SaiPa aloittaa YT-neuvottelut

Liiga-SaiPa Oy kertoo tiedotteessaan aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut. Menettely koskee yhtiön vakituista henkilöstöä toimistolla, joukkueessa ja ravintolassa. Neuvottelut alkavat ensi maanantaina ja niiden on arvioitu päättyvän huhtikuun kolmas päivä. Päätöksen myötä SaiPasta tulee neljäs Liigaseura, joka aloittaa YT-neuvottelut. Muut kolme ovat Rauman Lukko, Jyväskylän JYP ja Lahden Pelicans.

Lappeenrannan SaiPa kertoo seuran verkkosivuilla aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut koskevat yhtiön vakituista henkilöstöä toimistolla, joukkueessa ja ravintolassa. Yhtiön suunnittelemat voivat johtaa työntekijöiden lomauttamisiin tai irtisanomisiin tuotannollisilla ja taloudellisilla perusteilla.

Perusteet liittyvät yhtiön kassavirran voimakkaaseen heikentymiseen ja ennusteeseen siitä, että kausikortti- ja yhteistyökumppanitulot heikkenevät tulevaisuudessa. Myös koronaviruspandemia on vaikuttanut ja tulee vaikuttamaan yhtiön liiketoimintaan negatiivisesti.

– Neuvottelut aloitetaan ensi maanantaina ja niiden arvioitu päättymisajankohta on 3.4.2020. Alustavan arvion mukaan mahdolliset määräaikaiset lomautukset tulevat koskemaan enintään 12 työntekijää ja mahdolliset irtisanomiset kohdistuisivat enintään kahteen työntekijään, lappeenrantalaisseuran tiedotteessa kerrotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Barcelona - Napoli, kumpi etenee kahdeksan parhaan joukkoon? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset