Ravi veikkaus – Färjestad 30.3.2020 kertoimet

ruotsin ravit netissä
Myös Ruotsin raveja voi pelata netissä

Kansainvälisillä vedonlyöntisivuilla ei pelata perinteisiä toto-pelejä (tai V4:ää tai V75:tä). Tavallisimmat pelimuodot ovat kiinteäkertoiminen voittajaveto ja pariveto, jossa valitaan voittaja kahdesta hevosesta. Viime aikoina suosittuja ravi veikkaus vedonlyöntikohteita ovat raveissa olleet myös palkintopallivedot eli kertoimet sille että hevonen sijoittuu lähdössä kolmen parhaan joukkoon. Katso mitä kaikkea oma vedonlyöntisivustosi raveihin tarjoaa ja veikkaa lähtöjen voittajia!

Raviurheilu: Färjestad 30.3.2020

Unibet, 888sport ja muutama muu vedonlyöntisivusto tarjoaa muutamia kohteita Ruotsin raveinin. Maanantaina 30.3.2020 on vuorossa Färjestadin ravit ja vedonlyöntisivustoilla näistä raveista ovat kohteina kaikki 10 lähtöä. Nordicbet ja Betsson ainakin tarjoavat kaikista lähdöistä voittajavedon ja pääset yhdistelemään vetoja myös monivedon turvin.

Lähtö 1:
Voittajasuosikki Throrondor todella pienellä kertoimella (1.45), mutta haetaan toki tähän lähtöön muitakin voittajasuosikkeja jos Thorondirille ei oikein maistu. Kupongille myös Reef Snapper kertoimella 12.70, Supermarkert 59.50 ja Squiggly 45.50. Isoja kertoimia, mutta iso yllätys voitto olisikin. Thorondorilla menneään, mutta aina voi jossitella.

Lähtö 2:
L’amour Printemps kerroin 1.90 ei pahemmin muille anna kevättä tässä, toki Whispers 7.05 ja Sweet Susie 7.85 kertoimilla kiinnostaa tässä lähdössä. Koska tekee mieli jotain syötävää, laitetaan A Cupcake tästä lähdöstä vielä neljäntenä lapulle kertoimella 18.50.

Lähtö 3:
Bravo Runway 2.25 vai Shapes 2.10, siinäpä pulma voittajavetoon. Otetaan Vielä Julita Express 17.50 ja hurjan kertoimen omaava Scaponi hirnumaan lapulle. Kerroin oli viimeisimmän päivityksen mukaan 99.75, mutta tullee vielä alas reilusti. Nappaa kiinni kun tarjotaan.

Aseta raviveikkaus Nordicbetillä

 

Lähtö 4:
Pine Muscle ihan sen takia ykköseksi koska rattailla istuu Björn Goop. Kerroin voittoon on 7.75. Haastajina lapulle Tättman 5.10 ja Gaylord Am 4.75. Haetaan vielä leijona Leon Zon kupongille, 31.75 oli päivittynyt kerroin.

Lähtö 5:
Stepping Ferrari on ennakkosuosikki kertoimella 5.65, mutta laitetaan toto-lapule myös Chill out Joe 8.50, Just East 8.40 ja Fred’s Lucky Day 9.40. Kyllä tänne kelpaisi tuollainen onnenpäivä melkein 10.00 kertoimella, mites sinne?

Lähtö 6:
Bill Gates? Kyllä vaan ja pienellä kertoimella 1.70. Kestääkö ennakkosuosikin paineet vai haisteleeko haivenia maalilinjan jälkeen? Boycott 4.65 on hyvä kirittäjä, mutta olisiko tämä sittenkin Global Approvalin 14.75 tai Joyful Bokon 16.25 heiniä? Kupongillle ravaten.

Aseta raviveikkaus Nordicbetillä

 

Lähtö 7:
Simb Murdoch voisi olla ykkössuosikkimme kertoimella 3.65, mutta haluaisimme nähdä Valiant Dreamin voittavan, sillä suomalainenhan voittaa aina. Valiant Dreamin kerroin on hieman Murdochia isompi, katso päivitetty kerroin Nordicbetiltä. Tähän lisäksi Bailamos 12.35 ja vaikkapa Emotion Man 5.65. Mutta Valiantiin luotamme.

Lähtö 8:
Suomalaisväriä tässäkin kun In Royalto Bokoa (14.00) käskyttää Mika Forss. Pakkohan se on kupongille laittaa, saman kohtalon kokee myös Easy Creation 2.80, Bearicecream 4.85 ja Listas Marion 12.45. Kyllä joku näistä tämän kohteen voittaa?

Lähtö 9:
Norjalainen Harley D.E. on suurin ennakkosuosikki 2.35, mutta nyt on astmapiiput loppu ja vastuksen antaa Enzo Am 3.20 kertoimella. Wir Ideal 8.05 ja Il Mio Hooligan voivat riehua taustalta kärkeen ja voittoon kertoimella 16.25.

Lähtö 10:
Börke Loke 7.75 on meidän ennakkosuosikkimme, ja viimeiseen lähtöön haetaan isoa kalaa tai siis oikeammin hevosta nimistä M.E. Oda 19.00, Fur Delue 44.25 ja Stommens Berta 14.75. Mitä siellä laitetaan kupongille?

Aseta raviveikkaus Nordicbetillä

 

Raviurheilu: Solvalla 28.3.2020

Unibet, 888sport ja muutama muu vedonlyöntisivusto tarjoaa muutamia kohteita Ruotsin raveinin. Lauantaina 28.3.2020 on vuorossa Solvallan ravit ja vedonlyöntisivustoilla näistä raveista ovat kohteina lähdöt numero 6,7 ja 11. Tässä meidän veikkausvihjeet näihin kolmeen kohteeseen.

Ravit: Solvalla 28.3.2020 – lähtö #6

Solvalla #6 lähdön selkeä suosikki on King of Everything, jonka kerroin on vain 1.22. Ilman haavereita voitto taitaa olla selviö, kovempi taisto käydäänkin sitten muista ”palkintopallisijoista”. Jorma Kontion ohjastama Bottnas Fantom on yksi näistä, sen kerroin on 2.80 palkintopallille. Kovan vastuksen antavat myös Maestro Crowe (1.80) ja Martin Tooma (4.00).

Veikkausvinkki tähän lähtöön: Voittoon King of Everything (1.70) ja lisäksi siihen Maestro Crowe palkintopallille (1.80). Pikkuriskillä Martin Tooma pallille kertoimella 4.00

Ravit: Solvalla 28.3.2020 – lähtö #7

Disco Volante on lähdön kova ennakkosuosikki, kerroin vain 2.05. Kovan haasteen Discolle antaa Jorma Kontion Elian Web ja Gareth Boko, mutta ilman haavereita tämän pitäisi mennä Disco Volantelle. Nouseeko kolmikkoon joku muu pilaamaan vedonlyöjien karkelot? Katso kaikki kertoimet vaikkapa Unibetiltä tai 888sportilta!

Veikkausvinkki tähän lähtöön: Voittoon Disco Volante (2.05) ja kolmen joukkoon lisäksi Jorma Kontion Elian Web (1.80) ja Gareth Boko (1.80).

Ravit: Solvalla 28.3.2020 – lähtö #11

Solvallan #11 lähtö, tasainen ainakin kertoimien perusteella. Mika Forssin Religious on saanut ihan kivan kertoimen kolmen joukkoon, joten sitä lapulle. Mutta pystyykö se haastamaan Burning Manin, jonka voittokerroin on peräti 3.25, mutta lähdön pienin? Nyt on kova kohde kyseessä, voittoon voi karata myös Adde S.H.

Veikkausvinkki tähän lähtöön: Voittoon Burning Man (3.25) ja kovimman vastuksen antaa Adde S.H ja Mika Forssin Religious. Kahdelle viimeiselle palkintopallivedot yli 2.00 kertoimella.

Pelattavia suomalaisia ravitapahtumia

Vedonlyöntiin pääsevät ainakin seuraavat ravit: Seinäjoki, Oulu, Kouvola, Kuopio, Vermo, Joensuu, Jyväskylä, Mikkeli, Lappeenranta. Myös muut merkittävät ravit pääsevät listoille.

Ulkomaiset ravit

Netissä voi lyödä vetoa Suomen raveista. Vedonlyöntiin pääsevät useimmat suomalaiset ravit sekä tietysti tietysti vuoden tärkeimmät ravitapahtumat, kuten Kuninkuusajot ja St Michel -ajot.

Jos suomen ravit eivät riitä, yllä listattujen yhtiöiden ravilistoilta löytyy paljon muutakin pelattavaa.

Kansainvälisistä kohteista tarjolla ovat mm. Ranskan ja Ruotsin ravit, joista molemmista on tarjolla reilusti kohteita vedonlyöntiin. Molemmista maista listoille pääsevät sekä normaalit ravit että isommat ravitapahtumat kuten Elitloppet ja Prix d Amerique.

Netissä myös kansainvälisissä raveissa on tarjolla muutama erilainen tapa pelata. Kohteissa on useimmiten tarjolla parivedot ja voittajaveto. Isommissa raveissa on lisäksi tarjolla normaalit toto-pelit (sijoitus, voittaja).

Parivedossa on kaksi hevosta, joissa veikataan kumpi parista on ensin maalissa. Tässä vedonlyönnissä vain hevosten keskinäisellä sijoituksella on väliä. Tavallisempi pelimuoto on voittajaveto. Netissä voittajavedossa lähdön jokaisella hevosella on kiinteä kerroin, ei siis raviradalta tuttu muuttuva kerroin. Tämä antaa raviasiantuntijoille erinomaisia tilaisuuksia hyviin vetoihin, sillä peliyhtiöiden asiantuntemus ei hevosissa ole samaa tasoa kuin esimerkiksi joukkueurheilussa.

Toto-versiossa pelataan aivan normaalisti, aivan kuin olisit raviradalla itse. Sekä voittaja- että sijoitus-vedoissa on muuttuva kerroin, joten pelaajien aliarvioimia hevosia veikkaamalla voi tehdä hyvät pikavoitot.

Muista myös, että netissä voi pelata muutakin hevosurheilua: laukkakisoja voi veikata kaikilla vedonlyöntisivuilla.

Katso avoinna olevat ravikohteet Unibetilla

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *