Oscar-palkintogaala klo. 03:00 alkaen, su-ma 10.2.2020

oscarsMikä mahtaa olla vuoden 2019 paras elokuva? Entäpä kuka saa pitää puheen parhaana ohjaajana? Ketkä ovat parhaat nais- ja miesnäyttelijät ja keiden sivuosarooleja arvostettiin vuoden 2019 elokuvista eniten? Virallisesti ehdokkaat ilmoitettiin jo 13.1.2020, ja nyt voit lyödä vetoa kaikista voittajista.

Oscar Gaala 2020 – kertoimet ja vedonlyönti

Vuoden 2020 helmikuussa järjestettävä legendaarinen Oscar –palkintogaala tulee palkitsemaan taas kriitikoiden ylistämät elokuvat ja elokuvien tekijät. Nähdäänkö yllätyksiä vai menevätkö palkinnot pienimmät kertoimet omaaville leffoille? Ja mikä on oma suosikkisi? Tänä vuonna on luvattu gaalan olevan entistäkin katsojaystävällisempi ja gaalaa on nyt siirretty peräti kaksi viikkoa aikaisemmaksi. Sunnuntain ja maanantain välinen yö (9.-10.1.2020) ei ole se kaikkein paras aika vahdata palkintogaalaa täällä Suomessa.

Vedonlyönti käy kuumana ennakkosuosikeista, mutta lähes joka kerta jossain kategoriassa yllättäjä on tullut isommalla kertoimella rinnalle ja ohitse. Missä kategoriassa moinen nähdään tällä kerralla? Jos suorana seurattava Oscar Gaala 2020 väsyttää, lyö vetoa ja pysyt taatusti hereillä.

Kannattaa katsastaa myös viikkoa aikaisemmin eli sunnuntaina 2.2.2020 järjestettävät Bafta Film Award -tulokset, näiden avulla moni on pystynyt ennakoimaan tulevien Oscar -palkintojen oikeat voittajat. Toki joku voittaa Baftan ja Oscarin, joku vain toisen ja joidenkin kohtaloksi jää olla vain ehdolla – joka toki on huikea suoritus sekin.

Tässä yksi Paras elokuva kategorian suursuosikeista:

Paras elokuva – Oscar Gaala 2020

Oscar Gaala 2020:n tärkein ja arvostetuin kategoria. Paras elokuva vuonna 2019 -kategoria tullee saamaan jälleen monta eri ehdokasta, mutta jo nyt voidaan rajata ainakin kertoimien mukaan suosikkeja tähän kategoriaan.

Kertoimet Unibet:

The Irishman 2.87
Marriage Story 5.00
Joker 6.50
Once upon a time in Hollywood 8.00
Jojo Rabbit 8.00
1917 11.00
Parasite 11.00
A beautiful day in the neighborhood 11.00

Tässä vaiheessa kun virallisia ehdokkaita ei ole vielä edes julkistettu, kärkipaikkaa pitää The Irishman. Kertoimet tästä varmasti tulevat vielä heittelemään ja yksi mielenkiintoinen seurattava on Joker-leffan menestys. Ristiriitaisia tunteita monessa herättävä elokuva on ollut suosikki Suomessakin, mutta mihin se riittää kun kriitikot päättävät Oscareiden kohtalon? Onko siitä Oscar voittajaksi? Päänäyttelijän osalta on varmasti.

Isoin valikoima Oscar-kohteita löytyy Unibetilta:

unibet

Arvostelu

UnibetUnibetilla on eniten Oscar-veikkauskohteita. Löydät ne viihdekohteista.
Bonus: 100€

Pelaa »

Paras miesnäyttelijä – Oscar Gaala 2020

Joker ja Joaquin Phoenix. Siinä meidän ja eri vedonlyöntitoimistojen vahvin ehdokas voittajaksi. Tässä vaiheessa voittokerroin on 1.44 luokkaa, hyvinä haastajina tulevat sellaiset nimet kuin Adam Driver, Robert De Niro, Leonardo DiCaprio, Edward Norton ja Antonio Banderas. Nouseeko Tom Hanks, Christian Bale, Brad Pitt tai Willem Dafoe haastajiksi?

Paras naisnäyttelijä – Oscar Gaala 2020

Naisten puolelta Rene Zellwegerin suoritus taitaa tuoda tällä kertaa Oscarin palkintokaappiin. Alustava voittokerroin on n. 2.00 luokkaa, pahimpina vastustajina vuoden 2019 kertoimien osalta ovat Scarlett Johansson, Cynthia Erivo, Saoirse Ronan ja Charlize Theron, todella kovan luokan näyttelijöitä kaikki!

Paras ohjaaja – Oscar Gaala 2020

Tässä vaiheessa ei pahemmin ole vielä kertoimia parhaan ohjaajan palkinnon saajaksi, ainoat maininnat ovat Marielle Heller ja James Gray eri vedonlyöntisivustojen kerroinlistalla. Tähänkin saadaan varmasti pian muutosta.

Unibetillä riittää betsattavaa Oscar 2020 gaalasta näiden neljän pääkategorian lisäksi viimeistään kun viralliset ehdokkaat on julkaistu tammikuussa.

Tässä yksi valistunut arvaus miten ehdokkaat ja palkinnot tulevat menemään. Mitkä ovat sinun ajatukset Oscar 2020 gaalasta ja vedonlyönnistä?

Lyö vetoa Oscar-voittajista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *