa Nicolo Zaniolon poissaolon ja Javier Pastoren sekä Justin Kluivertin epävarmojen tilanteiden vuoksi. Tästä ottelusta saattaa hyvin irrota vierasvoitto Laziolle. Ottelussa on myös lupa odottaa yli 2.5 maalia. Molempien joukkueiden ottelukohtainen maalikeskiarvo on tällä kaudella yli 3.00 ja 5/7 edellistä keskinäistä on ollut yli 2.5 maalin kamppailuita.

Me nostamme esiin Coolbetilta otteluun seuraavat kertoimet:

  • Lazio voittaa – 2.50
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – Lazio voittaa – 4.00
  • Lazio voittaa (DnB) – 1.76
  • Immobile tekee maalin – 1.79
Lyö vetoa ottelusta Coolbetilla »

 

Lyö vetoa kaikista Serie A peleistä tästä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *