Serie A: AC Milan – Torino 17.02.2020

Serie A: AC Milan – Torino 17.02.2020, vedonlyöntivihje ja kertoimet

Maanantai-ilta tarjoaa Italian Serie A:ssa yhden ottelun, kun AC Milan isännöi Torinoa. Isännät ennakkosuosikkeja!

AC Milanin tavoitteena Euro-pelit

AC Milan on vain kolmen pisteen päässä TOP 6:sta ja Eurooppa-liigan karsinnoista. Tämä on legendaarisen seuran vähimmäistavoite tällä kaudella. Tehtävä ei ole mahdoton mutta se vaatii joukkueen hyvien otteiden jatkuvan ja voittoa tämän iltaisesta vastustajasta FC Torinosta. Milan ei ole hävinnyt tämän vuoden puolella vasta kuin yhden ottelun. Joukkue koki reilu viikko sitten karvaan tappion Milanon derbyssä, kun joukkueen ensimmäisellä puoliajalla hankkima 2 – 0 johto suli 2 – 4 tappioksi. Tätä seuranneessa Coppa Italian välierissä joukkue oli jo kiinni 1 – 0 voitossa Juventuksesta, kunnes mustavalkoisille tuomittiin rangaistuspotku ottelun lisäajalla ja lopputuloksena oli 1 – 1. Milanilla on nyt allaan kaksi hieno esitystä maan kärkiseuroja vastaan mutta voitto on kummassakin otteluissa livennyt viime hetkillä käsistä. Maanantaina tarvitaan ehjä ysikymppinen Torinoa vastaan!

Ante Rebic tekee jälleen maalin?

Yksi kuin uudelleen syntynyt pelaaja vuonna 2020 on kroatialainen Ante Rebic. Mies on paukuttanut neljään edelliseen otteluun neljä maalia ja ollut yhdessä Zlatan Ibrahimovicin kanssa alati vaarallinen hyökkäysalueella. Rebicillä on tämän vuoden puolella vyöllään myös kaksi ottelun voittomaalia. Rebicin maalille Torinoa vastaan saa Coolbetilta illan otteluun kertoimen: 2.65

Torinolla juuri nyt tuskaista mutta hyvä historia AC Milania vastaan

Torinon kausi on ollut pienoinen pettymys. Joukkue nousi Serie A karkeloihin kaudella 2012/13. Se on tämän jälkeen ollut vain kahdesti TOP 10 ulkopuolella sijan 12. ollessa huonoin sijoitus. Juuri nyt Il Toro on kuitenkin Serie A:ssa vasta sijalla 14. ja vain viiden pisteen päässä putoamisviivasta 27 pisteellä. Viime kaudella samaan aikaan seura oli sarjan kahdeksikko 34 pisteellä. Pojoja kaivataan siis kipeästi myös tässä päässä kenttää! FC Torino on hävinnyt nyt viisi ottelua putkeen, tappiosta kolme on tullut vieraissa. AC Milania vastaan seura ei ole kuitenkaan hävinnyt kertaakaan edellisessä viidessä keskinäisessä. Pystyykö joukkue ammentamaan tästä voimaa otteluun?

Veikkaus: AC Milan  – Torino

Uskomme tasaiseen otteluun jonka kotijoukkue lopulta voittaa. Nostamme Coolbetilta tarjolle seuraavat kertoimet otteluun:

AC Milan – 1.59

Kotijoukkue 1.5 maalia – 1.60

AC Milan voittaa, ottelussa alle 3.5 maalia – 2.35

 

Lyö tästä Serie A -ottelusta vetoa Coolbetilla »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *