Putous 2020: Lyö vetoa hahmoista! Kertoimet täältä!

Putous 2020 toi suositun viihdeohjelman ruutuihin nyt jo kahdettatoista kertaa. Vaikka kyseessä on mainio viihdeohjelma, vedonlyönti ohjelman rungosta eli Vuoden Sketsihahmokilpailusta käy kovana. Useat vedonlyöntitoimistot tarjoavat voittajakertoimia kaikille seitsemälle sketsihahmolle. Kertoimet vaihtelevat jokaisen ohjelman jälkeen, joten nyt on oiva aika betsata sitä omaa suosikkia.

Putous kertoimet Putous 2020 vedonlyönti veikkaus

Putous 2020 on saanut jälleen tutun esittämisajan ja se on lauantaisin primetime aikaan, kello 19:30 alkaen. Tästä 1,5 tuntia on varattu hervottomille sketseille ja ennen kaikkea sketsihahmokilpailulle. Kiitos maikkarin tehokkaan mainostamisen, lauantain riemupätkää voi myös kuitenkin katsoa milloin vain ja missä vain. Lisäksi Sub ja AVA –kanavilla näytettävät uusinnat takaavat tälle tv-ohjelmalle kevään kovimmat katsojaluvut. Katsotko sinä Putousta?

Tälle kaudelle Putous-henkilöstöön tehtiin todella radikaaleja muutoksia. Lauantai-iltojen kestosuosikki on tuonut melkoisen määrän hokemia ja suosikkeja suomalaisten suihin vuosien varrella ja niitä on varmasti tulossa paljon lisääkin. Itse formaattiin ei ole tehty isojakaan muutoksia, mutta koko näyttelijäkaarti pistettiin melkein kokonaan uusiksi. Ainoastaan viime kauden Sketsihahmokilpailun voittaja Christoffer Strandberg säilyi viime kauden tuotannosta, samoin paluun lauteille teki myös Pilvi Hämäläinen, joka on luonut aikaisemmilla kausilla loistavia hahmoja.

Katso Putous-hahmojen voittokertoimet Betsson ja NordicBet-sivustoilta

Putous kertoimet löytyvät usealta vedonlyöntitoimistolta ja esimerkiksi Betsson ja NordicBet sivujen mainio ensitallettajan bonus kannattaa hyödyntää juuri Putousta silmällä pitäen. Pienin kerroin hahmoilla on tässä vaiheessa 1.75, mutta edellisen kausien perusteella ensimmäisen jakson perusteella ei voi vielä voittajaa päättää. Kertoimet osoittavat kuka on tämän hetken suosikki ja kannattaa myös varautua siihen, että kertoimet vaihtuvat heti esitetyn jakson jälkeen. Ja luonnollisesti myös silloin kuin joku hahmoista putoaa.

Tässäkö voittaja?

Nordicbetin ja Betssonin Putous 2020 kertoimet:

Urmas Viilunk, 1.75 – 1.65
Salon Seija, 3.00 – 3.00
Yölintu, 3.00 – 3.50
Marajorma, 9.00 – 12.00
Hillevi Härmä-Heikkilä, 30.00 – 30.00
Kurjakylän Tiltu, 40.00 – 12.00

Caizla, 50.00 (Pudonnut)

Lyö vetoa Putouksen voitosta Nordicbetillä » 
Urmas Viilunk voittaa Putouksen? Betsaa! » 

Coolbet kertoimet Putous 2020 kisaan:

Urmas Viilunk, 1.80 – 1.80
Yölintu, 2.75 – 3.50
Salon Seija, 3.20 – 2.75
Marajorma, 7.00 – 10.00
Kurjakylän Tiltu, 10.00 – 7.00
Hillevi Härmä-Heikkilä, 20.00 – 20.00

Caizla, 20.00 (Pudonnut)

Viimeisenä voimassa oleva kerroin päivityksen jälkeen.

Kuka voittaa Putouksen? Betsaa Coolbetillä! » 

Putous 2020 – seitsemän sketsihahmoa

Putous – Sketsihahmot – Urmas Viilunk

Mikko Töyssyn huima virolainen talousneuvoja on vetänyt ainakin kahdessa ensimmäisessä jaksossa potin kotiin. Kuinka kauan hahmo jaksaa naurattaa keksitäänkö jotain uutta? Virolaisten puhetyyli ja hassut sanat on aina hauskuuttaneet kansaa, nyt myös putouksessa.

Katso klippi!

Putous – Sketsihahmot – Yölintu

Yölintu on melkoinen näky. Tuomas Antti Heikkisen kaksimielistä lintuläppää viljelevä surullinen lintu naurattaa ainakin aikuisia, lapset tätä saattavat jopa pelätä. Mutta aikuiset äänestää?

Katso klippi!

Putous – Sketsihahmot – Salon Seija

Salon Seija on melkoinen häsläävä parturi-kampaaja, joka puhuu niin paljon että perässä ei tahdo pysyä. Jaksaako naurattaa loppuun asti?

Katso klippi

Putous – Sketsihahmot – Marajorma

Marajorma on selkeästi Huuhkajien menestyksestä kehittynyt sketsihahmo. Pientä keskivartaloturvotusta poteva Marajorma kertoo kovia juttuja omasta vaimostaan ja muutenkin melkoista mustaa huumoria. Heikki Ranta kehittää varmasti hahmoa eteenpäin… tai taaksepäin.

Katso klippi!

Putous – Sketsihahmot – Kurjakylän Tiltu

Pilvi Hämäläisen hieman tai ei ihan niin hiemankaan vaatimaton Kurjakylän Tiltu on ihan kiva hahmona, mutta onko sittenkään tähän kisaan se oikea valinta? Haluavatko suomalaiset kuunnella tätä ankeuttajaa?

Katso klippi!

Putous – Sketsihahmot – Hillevi Häntä-Heikkilä

Hillevi Häntä-Heikkilä on jonkinnäköinen koirakuiskaaja ja kaksi ensimmäistä jaksoa on mennyt enemmän tai vähemmän heikosti. Ensimmäisessä jaksossa oli vielä koira mukana, sen jälkeen kyseltiin miten koira studiossa voi olla ja sen jälkeen koira olikin laitettu Italiaan. Linnea Leinon hahmo ei montaa jaksoa taida olla mukana.

Katso klippi!

Putous – Sketsihahmot – Caizla (Pudonnut)

Kuopiolaista teiniä sujuvasti matkiva Malla Malmivaara vetoaa varmasti nuorimpiin katsojiin, mutta jaksaako aikuiset katsoa vetelää ja mitäänsanomatonta teinimeininkiä? Ei välttämättä.

Katso klippi!

Katso löytyykö Putous 2020 kertoimet myös täältä:

Kuka voittaa vuoden 2020 Putous kilpailun?

Tätä voimme vain arvailla. Tietyt suosikit on olemassa, mutta tämän edellisten kausien voittotaulukon myötä voidaan todeta että yllätyksiäkin on saatu ohjelmassa todistaa. Todistetaanko kenties tälläkin kertaa?

Aku Hirviniemi = Marja Tyrni, 1.Kausi
Riku Nieminen = Munamies, 2.Kausi
Armi Toivanen = Leena Hefner o.s. Herppeenluoma, 3.Kausi
Jussi Vatanen = Karim Z. Yskowicz, 4.Kausi
Jussi Vatanen = Antsku, 5.Kausi
Joonas Nordman = Salme Pasi, 6.Kausi
Joonas Nordman = Matti Pikkuvanhanen, 7.Kausi
Pilvi Hämäläinen = Aina Inkeri Ankeinen, 8.Kausi
Kiti Kokkonen = Tanhupallo, 9.Kausi
Mikko Penttilä = Taika Pasi, 10.Kausi
Ernest Lawson = Pentti Olavi Liitikko, 11.Kausi

Lyö vetoa Putouksen hahmoista Nordicbetillä »

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *