Nashville Predators – San Jose Sharks klo 03.00 ke 09.10

NHL: Nashville Predators – San Jose Sharks veikkausvihje ja kertoimet

San Jose Sharks suuntaa ensi yönä vierailulle Bridgestone Arenalle Tennesseehen jossa hailauma kohtaa Nashville Predatorsin. Ottelu on yksi läntisen konferenssin kuumista taistelupareista ja ottelussa on molemmille jengeille tärkeät pisteet. Vedonlyöntiyhtiöt pitävät kotijoukkuetta selvänä ennakkosuosikkina yön kamppailuun.

Ensi yölle erikoistarjous ✅ Jos Aleksander Barkov tai Sebastian Aho tekee maalin voit voittaa 50€ bonusrahaa!

San Jose Sharksilla vaisu kauden aloitus

San Jose Sharks eteni viime kaudella läntisen konferenssin finaaleihin asti, jossa joukkue lopulta taipui kuudessa ottelussa, tulevalle mestarille, St. Louis Bluesille. Joukkueen runko koki hieman muutoksia muutamaan edelliseen kauteen nähden mutta tietyt veteraanit on ja pysyy, tätä kautta pidetäänkin muun muassa Joe Thorntonin viimeisenä mahdollisuutena Stanley Cupiin. Sharksin kausi on kuitenkin alkanut todella nuhaisesti ja kolmen ottelu kierroksen jälkeen ottelun tilillä on kolme tappiota. San Jose on hävinnyt kolme ensimmäistä peliään maalierolla 12 – 3, joukkueen onnistuessa viimeistelemään vain maalin per peli. Ensi yönä San Josella on vastaan yksi NHL:n parhaista puolustuksista sekä todennäköisesti Betoni-Pekka Rinne. On vaikea uskoa San Josen maali-iloitteluun tässäkään kamppailussa. Sharksin valmennusjohto perään kuuluttaa lisää tehoja erityisesti tältä kaksikolta:

Nashville Predators – Musta hevonen Stanley Cup jahdissa?

Nashville on pelannut tällä kaudella vasta kaksi ottelua, saldona voitto Minnesotasta sekä tappio Detroitille. Nashvillen nippu on lähes sama mitä kaudella 2018-19 ja joukkueella on todella paljon taitoa sekä potentiaalia. Muutamat analyysit ovat povanneet Nashvillestä jopa Stanley Cup voittajaa tälle kaudelle. Joukkueen tähtihyökkääjät Filip Forsberg, Ryan Johansen sekä Matt Duchene ovat aloittaneet tämän sesonkin hyvin, jokaisen kerryttäessä vyölleen vähintään pari teho pistettä avauskierroksilta. Tämä lupaa joukkueen kannalta hyvää tulevaisuutta ajatellen. Nashvillen suomalaishyökkääjä Mikael Granlund sai myös pudotettua maaliapinan harteiltaan heti avausottelussa joten MG:ltä on niin ikään lupa odottaa tehoja pitkin kautta.  Kuten todettua Pekka Rinne aloittaneen ensi yönä maalilla ja miehellä on mittarissa ikää jo 36 – vuotta niin hän on ehdottomasti NHL:n eliittiä. Rinne torjui viime kaudella kotikentällä 29 ottelua tilastoin 19 – 9 -1.

Lue myös vihje otteluun Pittsburgh Penguins – Winnipeg Jets >>

Nashville Predators  – San Jose Sharks, kotivoitto?

San Jose Sharks on hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelustaan peräti yhdeksän. Otantaan mahtuu mukaan pudotuspelien viimeinen ottelu, harjoituspelit sekä kauden alku. Joukkueen itseluottamus ei ole varmasti nyt korkeimmillaan eikä Bridgestone Arena ole helppo paikka vierailla kenellekään. Povaamme ottelusta kotivoittoa sekä kiitos San Josen tylsän hyökkäyksen alle 6.5 maalin peliä. Betsafe tarjoaa tällä hetkellä kotivoitolle kärkikerrointa 2.03 kun 1oBet tarjoaa alle 6.5 ottelulle parhaimmillaan kerrointa 1.79

Lyö vetoa NHL-sarjasta 2019/20 näillä sivuilla:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *