Pajuluoma jatkaa Sportin päävalmentajana myös tulevalla kaudella

Vaasan Sport on tehnyt alkavan kauden kynnyksellä vuoden mittaisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman kanssa. Valmentajan uusi sopimus ulottuu nyt aina kevääseen 2021 asti.

Vaasan Sport on tehnyt alkavan kauden kynnyksellä vuoden mittaisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman kanssa. Osapuolten välinen sopimus ulottuu nyt kevääseen 2021 asti. Vaasalaislähtöinen Pajuluoma nimettiin Sportin päävalmentajaksi kauden 2018 päätteeksi, kun Tomek Valtonen sai potkut.

Debyyttikaudellaan Pajuluoman koutsaama Sport esitti kaksivaiheisia otteita ja sijoittui runkosarjassa sijalle 11. Vaasalaisseura oli myös lähellä päästä toistamiseen historiassaan pudotuspeleihin, mutta jäi tästä tavoitteesta tällä kertaa kahden pisteen päähän.

– Koko organisaatio on tyytyväinen Pajuluoman tekemään työhön. Ne tavoitteet ja päämäärät, jotka luotiin, ovat toteutuneet. Halusimme tehdä tämän jatkosopimuksen nyt ennen kautta ja tällä tavalla välttää häiriötekijää kesken kauden, perustelee Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä nyt tehtyä päätöstä seuran tiedotteessa.

Ennen Sportia 43-vuotias valmentaja valmensi Mestiksessä pelaavaa Kokkolan Hermestä. Alkava kausi on Pajuluomalle Sportin peräsimessä toinen perättäinen. Tuleva liigakausi pyörähtää käyntiin torstaina HPK:n ja Kärppien välisellä ottelulla. Kertoimet.com tarjoaa tuohon peliin ilmaisen vinkin.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: FC Honka - HIFK kello 15.00 su 26.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset