Eurooppa-liiga: PSV Eindhoven – Apollon Limassol klo 21.30 To 22.8.2019

Eurooppa liigan viimeinen karsintakierros eli playoff kierros alkaa nyt torstaina ensimmäisillä osa-otteluilla. Näistä karsinnoista on Kyprokselle tullut kunnon Hollanti vs Kypros maaottelu kun Mestarien liigan karsinnoissa APOEL Nicosia pelaa Amsterdamin Ajaxia vastaan ja Eurooppa liigassa Kyproksen kakkosjengi Apollon kohtaa Hollannin kakkosen PSV Eindhovenin.

PSV on tähän otteluun selkeä suosikki omalla Philips stadionillaan, mutta Luuk de Jongin siirto Sevillaan vei heiltä parhaimman maalintekijän ja ainakaan vielä häntä ei ole kunnolla korvattu. Apollon nauttii altavastaajana olemisesta ja he eivät tyydy vain puolustamaan vaan tulevat hakemaan sitä tärkeää vierasmaalia.

PSV:llä ongelmia maalinteon kanssa?

Norjalaisen Haugesundin oletettiin olevan helppo suupala PSV:lle, mutta PSV onnistui voittamaan norjalaiset yhteislukemin vain 1-0. Luuk de Jongin lähtö on tuottanut heille ongelmia maalinteon kanssa ja näyttääkin siltä että he lainaavat Kreikan maajoukkuekärki Kostas Mitrogloun Galatasaraysta täksi kaudeksi joukkueeseen auttamaan tässä. Hän voi olla valmis pelaamaan jo tässä ottelussa. Hän tuskin auttaa joukkuetta kuitenkaan sillä Marseillessa hänet tunnettiin myös nimellä Mitro-No-Goal.

Hollannin liigassa joukkue on aloittanut kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Näissä otteluissa he ovat tehneet yhteensä kuusi maalia ja vaikka se on ihan ok 2 maalin keskiarvo niin tämä ottelut ovat olleet aika heikkoja vastustajia vastaan (Twente, Heracles ja ADO den Haag). Näissä otteluissa jokaisen maalin on tehnyt eri pelaaja. Limassolin joukkue on parempi kuin yksikään noista aikaisemmin mainituista ja jos Apollon onnistuu tilkitsemään puolustustaan hieman niin he voivat pitää PSV:n vähämaalisena. PSV alle 1.5 maalia on tarjolla Nordicbetillä 2.65 kertoimella.

Apollon jahtaa jälleen vierasmaalia

Apollonilla on erittäin hyvä vierashistoria Eurooppa liigassa sillä kymmenestä viimeisestä vierasottelustaan tässä kilpailussa, he ovat jääneet ilman maaleja vain kolme kertaa. Viime kaudella he hakivat mm. Marseillesta 1-3 voiton ja hävisivät Baselille (3-2) ja Laziolle (2-1) vain maalilla. Viime kierroksella he kaatoivat Austria Wienin yhteismaalein 5-2 joista vieraissa tuli haettua 1-2 voitto.

Apollonilla on useita nopeita pelaajia ja erityisesti laidassa jotka tykkäävät iskeä vastaan ja nopeasti. Heillä on todella selkeä pelityyli jossa he pyrkivät luomaan jatkuvasti maalinteko tilanteita ja se on onnistunut hyvin tässä kilpailussa.

Apollon saa tähän otteluun uuden pelaajansa hyökkääjä Daniel Carrin. Carr oli Shamrock Roversin riveissä kun Apollon tiputti heidät jatkosta, mutta hän osoitti taitonsa ja Apollon hankki hänet joukkueeseen. Hänen lisäkseen tärkeät Sachetti ja Papoulis palaavat pelikiellon jälkeen kehiin. Apollonilla on siis kaikki pelaajat käytössä.

Suomen Samu Volotinen on myös lisätty joukkueeseen ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Apollonin vierasmaali antaa vain 1.68 kertoimen, mutta yli 1.5 maalia antaisi yli 4.00 kertoimen (Unibet).

Lyö vetoa kaikista Eurooppa liigan tulevista peleistä tästä:

Vedot

Tässä ottelussa nuoruus ja taito kohtaavat kokemuksen. Apollon jahtaa jo kolmatta perättäistä lohkovaihe paikkaa ja kokemus on heidän puolellaan. APOEL näytti jo tiistaina että he pystyvät haastamaan Ajaxin. Apollon pystyy tekemään samoin PSV:tä vastaan. Nordicbet tarjoaa Apollonille +1.25 tasoitusvedon kertoimella 1.96.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *