Salibandy-vedonlyönti

Salibandy-vedonlyönti onnistuu netissä helposti. Lyömällä vetoa netissä pääset nauttimaan myös monista betsaajan sydäntä hivelevistä eduista:

  • Kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen kertoimet ovat paremmat ja bonuksena salibandykohteissa on usein ylikertoimia.
  • Kaikki yksittäin: Kaikki salibandyn pitkävetokohteet pelattavissa myös yksittäin
  • Enemmän kohteita: Salibandyliiga, aladivarit(!), Ruotsin sarja ja divarit, kansainväliset ottelut…

Suosittelemme salibandy-veikkaamiseen

nordicbet

Arvostelu

NordicbetLaajin valikoima salibandyn kohteita. Suomesta mukana myös aladivarit, joten salibandytaitaja pääsee tienaamaan tiedoillaan.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetHyvä valikoima kohteita ja laadukas sivusto. Unibetin asiakaspalvelu on ensiluokkaista.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeonHyvät kertoimet kotimaiseen salibandyyn. Näppärästi ja nopeasti toimiva saitti ja kunnon bonus.
Bonus: 300€

Pelaa »

Salibandyn kohteet

Salibandyliigan logoVedonlyöntitoimistojen listoilla ovat tärkeimmät salibandyn sarjat, eli lähinnä Suomi (Salibandyliiga) ja Ruotsi (Innebandy Elitserien ja Superligan).

Myös divarit ovat listoilla. Varsinkin NordicBet pitää listoillaan ykkös ja jopa kakkos-divisioonaa. I ja II -divisioonista ei tosin välttämättä ole jokainen ottelu listoilla.

Kansainväliset ottelut ovat tietysti myös listoilla. Salibandyn MM-kilpailut, ystävyysottelut ja muut maaottelut ovat kaikki pelattavissa.

Salibandyvetojen pelitavat

Salibandy ei ole yhtä suosittua vedonlyönnissä kuin jalkapallo tai jääkiekko, joten vetoja ei voi asettaa yhtä monella tavalla kuin noissa lajeissa. Netissä voi silti lyödä vetoa salibandystä muutenkin kuin pitkävedossa. Tässä useimmiten tarjolla olevat pelitavat.

Kausivedot (aina pelattavissa): Mikä joukkue voittaa mestaruuden? Kansainväliset vedonlyöntitoimistot antavat pelata kausivetoja kesken kaudenkin, kertoimien tietysti muuttuessa joukkueiden suoritusten mukaan.

Pitkäveto (aina pelattavissa): Normaali pitkäveto kohteista. Netin vedonlyöntitoimistoissa kaikki kohteet ovat pelattavissa yksittäin eli sinkku- eli sinkula-vetoina.

Tulosveto (tärkeimmistä kohteista): Tulosveto on tarjolla vain tärkeimmistä kohteista. Yleensä tulosveto, jota netissä veikatana kiintein kertoimin, on tarjolla Salibandyliigan suurempien joukkueiden (lähinnä SSV, Erä, Classic, SPV, Oilers, Koovee, Happee ja Josba) kohdatessa.

Muut vedot: Salibandy-kohteista voi lyödä vetoa myös eksoottisemmilla tavoilla. Tärkeimmistä otteluista on tarjolla perusvetojen lisäksi usein myös maalimäärien yli/alle (onko maalien määrä yli alle esim. 10,5 maalia) -vedot, tasoitusveto (toisella joukkueelle tasoitusta) ja tuplausmahdollisuus (1X/X2/12).

Vinkit

Kun lyö vetoa salibandy-otteluista, kannattaa pitää mielessä netti-vedonlyönnin kaksi tavallisinta vinkkiä:

1) Mitä harvinaisempi ottelu ja sarja, sitä suurempi on todennäköisyys löytää ylikerroin
Salibandy on jo lähtökohtaisesti sen verran harvinainen laji vedonlyönti- ja veikkauspiireissä, että lajiasiantuntija löytää helposti pelikelpoisia otteluita listoilta. Ihan sama onko kyse MM-kisoista vai Suomen Salibandyliigan ottelusta, vedonlyöntitoimistosta ei välttämättä löydy yhtä paljoa asiantuntemusta kuin kotikatsomosta.

Tämä on tuplasti totta aladivareiden kohdalla. Alempien divisioonien salibandyn asiantuntija löytää listoilta usein varsinkin pitkävedon osalta virheellisiä kertoimia, joista tunnettuja jalkapallosarjoja pelaavat voivat vain unelmoida.

2) Tasapelien kertoimet ovat usein ylisuuret
Tämä vinkki on vähemmän totta Salibandyssä kuin useimmissa muissa lajeissa, mutta se pitää silti paikkansa. Kun etsit pelikelpoisia kohteita, aloita katsomalla tasapelien kertoimet: voit löytää melkoisia yllätyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *