Mestarien Liigan karsinnat: Qarabag – APOEL klo 19:30 ti 13.8.2019

Mestarien liigan kolmas karsintakierros jatkuu tiistaina toisilla osa-otteluilla. Illan pelit alkavat jo klo 19:30 Bakun Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionilla Azerbaizanissa kun ensimmäisessä ottelussa 2-1 vierasvoiton hakenut Qarabag isännöi APOEL Nikosiaa.

Qarabag haki ensimmäisestä osa-ottelusta erinomaisen tuloksen ja vaikka Giorgos Merkis teki ottelun lopussa kavennusmaalin niin silti Azerbaizanin mestari on 1.17 kertoiminen suosikki (Unibet) menemään jatkoon tästä parista.

Qarabag haluaa jatkaa hyvää kotivirettään

Qarabag lähtee otteluun erinomaisista lähtökohdista sillä heidän täytyy vain välttää päästämästä kahta tai useampaa maalia ja/tai häviämästä kahdella tai useammalla maalilla. Tämä näyttää ainakin tämän kauden osalta mahdolliselta sillä kahdella aikaisemmalla karsintakierroksella he pitivät maalinsa puhtaana voittaen Partizani Tiranan 2-0 ja tämän jälkeen Dundalkin 3-0. Tämä on huikea parannus viime kauden Eurooppa-liigan lohko-otteluihin jossa käteen jäi kolme tappiota Arsenalille, Vorsklalle ja Sporting Lissabonille maalierolla 1-10.

Ensimmäisessä osa-ottelussa Qarabag onnistui erinomaisesti vasta-hyökkäyksissä ja nyt kun he johtavat niin sama voi olla mahdollista nytkin. Azerbaizanin 22-vuotias kärkipelaaja Mahir Emreli on ollut iskussa. Viime kaudella hän ampui 16 maalia kotimaan liigassa ja on osunut myös maajoukkueessa jo EM-kisojen karsinnoissakin. Näissä UCL karsinnoissa hän on ampunut jo kaksi maalia ja Unibet tarjoaa hänen tekemälle maalilleen 2.45 kertoimen tähän otteluun joka on houkutteleva, jos APOEL antaa yhtä hyvin tilaa puolustuksessa kuin viimeksi.

APOEL uusi aikakausi Thomas Dollin komennossa

APOEL on seura jossa valmentaja saa nopeasti kenkää jopa yhden heikon pelin takia, varsinkin jos se tapahtuu tärkeissä Mestareiden liigan karsinnoissa. Tämän brutaalisuuden sai kokea italialainen Paolo Tramezzani joka sai lähteä tuon Qarabag tappion jälkeen. Tramezzanin uhkapeli kolmella puolustajalla Qarabag ottelussa kostautui siis pahemman kerran ja nyt näyttää siltä että entinen Saksan maajoukkuepelaaja ja Hannover 96 manageri Thomas Doll aloittaa oman pestinsä normaalilla neljän puolustajan linjalla.

APOELilla on kokemusta siitä että he vaihtavat valmentajaa kesken osa-otteluiden ja tämä tuotti tulosta kaksi vuotta sitten kun he nousivat 1-0 avausottelun tappiosta 4-1 yhteistulos voittoon romanialaista Viitorulia vastaan. Nyt kuitenkin toinen osa-ottelu pelataan vieraissa ja jatkopaikka vaatisi kahden maalin voittoa.

Historia ei ole ainakaan jatkopaikan puolella. Sen jälkeen kun APOEL oli uskomattomasti Mestareiden liigan puolivälierissä vuonna 2012 jossa hävisivät Real Madridille niin he ovat pelanneet 20 ottelua vieraissa mestareiden liigassa jossa he ovat onnistuneet ottamaan vain kolme voittoa ja vain kahdesti tekemään enemmän kuin yhden maalin. Toinen näistä otteluista oli mm. 2-2 vierastasapeli HJK:ta vastaan.

Kolmetoista noista 20 vierasottelusta päättyi alle 2.5 maalin ja se on tarjolla Nordicbetillä kertoimella 1.67.

Lyö vetoa kaikista Mestarien liigan tulevista peleistä tästä:

Vedot

APOEL on parempi joukkue kuin mitä avausottelussa näytti. Nyt heillä on uusi manageri ja se voi johtaa otteiden parantumiseen. Unibet tarjoaa 2.45 kertoimen tasapeli ei vetoa vedolle ja se on veikkausvihjeemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *