Liiga: Pelicans – Kärpät klo 18.30 pe 15.11.2019

Kahden ottelun orastavassa voittoputkessa liitävä Lahden Pelicans saa perjantaina Isku Areenalla vastaansa kuuden ottelun voittoputkessa liitävän Oulun Kärpät. Peliyhtiöt ovat nostaneet oululaisseuran otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta kuuma kysymys kuuluu: Pystyisikö Pelicans yllättämään ottelutuntuman puutteesta kärsivän oululaisvierailijan kotikentällään?

Aikaisemmat kohtaamiset

Pelicans ja Kärpät ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tämä nähtiin lokakuussa Oulussa, jossa Kärpät oli parempi 5-3 lukemin. Erikoista tässä matsissa oli se, että Kärpät hukkasi päätöserän ensimmäisen kympin aikana kolmen maalin johtonsa, mutta onnistui lopulta kairaamaan lahtelaisvierailijasta pelin lopussa syntyneillä maaleilla voiton.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Kärpät on voittanut joukkueiden kuusi edellistä kohtaamista, pelicansin edellinen voitto on puolestaan nähty joulukuussa 2017.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy tasapeleihin, sillä joukkueiden seitsemän edellistä kohtaamista on ratkennut varsinaisella peliajalla. Edellisen kerran näiden kahden joukkueen kohtaamisissa on nähty jatkoaika marraskuussa 2017.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

20 pisteen ero sarjataulukossa

Pelicans lähtee otteluun kahden pelin voittoputkessa ja sarjataulukon 11. sijalta. Lahtelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista Ville Niemisen miehistölle on kirjattu yhdeksän voittoa ja kymmenen tasapeliä, näistä voitoista kolme ja tappoista yksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen. Lahtelaisten isoimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat liittyneet puolustuspeliin, joka on aika-ajoin ollut surkeaa. Tämä näkyy myös alivoimalla, joka on sarjan surkein 68,97% onnistumisella.

Kärpät lähtee otteluun puolestaan kuuden pelin voittoputkessa ja sarjataulukon toiselta sijalta. Oululaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista Mikko Mannerin miehistölle on kirjattu 15 voittoa ja kolme tappiota, näistä voitoista ja tappiosta kaksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen. Kärppien vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet laajasta ja laadukkaasta nipusta sekä puolustuspelistä, sillä Kärpät on päästänyt sarjassa vähiten maaleja. Tämä näkyy myös alivoimassa, joka on sarjan ylivoimaisesti kovin.

Kärpät ennakkosuosikki

Kärpät lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja syystä, sillä oululaiset ovat olleet syystä tai toisesta Pelicansille vaikea vastus viime vuosina. Vierasjoukkueen osakkeita meidän silmissämme nostaa myös se, että Kärppien kokoonpano alkaa jo olemaan käsittämättömän kova liigatasolle. Koska Kärppien suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja tässä pelissä. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa laittaan lapulle Kärppien -1 tasoitusvoitto. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,74 kertoimen.

Lyö Kärppien -1 voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *