Pitkäveto

Netin vedonlyöntisivustot tarjoavat Pitkävetoon paremmat kertoimet kuin Veikkaus.

pitkäveto

Yllä Unibet, alla Veikkaus. Kun tällaiset erot kertautuvat kymmenissä ja sadoissa pelatuissa riveissä, ne todella näkyvät pelaamisen rahallisessa tuloksessa.

Netissä toimivat pelifirmat palauttavat pelaajille voittoina enemmän rahaa kuin Veikkaus. Veikkauksen pitkävedon palautusprosentti on n. 88%, kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen jopa 98%.

Ero näkyy ja tuntuu kertoimissa, jotka ovat kansainvälisillä sivustoilla huomattavasti korkeammat.

Näiltä sivuilta löytyvät netin parhaat kertoimet ja valikoimat Pitkävetoon. Kaikki listatut sivustot ovat suomenkielisiä ja voitot niistä ovat verovapaat.

Suosittelemme Pitkävetoon

unibet

Arvostelu

UnibetNetin laadukkain vedonlyöntisivu. Erinomaiset kohdevalikoimat ja korkeimmat kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetRunsaasti kohteita, etenkin suomalaisissa alasarjoissa lyömätön.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betfair

Arvostelu

BetfairBetfair on vedonlyöntipörssi, jossa pelaat toisten pelaajien asettamia kertoimia vastaan.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnSuomalaisten uusi suosikki. Hyvä sivusto varsinkin kansainväliseen jalkapalloon.
Bonus: 300€

Pelaa »

Muina etuina suuret vedonlyöntitoimistot tarjoavat huomattavasti laajemman kohdevalikoiman, eikä kohteiden yhdistelemistä ole rajoitettu mitenkään. Jokaista kohdetta voi pelata yksittäisenä vetona.

Miksi veikata yllä listatuilla sivuilla?

Perustelumme sille, miksi yllä on listattu juuri ne sivut kuin on.

Hyvät kertoimet ja laajat pelivalikoimat
Mitä paremmat kertoimet, sitä isommat voitot. Hyvät kertoimet ja laajat kohdevalikoima kuuluvat jokaisen vedonlyöjän oikeuksiin.

Suomenkielisiä
Näillä sivuilla voi lyödä vetoa selvällä suomella.

Helpot talletukset
Näille vedonlyöntisivuille voi tallettaa pelirahat nettipankissa, aivan kuten Veikkauksen nettipalveluunkin.

Maksavat kotiutukset nopeasti
Kun kotiutat voittosi, ne maksetaan vauhdilla. Varsinkin Unibet on salaman nopea maksaja, josta tehdyt nostot ovat tilillä liki välittömästi. Muitakaan ei tarvitse odotella päivää tai paria kauemmpaa.

Luotettavia ja laadukkaita
Kaikki yllä listatut yhtiöt ovat pitkäikäisiä ja suuria eurooppalaisia vedonlyöntitoimistoja.

Netti-pitkävedon etuna ovat paremmat kertoimet

Tässä vielä vähän lisää siitä, miksi Pitkävedon pelaaminen ulkomaisissa firmoissa on fiksua.

Paremmat kertoimet
Veikkauksen palautusprosentti on vedonlyöntiyhtiöksi todella matala. Netissä toimivat vedonvälittäjät tarjoavat huomattavasti paremmat palautusprosentit ja sitä kautta helpommat voitot.

Veikkauksen 10% etulyöntiaseman kukistaminen onnistuu vain parhailta vedonlyöjiltä, muiden pelifirmojen 1-2% kukistaminen ei ole mahdotonta fiksulle veikkaajalle.

Yksittäiset kohteet (Veikkauksen kielellä ”sinkkukohteet”)
Veikkaus rajaa kohteiden yhdistelemistä. Muualla Pitkäveto toimii niin kuin pelaaja haluaa: kohteita voi pelata yksittäin tai niin monen kohteen yhdistelmänä kuin haluaa.

Laajempi pelivalikoima
Veikkauksen pelivalikoima on melko rajoittunut, eivätkä erikoisempien liigojen ja urheilulajien asiantuntijat välttämättä löydä siitä etsimäänsä. Nettiyhtiöiden valikoima on huomattavasti laajempi.

Tässä vain kalpea aavistus siitä, mitä kaikkea netissä voi pitkävetona pelata, kuten huomaat, lähellekään kaikki lajit eivät ole joukkuepelejä.

 • Talviurheilu (ampumahiihto, yhdistetty, mäkihyppy, alppihiihto)
 • Snooker
 • Golf
 • Lentopallo
 • Rugby
 • Pöytätennis
 • Futsal
 • Amerikkalainen jalkapallo
 • Tennis
 • Jääkiekko
 • Käsipallo
 • Koripallo
 • Nyrkkeily

Bonukset ja kilpailut
Netin kansainväliset peliyhtiöt tarjoavat usein erilaisia bonuksia vedonlyöntiin ja muita rahanarvoisia etuja.

Siirry lyömään vetoa Unibetiin »

2 kommenttia

 • jannek sanoo:

  Teidän sivulla on lähinnä mainoksia eri vedonlyöntisivuille. Mietin, oletteko tehneet mitään kattavaa vertailua bonuksista ja kertoimista, vaikka ihan tilastoa, joista selviäisi että mikä näistä teidän vetosivustoista oikeasti kannattavin? Olisi aidosti kiinnostavaa matskua, jos joku olisi tehnyt tilastollisen merkittävän vertailun.

  Englanninkielisestä maailmasta olen löytänyt jotain vanhoja, siis lähinnä toi Gooners Guiden on jotenkin puolueeton. Ja sitten sellaisia, joissa aineisto ei ole kovin kattava. Ja sitten tietysti hyvin puolueellisia tekstejä, joissa halutaan vain mainostaa. Ei ole kunnon aineistoa käsillä. Ja sitten kun vielä olisi suomenkielisellä sivustolla…

  • Kertoimet.com sanoo:

   Kiitos kommenteista Jannek.

   Kuten olet saattanut jo huomatakkin, http://www.kertoimet.com/veikkausvinkit -osiossa ilmestyvissa vinkeissä suoritamme pienimuotoista määrällistä vertailua aina vähintään kolmen veikkustoimiston kerrointen välillä. Tästä lukijan on helppo nähdä korkein kerroin haluamaansa vetoon.

   Tilastollinen analyysi, mitä ehdotat, olisi valtava operaatio, vaikka aikajännetta ja veikkaustoimistojen ja -kohteiden määrää rajaisikin jotenkin siedettäväksi.

   Yksittäisiä kohteita pelaavalle veikkaajalle ei tilastollisesta analyysistä silti olisi välttämättä hyötyä, koska monesti valitun kohteen kohdalla ”tilastollisesti heikompi” -veikkaustoimisto tarjoaakin paremman kertoimen juuri kyseiseen vetoon. Eli keskiarvoilla ei ole yksittäistapausten kohdalla välttämättä mitään merkitystä.

   Valistunut perstuntuma toisaalta kertoo, että esim. jalkapallo ja jääkiekko -kohteissa Unibet ja Betsson tarjoavat keskimääräisesti korkeimmat kertoimet. Tämä vinkkinä niille joita ei parin desimaalin erot kertoimissa häiritse, ja haluavat avata vain yhden veikkaustilin. Tosi betsaajille ehdoton valinta on Betfair, josta löytyy vedonlyöntipörssi.

   Toimitus itse vertaa aina ennen vedon asettamista kertoimet vähintään 4-5 firmalta. Lista suositelluista firmoista löytyy täältä.

   Ei muuta kuin kertoimia valitsemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *