EURO 2020: Ranska – Turkki klo 21.45 Ma 14.10.2019

Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat maanantaina seitsemän ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita pelataan Stade de Francella Pariisissa, jossa toisistaan mittaa ottavat Ranska ja Turkki. Peliyhtiöt ovat nostaneet Ranskan otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös kertoimissa. Kuuma kysymys kuitenkin kuuluu: Pystyykö Turkki yllättämään Ranskan toistamiseen?

Aikaisemmat kohtaamiset

Ranska ja Turkki ovat kohdanneet toisensa historian saatossa viidesti. Näistä kohtaamisista neljä on päättynyt Ranskan ja yksi Turkin voittoon. Maiden tuorein kohtaaminen on perua kesäkuulta, jolloin osapuolet kohtasivat Konyassa. Tuossa ottelussa Turkki oli kaikkien yllätykseksi parempi 2-0 lukemin.

Maiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että näistä viidestä kohtaamisesta neljä on päättynyt kotijoukkueena pelanneen osapuolen voittoon. Tuo ainoa vierasvoitto on perua marraskuulta 2000, jolloin Ranska kaatoi Turkin vieraissa 0-4 lukemin.

Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä näissä viidessä kohtaamisessa toinen osapuoli on jäänyt neljästi maaleitta. Ainoa peli, jossa molemmat maat ovat onnistuneet maalinteossa nähtiin Confederations Cupin Semi-finaalissa vuonna 2003. Tuolloin Ranska kaatoi kotikentällään Tukin 3-2 lukemin.

Maiden tuoreimman kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Ranska lähtee otteluun H-lohkon toiselta sijalta. Didier Deschampsin suojatit ovat pelanneet EM-karsinnoissa seitsemän ottelua, joista patonkimaalle on kirjattu kuusi voittoa ja yksi tappio. Tuo Ranskan ainoa tappio tuli EM-karsintojen toisessa ottelussa Turkille. Kerrotaan vielä samaan hengenvetoon, että Ranska on voittanut kolme edellistä peliään 8-1 maalierolla.

Turkki lähtee otteluun puolestaan H-lohkon piikkipaikalta. Senol Gunesin miehistö on pelannut EM-karsinnoissa seitsemän ottelua, joista maalle on kirjattu kuusi voittoa ja yksi tappio. Tuo Turkin ainoa tappio tuli EM-karsintojen kolmannessa ottelussa Islannille. Tämän jälkeen Turkki on voittanut kolme peliä putkeen 8-0 maalierolla.

Ennakoidut kokoonpanot

Ranska (4-3-3):
Mandanda – Pavard, Lenglet, Varane, Digne – Matuidi, Sissoko, Tolisso – Coman, Giroud, Griezman.

Turkki (4-3-3).
Gunok – Meras, Demiral, Ayhan, Celik – Belozoglu, Tekdemir, Tufan – Calhanoglu, Yilmaz, Tosun.

Ranska ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Ranskan otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä Patonkimaalla on selvä materiaalietu puolellaan. Turkkia ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä se on jo kertaalleen yllättänyt Ranskan näissä karsinnoissa. Vierasjoukkueen osakkeita nostaa meidän silmissämme myös maan poliittinen tilanne.

Koska Ranskan suorasta voitosta saa tässä pelissä sen verran pienen kertoimen, niin lähdetään me pelaamaan täällä Kertoimet.comissa vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan se, että Oliver Giroud tekee ottelussa maalin. Parhaan kertoimen tähän tarjoaa NordicBet, joka palauttaa pelaajan panoksen takaisin 2,24-kertaisena.

Lyö Oliver Giroudin osuman puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *