Pitkäveto

Netin vedonlyöntisivustot tarjoavat Pitkävetoon paremmat kertoimet kuin Veikkaus.

pitkäveto

Yllä Unibet, alla Veikkaus. Kun tällaiset erot kertautuvat kymmenissä ja sadoissa pelatuissa riveissä, ne todella näkyvät pelaamisen rahallisessa tuloksessa.

Netissä toimivat pelifirmat palauttavat pelaajille voittoina enemmän rahaa kuin Veikkaus. Veikkauksen pitkävedon palautusprosentti on n. 88%, kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen jopa 98%.

Ero näkyy ja tuntuu kertoimissa, jotka ovat kansainvälisillä sivustoilla huomattavasti korkeammat.

Näiltä sivuilta löytyvät netin parhaat kertoimet ja valikoimat Pitkävetoon. Kaikki listatut sivustot ovat suomenkielisiä ja voitot niistä ovat verovapaat.

Suosittelemme Pitkävetoon

fezbet

Arvostelu

FezbetMuhkea 100% ensitalletusbonus aina 200 euroon asti!
Bonus: 200€

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetNetin laadukkain vedonlyöntisivu. Erinomaiset kohdevalikoimat ja korkeimmat kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnSuomalaisten uusi suosikki. Hyvä sivusto varsinkin kansainväliseen jalkapalloon.
Bonus: 300€

Pelaa »
zulabet

Arvostelu

ZulabetRunsas valikoima Live-veto-mahdollisuuksia ja käytännölliset nettisivut. Suorastaan järkälemäinen bonus vedonlyöntiin.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr GreenVihreä mies tuli ryminällä mukaan vedonlyöntiin, ja tarjoaa suorastaan häikäsevän 200€ voitontuplaus bonuksen.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
olybet

Arvostelu

OlybetOlybet tarjoaa 100%/100€ bonuksen uusille pelaajille!
Bonus: 100€

Pelaa »
royalpanda

Arvostelu

Royal Panda2018 perustettu saitti yllättää positiivisesti hyvällä 20€ ilmaisveto bonuksellaan. Verovapaa.
Bonus: 75€

Pelaa »

Muina etuina suuret vedonlyöntitoimistot tarjoavat huomattavasti laajemman kohdevalikoiman, eikä kohteiden yhdistelemistä ole rajoitettu mitenkään. Jokaista kohdetta voi pelata yksittäisenä vetona.

Miksi veikata yllä listatuilla sivuilla?

Perustelumme sille, miksi yllä on listattu juuri ne sivut kuin on.

Hyvät kertoimet ja laajat pelivalikoimat
Mitä paremmat kertoimet, sitä isommat voitot. Hyvät kertoimet ja laajat kohdevalikoima kuuluvat jokaisen vedonlyöjän oikeuksiin.

Suomenkielisiä
Näillä sivuilla voi lyödä vetoa selvällä suomella.

Helpot talletukset
Näille vedonlyöntisivuille voi tallettaa pelirahat nettipankissa, aivan kuten Veikkauksen nettipalveluunkin.

Maksavat kotiutukset nopeasti
Kun kotiutat voittosi, ne maksetaan vauhdilla. Varsinkin Unibet on salaman nopea maksaja, josta tehdyt nostot ovat tilillä liki välittömästi. Muitakaan ei tarvitse odotella päivää tai paria kauemmpaa.

Luotettavia ja laadukkaita
Kaikki yllä listatut yhtiöt ovat pitkäikäisiä ja suuria eurooppalaisia vedonlyöntitoimistoja.

Netti-pitkävedon etuna ovat paremmat kertoimet

Tässä vielä vähän lisää siitä, miksi Pitkävedon pelaaminen ulkomaisissa firmoissa on fiksua.

Paremmat kertoimet
Veikkauksen palautusprosentti on vedonlyöntiyhtiöksi todella matala. Netissä toimivat vedonvälittäjät tarjoavat huomattavasti paremmat palautusprosentit ja sitä kautta helpommat voitot.

Veikkauksen 10% etulyöntiaseman kukistaminen onnistuu vain parhailta vedonlyöjiltä, muiden pelifirmojen 1-2% kukistaminen ei ole mahdotonta fiksulle veikkaajalle.

Yksittäiset kohteet (Veikkauksen kielellä ”sinkkukohteet”)
Veikkaus rajaa kohteiden yhdistelemistä. Muualla Pitkäveto toimii niin kuin pelaaja haluaa: kohteita voi pelata yksittäin tai niin monen kohteen yhdistelmänä kuin haluaa.

Laajempi pelivalikoima
Veikkauksen pelivalikoima on melko rajoittunut, eivätkä erikoisempien liigojen ja urheilulajien asiantuntijat välttämättä löydä siitä etsimäänsä. Nettiyhtiöiden valikoima on huomattavasti laajempi.

Tässä vain kalpea aavistus siitä, mitä kaikkea netissä voi pitkävetona pelata, kuten huomaat, lähellekään kaikki lajit eivät ole joukkuepelejä.

 • Talviurheilu (ampumahiihto, yhdistetty, mäkihyppy, alppihiihto)
 • Snooker
 • Golf
 • Lentopallo
 • Rugby
 • Pöytätennis
 • Futsal
 • Amerikkalainen jalkapallo
 • Tennis
 • Jääkiekko
 • Käsipallo
 • Koripallo
 • Nyrkkeily

Pitkävetovihjeitä

Emil Ruusuvuori on voiton päässä Nur-Sultanin ATP -turnauksen finaalista. Välierässä vastaan tulee ranskalainen Adrian Mannarino.
Lue tästä koko vinkki »

Liiga jatkuu lauantaina kuuden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Gatorade Areenalla, jossa toisistaan mittaa ottavat TPS ja HIFK. Helsinkiläisseura lä...
Lue tästä koko vinkki »

Veikkausliiga jatkuu lauantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Turun Palloseura ja Seinäjoen Jalkapallokerho. Peliyhtiöt ovat no...
Lue tästä koko vinkki »

Karjala-turnaus 2020 - vedonlyönti ja kertoimet kuumiin maaotteluihin Hartwall Arenalla! Katso kaikki vetokohteet ja nauti maajoukkuelätkästä!
Lue tästä koko vinkki »

Wolverhampton lähtee isona suosikkina tähän otteluun. Mitä siellä laitetaan tulosvetoon? Betsaa!
Lue tästä koko vinkki »

Emil Ruusuvuori pelaa ensimmäistä kertaa ATP -turnauksen poulivälierässä. Vastassa on isäntämaa Kazakstanin Mihail Kukushkin.
Lue tästä koko vinkki »

Perjantai-illan huumaa Raumalla kun Lukko saa vieraaksi Kärpät. Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa!
Lue tästä koko vinkki »

Kertoimet ja todennäköisyydet

Vedonlyönti on maailmanlaajuinen ilmiö ja sitä voi harrastaa lähes tulkoon missä tahansa ja koska tahansa. Vedonlyönnissä on kuitenkin käytössä monenlaisia erilaisia tapoja ilmoittaa kertoimia ja valveutunen vedonlyöjän sekä pitkävetopelaajan on syytä ymmärtää yleisimmät tavat, miten kertoimet ilmoitetaan.

pitkäveto vedonlyönti

Pitkävetoa pelaat kätevästi kännykälläsi myös livenä urheilutapahtumassa.

Kertoimet Suomessa ja Euroopassa

Suomessa ja lähes tulkoon koko Euroopassa, kertoimet ilmoitetaan desimaalein. Tämä on tietysti meidän mielestä se ainoa, oikea ja helpoin tapa ilmoittaa vedonlyöntikertoimet.

Kerroin voi olla esimerkiksi pitkävetokohteessa kotijoukkueelle 2.50. Tässä tavassa voitto on yksinkertaisesti yhtä suuri kuin panos x kerroin, eli 15€ panos kertoimella 2.50 tuottaa vedon osuessa 37,50€ (15*2.50=37.50)

Kertoimet Iso-Britanniassa ja USA:ssa

Isossa-Britanniassa kertoimet ilmoitetaan suhdeluvuilla, kuten 2:1 tai 2/1. Luvut on yksinkertaistettuna voitto:panos tai voitto/panos. Näin ollen 2:1 voittava veto palauttaa sinulle 2€ jokaista panostettua 1€ kohti. Voiton lisäksi palautetaan myös alkuperäinen panos.

Esimerkiksi panostamalla 10€ kertoimelle 2:1 voitat seuraavasti: Voitto = 2*10€ + 10€ = 30€. Brittikertoimet voi halutessaan muuttaa helposti desimaaleiksi helpolla kaavalla jossa luvut ensin lasketaan yhteen, jonka jälkeen summa jaetaan jälkimmäisellä luvulla. 2:1 on desimaalikertoimena (2+1) / 1 = 3.00.

Yhdysvalloissa kertoimet ovat usein money line – kertoimia jotka ilmoitetaan joko plus- tai miinusmerkkisinä sata- tai kymmenlukuina, esim. -200 tai +150.

Money line kertoimia tulkitaan näin:

 • Miinusmerkkinen luku kertoo, paljonko sinun pitää panostaa voittaaksesi 100€.
 • Plusmerkkinen luku kertoo, paljonko saat voittoa 100€ panoksella.

Yllä mainittujen kertoimien tulkinta ja laskeminen ovat erittäin työlästä minkä vuoksi lukujen taakse on helppo piilottaa huonoja kertoimia.

Todennäköisyyksistä pitkäveto kertoimiksi

Miten kertoimet sitten lasketaan? Kerroin on kaikessa yksinkertaisuudessaan todennäköisyyden käänteisluku. Esimeriksi pitkävetokertoimet syntyvät todennäköisyyksistä. Kertoimien laskijat ovat pohtineet esimeriksi Valioliigan avauskierroksen Liverpool – Norwich City ottelun todennäköisyyksiä ja päätyneet seuraavaan lopputulokseen Unibetilla:

 • Kotivoitto (Liverpool) 86%
 • Tasapeli 12%
 • Vierasvoitto (Norwich) 5%

Näistä todennäköisyyksistä saadaan laskettua tutut desimaalikertoimet yksinkertaisella laskukaavalla:

 • Kotivoitto 1/86*100 = 1.16
 • Tasapeli 1/12*100 = 8.50
 • Vierasvoitto 1/5*100 = 19.00

Eli kertoimen laskeminen todennäköisyyden pohjalta tapahtuu yksinkertaisella laskukaavalla 1/todennäköisyys *100 = kerroin.

Talon etu
Miksi todennäköisyyksien yhteenlaskettu prosenttisumma on sitten yli 100%, Liverpool – Norwich ottelun tapauksessa noin 103%. Yli menevä 3% on niin sanottu talon osuus, summa minkä vedonvälittäjä ”vetää välistä”. Prosentit ovat eri luokkaa eri peleissä ja eri vedonvälittäjillä mutta netti-pitkävedoissa prosentit ovat hyvin maltillisia esimeriksi Veikkauksen vastaaviin verrattaessa. Kyseisen pelin Veikkauksen laskemien todennäköisyyksien summa on 107.59…

Bonukset ja kilpailut
Netin kansainväliset peliyhtiöt tarjoavat usein erilaisia bonuksia vedonlyöntiin ja muita rahanarvoisia etuja.

Pitkävetotuloksia

Tulokset päivitetty: 1.1.1970 klo 7.00

Siirry lyömään vetoa Unibetiin »

2 kommenttia

 • jannek sanoo:

  Teidän sivulla on lähinnä mainoksia eri vedonlyöntisivuille. Mietin, oletteko tehneet mitään kattavaa vertailua bonuksista ja kertoimista, vaikka ihan tilastoa, joista selviäisi että mikä näistä teidän vetosivustoista oikeasti kannattavin? Olisi aidosti kiinnostavaa matskua, jos joku olisi tehnyt tilastollisen merkittävän vertailun.

  Englanninkielisestä maailmasta olen löytänyt jotain vanhoja, siis lähinnä toi Gooners Guiden on jotenkin puolueeton. Ja sitten sellaisia, joissa aineisto ei ole kovin kattava. Ja sitten tietysti hyvin puolueellisia tekstejä, joissa halutaan vain mainostaa. Ei ole kunnon aineistoa käsillä. Ja sitten kun vielä olisi suomenkielisellä sivustolla…

  • Kertoimet.com sanoo:

   Kiitos kommenteista Jannek.

   Kuten olet saattanut jo huomatakkin, http://www.kertoimet.com/veikkausvinkit -osiossa ilmestyvissa vinkeissä suoritamme pienimuotoista määrällistä vertailua aina vähintään kolmen veikkustoimiston kerrointen välillä. Tästä lukijan on helppo nähdä korkein kerroin haluamaansa vetoon.

   Tilastollinen analyysi, mitä ehdotat, olisi valtava operaatio, vaikka aikajännetta ja veikkaustoimistojen ja -kohteiden määrää rajaisikin jotenkin siedettäväksi.

   Yksittäisiä kohteita pelaavalle veikkaajalle ei tilastollisesta analyysistä silti olisi välttämättä hyötyä, koska monesti valitun kohteen kohdalla ”tilastollisesti heikompi” -veikkaustoimisto tarjoaakin paremman kertoimen juuri kyseiseen vetoon. Eli keskiarvoilla ei ole yksittäistapausten kohdalla välttämättä mitään merkitystä.

   Valistunut perstuntuma toisaalta kertoo, että esim. jalkapallo ja jääkiekko -kohteissa Unibet ja Betsson tarjoavat keskimääräisesti korkeimmat kertoimet. Tämä vinkkinä niille joita ei parin desimaalin erot kertoimissa häiritse, ja haluavat avata vain yhden veikkaustilin. Tosi betsaajille ehdoton valinta on Betfair, josta löytyy vedonlyöntipörssi.

   Toimitus itse vertaa aina ennen vedon asettamista kertoimet vähintään 4-5 firmalta. Lista suositelluista firmoista löytyy täältä.

   Ei muuta kuin kertoimia valitsemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *