Ryan Lasch pelaa Pelicansiin

Lahden Pelicans kertoo seuran verkkosivujen tiedotteessa tehneensä ottelukohtaisen sopimuksen Ryan Laschin kanssa. 33-vuotias laitahyökkääjä on lahtelaisseuran kannattajille tuttu tekijä entuudestaan, sillä hän pelasi joukkueen vahvuudessa kaudella 2011-12, jolloin hyökkääjä voitti myös Liigan pistepörssin.

Lahden Pelicans sai kovan luokan vahvistuksen hyökkäyspäähänsä, kun se kertoi sunnuntaina tehneensä ottelukohtaisen sopimuksen Ryan Laschin kanssa. 33-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on seuran kannattajille tuttu tekijä entuudestaan, sillä hän kiekkoili Pelicansin vahvuudessa kaudella 2011-12, jolloin hän voitti Liigan ja pudotuspelien pistepörssin.

– Lasch on yksi parhaista Euroopassa pelaavista pelaajista, ellei jopa paras. Hän on poikkeuksellisen taitava hyökkäyspään virtuoosi, jolla on kaiken lisäksi erityinen asema lahtelaiskannattajien sydämissä. Olemme todella tyytyväisiä, että hän haluaa pelata meillä ja Pelicans-fanit saavat nauttia jälleen hänen edesottamuksista, päävalmentaja Tommi Niemelä kertoo Pelicansin tiedotteessa.

Talousvaikeuksista huolimatta Pelicans on ollut aktiivinen pelaajamarkkinoilla, sillä Lasch on lahtelaisseuran neljäs pelaajahankinta viimeisen viikon sisään. Aikaisemmin lintuparven haaviin ovat uineet puolustaja Oskari Laaksonen sekä hyökkääjät Miro-Pekka Saarelainen että Otto Somppi. Näistä Laaksonen ja Somppi ovat NHL-lainoja, jotka pelaavat seurassa toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Karjala-turnaus, EHT Helsinki 5.-8.11.2020

Karjala-turnaus 2020 - vedonlyönti ja kertoimet kuumiin maaotteluihin Hartwall Arenalla! Katso kaikki vetokohteet ja nauti maajoukkuelätkästä!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset