Serie A: Sassuolo – Juventus 15.7.2020 kello 22:45

Sassuolo isännöi Juventusta 15.7 Serie A ottelussa, jossa panoksena tärkeät pisteet molemmille joukkueille. Sassuolo näkee taivaanrannassa jo Eurooppa-liiga paikan, Juventus sen sijaan haluaisi naulata viimeiset naulat mestaruusarkun kanteen. Molemmat joukkueet ovat kovassa vireessä, kumpi nappaa voiton vai tasataanko pisteet? 

Lähtökohdat otteluun Bologna – Juventus

Juventus johtaa juuri nyt sarjaa kuudella pisteellä ennen pelin enemmän pelannutta Atalantaa. Sassuolo sen sijaan jahtaa kuin vimmattu Eurooppa-liigan edustuspaikkaa ensi kaudelle. Molemmat joukkueet ovat pelanneet pääsääntöisesti hyvin koronataun jälkeen. Sassuolo on näistä kahdesta ehkä juuri nyt jopa kovemmassa iskussa. Illan isännät ovat kuuden ottelun tappiottomassa putkessa ja se on niistänyt pisteitä mestariehdokkailta Laziolta ja Interiltä pisteitä viime kierroksilla. Juventuksella ei ole varaa löysäillä tai torinolaisille jää vain luu käteen.

Mielenkiintoista tilastofaktaa otteluun:

  • Sassuolo on pelannut seitsemän ottelua putkeen ilman nollapeliä
  • Juventus on pelannut neljä ottelua putkeen ilman nollapeliä
  • Sassuolon edellisessä kahdeksassa ottelussa on nähty yli 2.5 maalia
  • Juventuksen viidessä edellisessä ottelussa on nähty yli 2.5 maalia
  • Tässä otteluparissa viisi edellistä peliä on tarjonnut joka kerta yli 2.5 maalia
  • Sassuolon seitsemässä edellisessä molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa
  • Juventuksen viidessä edellisessä ottelussa neljästi molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa

Tässä myös mielenkiintoinen nosto illan otteluun: 

 

Ennakoidut kokoonpanot

Kotijoukkue Sassuolo iskee tähän otteluun parhaat voimansa kentälle. Edellisessä Lazio pelissä joukkueella oli pieniä lepuutuksia mutta nyt pelataan kotona Mapei Stadiumilla ja joukkeella on henki päällä. Berardi-Boga-Caputo muodostaa joukkueen syömähampaan ja Mert Muldur saanee kutsun laitapakiksi huilin jälkeen.

Juventus pääsee tähän otteluun Juan Cuadradon (kortit)  poissaoloa lukuunottamatta parhaalla mahdollisella kokoonapanolla, toisin kuin edellisessä Atalanta ottelussa. Alex Sandro aloittanee laitapakkina yhdessä Danilon kanssa. Matthjis de Ligt palaa toppariksi Leonardo Bonuccin vierelle ja Paolo Dybala ottaa oman paikkansa kärkikolmiossa Cristiano Ronaldon kanssa.

Bologna (4-2-3-1)

Consigli; Muldur, Santos, Ferrari, Kyriakopoulos; Bourabia, Locatelli; Berardi, Djuricic, Boga; Caputo

Juventus (4-3-3)

Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Sandro; Bentancur, Matuidi, Rabiot; Costa, Dybala, Ronaldo

Veikkaus Sassuolo – Juventus

Odotamme tästä ottelusta maalirikasta kamppailua. Sassuolo on iskenyt koronatauon jälkeen reippaasti maaleja onnistuen muun muassa kolmesti Interiä ja kahdesti Laziota vastaan. Uskomme että kotijoukkue tekee keskiviikkona vähintään yhden vanhan rouvan verkkoon.

Juventus ja erityisesti Cristiano Ronaldo ovat myös hyvässä maalivireessä. Ronaldolla on tässä pelissä mahdollisuus tehdä historiaa. Jos mies tekee maalin, hän on historian nopein 50 maalin rajapyykin Serie A:ssa rikkonut pelaaja. Eiköhän tämä ennätyksen nälkäinen portugalilainen onnistu tässä tempussa!

Cr7 tekee maalin + molemmat joukkueet tekevät maalin @2.10»

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *