Liiga: Pelicans – SaiPa kello 18.30 pe 17.1.2020

Liiga jatkuu perjantaina viiden ottelun voimin. Kierroksen kenties mielenkiintoisin ottelu nähdään Isku Areenalla, jossa toisistaan mittaa ottavat Lahden Pelicans ja Lappeenrannan SaiPa. Peliyhtiöt ovat nostaneet Pelicansin otteluun ennakkosuosikiksi, mutta historia ei tue lahtelaisseuran suoraa voittoa, sillä sellainen on nähty Lahdessa edellisen kerran lokakuussa 2018.

Aikaisemmat kohtaamiset

Pelicans ja SaiPa ovat mitanneet kuluvalla kaudella kolmesti paremmuuttaan. Pelicans voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Lappeenrannassa maalein 2-5, mutta joukkueiden kaksi tuoreinta kohtaamista on päättynyt SaiPan 0-3 ja 4-2 voittoihin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään asia ei suoranaisesti hyppää silmille. Kerrotaan kuitenkin, että vierasjoukkueena pelannut osapuoli on jäänyt joukkueiden viidessä tuoreimmassa kohtaamisessa ainoastaan kerran pisteittä.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia voisi liittyä maaleihin, sillä vierasjoukkueena pelannut osapuoli on tehnyt kaksikon viidessä edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään kaksi maalia.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa. Lisäksi vaihtuvia viikkotarjouksia!
Bonus: 100€

Pelaa »
bethard

Arvostelu

BethardZlatanin lanseeraama vetofirma vakuuttaa kertoimilla ja bonusvaihtoehdoillaan.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
zulabet

Arvostelu

ZulabetHyvä talletusbonus ja paljon vaihtuvia kampanjoita. Suomennos jättää toivomisen varaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
olybet

Arvostelu

OlybetOlybet tarjoaa kaikille uusille pelaajille uusitun 50€ riskittömänvedon ilman kierrätysvaatimusta.
Bonus: 50€

Pelaa »
eaglebet

Arvostelu

Eagle BetToimiva bonus, suomennosta odotellessa. Tarvitset bonuskoodin: PELAA125
Bonus: 125€

Pelaa »
royalpanda

Arvostelu

Royal Panda2018 perustettu saitti yllättää positiivisesti hyvällä 20€ ilmaisveto bonuksellaan. Verovapaa.
Bonus: 20€

Pelaa »

Lähtökohdat

Pelicans kuului ennen kauden alkua niihin joukkueisiin, jonka odotettiin miekkailevan suorasta pudotuspelipaikasta, mutta toisin on käynyt, sillä lahtelaisseura komeilee tällä hetkellä sarjataulukon kolmanneksi viimeisellä sijalla. Pelicansin isoimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat liittyneet niin puolustukseen, kuin myös hyökkäykseen. Tästä kertoo se, että lahtelaisseura on tehnyt maamme pääsarjassa vähiten maaleja. Lisäksi se on päästänyt niitä viidenneksi eniten. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa Pelicans on sarjan kymmenenneksi kovin joukkue viidellä pisteellä (1-1-0-3).

Lahtelaisten tavoin myös SaiPa muuttui kesän aikana paljon, eikä tuo muutos ole sujunut kivuttomasti, sillä kovia nimiä vaihtoi maisemaa. SaiPan ongelmat tilastojen valossa ovat löytyneet puolustuksesta ja hyökkäyksestä, mutta toisin kuin lahtelaisseuralla, niin SaiPan isoin ongelma on se, että joukkueen ydinrunko on todella kapea ja nyt kun Tomas Zaborsky on ollut sivussa peleistä, niin tappioputki on ollut väistämätön seuraus parhaan pistemiehen poissaololle. Notkahduksesta kertoo myös se, että SaiPa on sarjan kolmanneksi huonoin joukkue viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa (1-0-0-4) kolmella pisteellä.

Pelicans ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Pelicansin otteluun ennakkosuosikiksi, mutta historia ei tue lahtelaisseuran suoraa voittoa, sillä vierasjoukkueena pelannut osapuoli on jäänyt kaksikon viidessä edellisessä kohtaamisessa ainoastaan kerran pisteittä. SaiPan osakkeita meidän silmissämme nostaa myös se, että Pelicans on onnistunut kaatamaan edellisen kerran SaiPan kotikentällä varsinaisella peliajalla lokakuussa 2018.

Vaikka historia ei tuekaan peliyhtiöiden näkemystä, niin Pelicansin ennakkosuosikin asemalle on olemassa perustelut, sillä se on näistä kahdesta joukkueesta se, joka on pelannut viimeisten viikkojen aikana paremmin. Paremman kuntopuntarin lisäksi Pelicansin voiton puolesta puhuu parempi materiaali sekä lähtökohdat, sillä lahtelaisseuran pitää voittaa tämä ottelu, mikäli se mielii pelata tällä kaudella vielä pudotuspelejä. Tämän vuoksi laitetaan me täällä Kertoimet.comissa lapulle kotivoittoa.

Lyö Pelicansin voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *