Ruotsalaisen hattutemppu liikaa Sportille

Vaasan Sport joutui myöntämään kolmannen kerran kuluvalla kaudella Tampereen Ilveksen paremmaksi. Tällä kertaa loppulukemat kirjattiin Tupsukorvien hyväksi 5-2. Ilveksen hahmo ottelussa oli hattutempun viimeistellyt Arttu Ruotsalainen. Voiton myötä Ilves vankisti sarjataulukon kolmatta sijaansa.

Ottelun avausmaali nähtiin toisen erän alussa, kun Jasse Ikonen vei Ilveksen ylivoimalla johtoon. Sport pysyi vielä tässä vaiheessa peliä mukana, kun Chris DeSousa onnistui tasoittamaan pelin viisi minuuttia myöhemmin, mutta erän jälkimmäisen kympin aikana tupsukorvat repivät kahden maalin kaulan Arttu Ruotsalaisen ja Teemu Rautiaisen maaleilla.

Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserän kahdeksannella peliminuutilla, kun Ruotsalainen vei Ilveksen illan toisella maalillaan kolmen maalin johtoon. Sport onnistui vielä kaventamaan Steven Seigon ylivoimamaalilla, mutta tämän lähemmäksi vaasalaiset eivät päässeet. Sen sijaan Ilves onnistui vielä kaunistelemaan loppulukemia, kun Ruotsalainen viimeisteli kolmannen maalinsa pelin lopussa tyhjiin.

– Pelattiin hyvä vieraspeli, mutta ei saatu siitä palkintoa. Ilves oli tänään todella tehokas toisessa erässä. He käyttivät siinä paikkansa todella hyvin hyväksi, kun taas meille ei pomppinut mistään, Sportin päävalmentaja Risto Dufva summasi peliä ottelun jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

DFB-Pokal: Bayern Leverkusen – Bayern München kello 13.30 la 3.7.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset