Bundesliiga: Schalke – Werder Bremen kello 16.30 la 30.5.2020

Bundesliigan pelit jatkuvat lauantaina viiden pelin voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita on tämä Schalken ja Werder Bremenin välinen kohtaaminen, jossa toinen tarvitsee pisteitä päästäkseen Eurooppaan ja toinen säilyttääkseen sarjapaikkansa. Itse ottelusta peliyhtiöt ennakoivat tasaista ja syystä, sillä Schalke on pelannut todella huonosti tauon jälkeen, kun taas Werner on saanut hieman parannettua kurssiaan. Ottelua pääsee seuraamaan tuttuun tapaan UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Schalke ja Werder Bremen ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 114 kertaa. Schalke on voittanut näistä peleistä 47 ottelua, 22 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 45 kertaa kentältä on poistunut voittajana Werder Bremen. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin marraskuun lopussa. Tuolloin Schalke haki Amine Hartin ja Benito Ramanin osumilla 1-2 vierasvoiton Weserstadionilta.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Schalke on voittanut joukkueiden viidestä tuoreimmasta kohtaamisesta ainoastaan yhden pelin, kun taas Werder Bremenillä voittoja on vyöllä neljä. Toinen mielenkiintoinen asia liittyy lopputuloksiin, sillä kaksikon kymmenessä tuoreimmassa kohtaamisessa on ainoastaan kaksi kertaa jääty alle kolmen maalin.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan tasapeliä harkitseville, että tilastojen valossa sellaisen todennäköisyys on pieni, sillä edellisen kerran näiden kahden joukkueen välillä on päädytty pistejakoon helmikuussa 2015. Tuolloin osapuolet jakoivat 1-1 tuloksella pisteet tällä samaisella stadionilla.

Shalkella 37 pistettä

Schalke lähtee otteluun kolmen pelin tappioputkessa ja sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. David Wagnerin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu yhdeksän voittoa, kymmenen tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä että juuri tällä hetkellä Schalke liitää yhdeksän ottelun voitottomassa putkessa. Joukkueen tuorein voitto on perua helmikuun alulta. Tuolloin se kaatoi Saksan Cupissa Herha Berliinin lisäajan jälkeen 3-2 lukemin.

Shalken otteluennakon pääset katsomaan yllä olevalta videota.

Werner Bremenillä 22 pistettä

Werder Bremen lähtee otteluun puolestaan kahden pelin pisteputkessa ja sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Florian Kohfeldtin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu viisi voittoa, seitsemän tasapeliä ja 15 tappiota. Werder Bremenillä on ollut kuluvalla kaudella ongelmia niin puolustus- kuin myös hyökkäyspelin kanssa. Näistä kertoo se, että WB on tehnyt Bundesliigassa vähiten maaleja ja päästänyt niitä toiseksi eniten Mainzin jälkeen.

Werder Bremenin otteluennakon pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Ennakoidut kokoonpanot

Schalke joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Amine Haritia, Suat Serdaria, Omar Mascarellia, Benjamin Stamboulia ja Benito Ramania. Werder Bremeniltä puolestaan puuttuu ennakkotietojen mukaan riveistä Claudio Pizarro, Niclas Fullkrug, Ömer Torpak, Milos Veljkovic, Ludwing Augustinsson ja Kevin Möhvald.

Schalke (3-4-2-1):
Schubert – Kabak, Nastasic, Sane – Oczipka, McKennie, Schöpf, Kenny – Caliguri, Matondo – Gregoritsch.

Werder Bremen (3-4-2-1):
Pavlenka – Moisander, Grob, Vogt – Selassie, Klaassen, Eggestein, Fiedl – Rashica, Bittencourt – Selke.

Pienten marginaalien peli

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä molemmilla osapuolilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Schalken voittoa puoltaa kotietu ja paremmin mennyt kausi. Werder Bremenin voittoa puoltaa puolestaan kokemus sekä paremmin sujuneet pelit viimeisten viikkojen aikana.

Vaikka ottelun lähtökohdat ovat tasaiset, niin lähdetään me pelaamaan täällä Kertoimet.comissa vierasjoukkueen voiton puolesta. Tätä me perustelemme sillä, että Werner Bremen on näistä kahdesta joukkueesta se osapuoli joka on pelannut viimeisten viikkojen aikana paremmin kuin Schalke.

Vierasjoukkueen voittoa me perustelemme myös siksi, että Schalken alakerrassa on tällä hetkellä niin paljon ongelmia ja kun onnistumisia ei myöskään ole tullut toivotusti toisessa päässä kenttää, niin tulokset ovat olleet mollivoittoisia. Parhaan kertoimen Werder Bremenin voitolle tarjoaa Bethard, joka palauttaa vierasjoukkueelle annetut kertoimet kolminkertaisina takaisin.

Lyö Werder Bremenin voiton puolesta vetoa Bethardilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *