Sailio jatkaa Kärpissä

Oulun Kärpät kertoo seuran verkkosivujen tiedotteessa tehneensä vuoden mittaisen jatkosopimuksen Jari Sailion kanssa. Tuleva kausi on 33-vuotiaalle Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatille oululaisseuran vahvuudessa kuudes perättäinen.

– Olen iloinen ja otettu, että saan jatkaa näin hienossa organisaatiossa, missä laatu on huipputasoa. Voin hyvin ja joka päivä on kiva tulla hallille, kun ympärillä on positiivinen ja eteenpäin menevä meininki. Viihdyn Oulussa hyvin ja organisaatio sekä valmennus ovat huippuluokkaa, Sailio perustelee jatkopahviaan Kärppien tiedotteessa.

33-vuotias Sailio on Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti. Hän siirtyi oululaisseuran vahvuuteen Espoon Bluesista kesken kauden 2015-16, jonka jälkeen hyökkääjä on edustanut ainoastaan Pikkupetoja. Kaiken kaikkiaan Sailiolle on kertynyt Kärppien paidassa 204 ottelua, joissa hän on viimeistellyt tehot 17+40.

– Silli on omalla persoonallaan tärkeä osa meidän joukkuetta. Hän tuo energiaa meidän peliimme sekä tärkeää kokemusta joukkueeseen, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo seuran tiedotteessa.

Seuraavan kerran Sailio nähdään Kärppien kokoonpanossa huomenna tiistaina, jolloin oululaisseura kohtaa vieraissa Turun Palloseuran. Kertoimet.com tarjoaa tähän otteluun ilmaisen vinkin, jota pääsee lukemaan verkkosivuiltamme viimeistään ottelupäivän aamuna.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Borussia Dortmund – Hertha Berlin kello 19.30 la 6.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset