Eurooppa-liiga: RoPS – Aberdeen klo 19.00 To 18.7.2019

Rovaniemen Palloseura onnistui saamaan Skotlannista avausottelussa kelvollisen tuloksen. Nyt Pasi Tuutin miehistö joutuu kuitenkin ylittämään osaamisensa, mikäli se mielii pelata tosissaan jatkopaikasta Eurooppa-liigassa. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Aberdeen ja RoPS ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tämä nähtiin viime viikolla Skotlannissa. Tuo ottelu päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon, mutta ottelun loppulukemat eivät kerro pelistä yhtään mitään, sillä Ilman Antonio Regueron maailmanluokan pelastuksia, RoPS olisi hävinnyt tuon pelin aikakin viidellä maalilla.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Ottelun lähtökohdat ovat selvät. RoPSin pitää voittaa tämä peli vähintään yhdellä maalilla, mikäli joukkue mielii vielä taistella jatkopaikasta Eurooppa-liigassa. Tuloksen valossa tuo 1-0 voitto ei kuulosta isolta jutulta, mutta kaksikon edellisen pelin perusteella rovaniemeläisseuralla on edessään vuori kiivettävänä.

Joukkueiden isoimmat erot tuossa avausottelussa tulivat pelirohkeudessa ja pallollisessa pelissä. Ihan suoraan sanottuna, tuo matsi oli täysin isät vastaan pojat peli, sillä RoPS oli kaikessa huonompi. Ilman Antonio Regueron maailmanluokan torjuntoja tuo peli olisi päättynyt Aberdeenin viiden maalin voittoon.

Tuota ensimmäistä osaottelua ei kuitenkaan kannata miettiä sen enempää, sillä RoPS sai siitä kelvollisen tuloksen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Pasi Tuutin suojatit olisivat yhtään sen lähempänä jatkopaikkaa kuin ennen ensimmäistä osaottelua.

Jotta RoPSilla olisi edes pienet mahdollisuudet viedä tämä toinen osaottelu nimiinsä, pitäisi joukkueen kaivaa jostain reilusti etenkin kamppailuvoimaa lisää, sillä nämä tilanteet rovaniemeläisseura hävisi järjestäen ihan 100-0 skotlantilaisisännälle avausottelussa.

RoPSin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Ennakoidut kokoonpanot

RoPS (4-2-3-1):
Reguero – Hyvärinen, Sissoko, Katz, Taiwo – Llmas, Sihvonen – Rahimi, Lingman, Muinonen – Kokko.

Aberdeen (4-3-3):
Lewis – Conside, McKenna, Devlin, Logan – Gallagher, Ferguson, Wright – Hedges, Coasgrove, McGinn.

Aberdeen ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Aberdeenin ennakkosuosikiksi tähän otteluun ja syystä, sillä joukkueiden ensimmäisessä osaottelussa paremmuudesta ei jäänyt mitään epäselvyyttä, vaikka RoPS saikin tehtyä tärkeän vierasmaalin. Tähän toiseen osaotteluun skotlantilaisseura ei enää lähde aliarvioimaan vastustajaansa, vaan pelaa pelin alusta loppuun asti, eikä lähde peruuttelemaan johtoasemassa. Tämän vuoksi lapulle laitetaan vierasjoukkueen voitto. Unibet tarjoaa Aberdeenin voitolle 1,72 kertoimen.

Lyö Aberdeenin voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *