Liiga: Pelicans – KooKoo klo 18.30 ke 13.11.2019

Liiga jatkuu keskiviikkona neljän ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita nähdään Lahdessa, jossa Pelicans isännöi Kouvolan KooKoota. Peliyhtiöt ovat nostaneet Pelicansin otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta KooKoota ei missään nimessä pidä aliarvioida.

Aikaisemmat kohtaamiset

Pelicans ja KooKoo ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa, jos kauden alla pelattu harjoitusottelu lasketaan mukaan. Tuo joukkueiden elokuussa pelattu harjoitusottelu päättyi 2-2 tasapeliin, mutta lokakuussa pelatussa ensimmäisessä liigakohtaamisessa KooKoo oli parempi 1-5 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Pelicans on voittanut joukkueiden neljästä tuoreimmasta liigakohtaamisesta kolme peliä. Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä osapuolten kolmessa tuoreimmassa väännössä on joka kerta nähty vähintään viisi maalia varsinaisella peliajalla. Tämä lupailee viihdyttävää ottelua.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Seitsemän pisteen ero sarjataulukossa

Pelicans lähtee otteluun sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta. Lahtelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista Ville Niemisen miehistölle on kirjattu kahdeksan voittoa ja kymmenen tappiota. Näistä voitoista kaksi ja tappoista yksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

KooKoo lähtee otteluun sarjataulukon jaetulta viidenneltä sijalta. Kouvolalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista Jussi Ahokkaan miehistölle on kirjattu kymmenen voittoa ja yhdeksän tappiota. Näistä voitoista ja tappoista kaksi on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Pienten marginaalien peli tiedossa

Peliyhtiöt ovat nostaneet Pelicansin otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää historiaa silmällä pitäen, mutta KooKoota ei missään nimessä pidä aliarvioida, sillä kouvolalaisseura on pelannut selvästi paremman alkukauden kuin illan isäntä. Vierasjoukkueen voittoa puoltaa myös se, että KooKoolla on hieman parempi ottelutuntuma yllä kuin illan isännällä.

Koska ottelun lähtökohdat ovat sen verran tasaiset, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että molemmat joukkueet tekevät ottelussa vähintään kaksi maalia. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,81 kertoimen, mikä on ihan kokeilemisen arvoinen.

Lyö molempien joukkueiden kahden maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *