EURO 2020: Ruotsi – Espanja klo 21.45 Ti 15.10.2019

Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat tiistaina yhdeksän ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita nähdään Friends Areenalla Tukholmassa, jossa toisistaan mittaa ottavat Ruotsi ja Espanja. Peliyhtiöt ovat nostaneet Espanjan otteluun ennakkosuosikiksi, mutta kuuma kysymys kuuluu, pystyisikö Ruotsin puolustus himmentämään Espanjan kirkkaimmat tähdet?

Aikaisemmat kohtaamiset

Ruotsi ja Espanja ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 14 kertaa. Näistä peleistä Ruotsi on voittanut kolme, neljästi pisteet ovat menneet jakoon ja seitsemän kertaa kentältä on poistunut voittajan Espanja.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Espanja on voittanut maiden kolme tuoreinta kohtaamista.
Toinen mielenkiintoinen asia on se, että koijoukkue on jäänyt maiden kaikissa kohtaamisissa ainoastaan kaksi kertaa pisteittä (1988 ja 2008).

Kolmas mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä näiden maiden kaikissa tämän vuosituhannen kohtaamisissa on nähty vähintään kaksi maalia (3-3-3-2-2).

Maiden tuoreimman kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Ruotsi lähtee otteluun F-lohkon toiselta sijalta. Janne Anderssonin suojatit ovat pelanneet EM-karsinnoissa seitsemän ottelua, joista maalle on kirjattu neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Tuo Ruotsin ainoa tappio tuli kesäkuussa Espanjalle. Tämän jälkeen Ruotsi on pelannut kolme ottelua, joista sille on kirjattu kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Maaliero näissä peleissä on Ruotsille komea 9-1.

Espanja lähtee otteluun puolestaan F-lohkon piikkipaikalta. Robert Morenon suojatit ovat pelanneet EM-karsinnoissa seitsemän ottelua, joista Matadoreille on kirjattu kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Tuo Espanjan ainoa pistemenetys tuli viime viikonloppuna, kun Espanja joutui tyytymään Norjan kanssa 1-1 tasapeliin.

Ennakoidut kokoonpanot

Ruotsi (4-4-2):
Olsen – Lustig, Lindelöf, Granqvist, Bergtsson – Forsberg, Olsson, Ekdal, Larsson – Berg, Quaison.

Espanja (4-3-3):
Kepa – Navas, Albiol, Martinez, Bernat – Ruiz, Busqets, Saul – Rodrigo, Moreno, Rodri.

Espanja ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Espanjan otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä maalla on materiaalietu puolellaan. Ruotsia ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä länsinaapuri tarvitsee tästä pelistä pisteitä, mikäli se mielii päästä EM-kisoihin.

Vaikka Espanja onkin ottelun ennakkosuosikki, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan alle 2,5 maalin ottelua. Tätä me perustelemme molempien maiden hyvällä puolustuspelillä sekä sillä, ettei Espanja saa otteluun jalkeille parhainta miehistöään.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *