NHL: Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils klo 02.00 la 23.11.2019

NHL: Pittsburgh Penguins vs. New Jersey Devils veikkausvihje ja kertoimet

Ensi yönä pelataan vain kaksi NHL-ottelua. Yön toisessa pelissä Pittsburgh Penguins isännöi New Jersey Devilsiä. Joukkueet löytyvät Metropolitan divisioonan sarjataulukosta sijoilta 4 ja 8. Pens on mukavasti vielä kiinni pudotuspelipaikassa mutta Devilsillä alkaa tulla pian kiire napsia pisteitä, jos alkukauden kyntäminen jatkuu vuoden vaihteeseen asti.

Penguins – Devils, vähintään 5.5 maalia?

Pittsburgh on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 3.33 maali per peli ja päästänyt 2.62 maalia ottelua kohden. New Jerseyllä vastaavat luvut ovat 2.50 j 3.62. Yhteenlaskettuna molemmat ovat olleet läpi kauden vähintään 5.7 maalin joukkueita pelattua ottelua kohden. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet niin ikään (viimeisintä NJ 2 -1 voittokamppailua) lukuun ottamatta melkoisia maalijuhlia, kun kuudessa edellisestä seitsemästä edellisestä kamppailusta on tehty vähintään kuusi maalia. Otteluun onkin hyvä lähteä hakemaan vetoja maalimäärien kautta ja vedonlyöntisivusto Betsson tarjoaa otteluun yli 5.5 maalin pelille kertoimen 1.66 sekä over 6.5 kohteelle 2.29.

Lyö vetoa ottelusta Betssonilla! »

 

Sidney Crosbya paikkaavia kuumia pelaajia vetolapulle

Mikäli mielit asettaa otteluun pelaajavetoja niin Pittsburgh Penguinsilta pitää poimia esiin kaksi nimeä, Evgeni Malkin sekä Jake Guentzel. Malkinilta odotetaan pojoja joukkueen ykköspelaajan Sidney Crosbyn ollessa loukkaantuneena.  Myös nuori Guentzel saa kapteenin ollessa pois entistä enemmän vastuuta. Malkin on ollut pisteillä 4/5 edellisessä tehoin 2 + 5, Guentzel 3/5 tehoin 2 + 3.

  • Malkin tekee maalin – 2.38
  • Malkin tekee vähintään 2 pistettä – 2.65
  • Guentzel tekee maalin – 2.40
  • Guentzel tekee pisteen – 1.52
Lyö pelaajavedot otteluun Unibetilla! »

Lyö vetoa NHL-sarjasta 2019/20 näillä sivuilla:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *