Oscar-palkintogaala klo. 03:00 alkaen, su 25.2.2019

oscarsMikä mahtaa olla vuoden 2018 paras elokuva? Entäpä kuka saa pitää puheen parhaana ohjaajana? Ketkä ovat parhaat nais- ja miesnäyttelijät ja keiden sivuosarooleja arvostettiin vuoden 2018 elokuvista eniten? Oscar –ehdokkaat ovat jälleen paljastettu ja vedonlyönti käy kuumana.

Oscar Gaala 2019 – kertoimet ja vedonlyönti

Vuoden 2019 helmikuussa järjestettävä legendaarinen Oscar –palkintogaala tulee palkitsemaan taas kriitikoiden ylistämät elokuvat ja elokuvien tekijät. Nähdäänkö yllätyksiä vai menevätkö palkinnot pienimmät kertoimet omaaville leffoille? Ja mikä on oma suosikkisi?

Vedonlyönti käy kuumana ennakkosuosikeista, mutta lähes joka kerta jossain kategoriassa yllättäjä on tullut isommalla kertoimella rinnalle ja ohitse. Missä kategoriassa moinen nähdään tällä kerralla? Jos suorana seurattava Oscar Gaala 2019 väsyttää, lyö vetoa ja pysyt taatusti hereillä.

Kannattaa katsastaa myös 11.2.2019 järjestettävät Bafta Film Award -tulokset, näiden avulla moni on pystynyt ennakoimaan tulevien Oscar -palkintojen oikeat voittajat. Toki joku voittaa Baftan ja Oscarin, joku vain toisen ja joidenkin kohtaloksi jää olla vain ehdolla – joka toki on huikea suoritus sekin.

Oscar gaala 2019Elokuva ja kertoimetunibet
roma elokuvan juliste
Roma
Ylivoimainen suosikki 10 kategoriassa. Montako Oscaria tulee?
Voittokerroin 1.50
Pelaa »
oscar gaala juliste
Green Book
5 ehdokkuutta. Faktoihin perustuva filmi liputtaa suvaitsevaisuudelle.
Voittokerroin 3.50
Pelaa »
oscar gaala elokuvan juliste
A Star is Born
Bradley Cooperin romattisessa draamassa myös Lady Gaga. 8 ehdokkuutta.
Voittokerroin 15.00
Pelaa »

Kaikki Oscar – ehdokkaat löydät tästä videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=wnm7n7zlZ7U

Paras elokuva – Oscar Gaala 2019

Oscar Gaala 2019 tärkein ja arvostetuin kategoria. Paras elokuva vuonna 2018 -kategoria sai tällä kertaa peräti kahdeksan eri elokuvaa. Kertoimet parhaan elokuvan Oscarin voittajaksi Unibetillä on tässä, Roma -elokuvasta povataan tämän vuoden ykköselokuvaa.

Kertoimet Unibet:

Roma 1.50
Green Book 3.50
The Favorite 15.00
A Star Is Born 41.00
BlacKkKlansman 26.00
Black Panther 26.00
Bohemian Rhapsody 26.00
Vice 101.00

Roma on kyllä kieltämättä juuri sellainen elokuva jonka Oscar Akatemia tulee äänestämään parhaaksi elokuvaksi. Ei Green Bookissa tai The Favouritessa mitään vikaa ole, mutta ei ne välttämättä Romalle pärjää. Yleisömenestykset A Star is Born oli loistava, mutta jo ties monennenko kerran uudelleenfilmatisoitu fiktio ei ehkä riitä. Black Panther oli viihdyttävä toimintapläjäys, Vice ehkä liian arka aihe tähän jenkkilän tilanteeseen voittaakseen Oscarin. BlacKkKlansman oli se elokuva jossa Jasper Pääkkönen veti komean roolin, mutta sillä ei ehkä oleteta oleva mahdollisuuksia Oscariin tässä kategoriassa.

Isoin valikoima Oscar-kohteita löytyy Unibetilta:

unibet

Arvostelu

UnibetUnibetilla on eniten Oscar-veikkauskohteita. Löydät ne viihdekohteista.
Bonus: 100€

Pelaa »

Paras miesnäyttelijä – Oscar Gaala 2019

Onko Mr. Robot ja Freddie Mercury todellakin parhaan miesnäyttelijä Oscarin arvoinen? No täytyy sanoa että on, vaikka listassa on paljon muitakin erinomaisia nimiä. Christian Balen uskomaton muuntautumiskyky, tällä kertaa Vice-elokuvassa on iso uhka Malekille, samoin toki A Star is Bornin Bradley Cooperin roolia ei tule väheksyä. Mies kuulemma opetteli laulamaan nollatasosta, eipä sitä uskoisi kun leffaa katsoo.

Kertoimet Unibet:

Rami Malek (Bohemian Rhapsody) 1.25
Christian Bale (Vice) 3.25
Bradley Cooper (A Star is Born) 13.00
Viggo Mortensen (Green Book) 26.00
Willem Dafoe (At Eternity’s Gate) 51.00

Paras naisnäyttelijä – Oscar Gaala 2019

Naisten puolelta Glenn Close The Wife elokuvasta on suurin suosikki. Olivia Colmanin rooli The Favourite on kakkossuosikki, Lady Gaga taitaa jäädä näissäkin kinkereissä ilman palkintoa vaikka hienosti näyttelikin A Star Is Born Elokuvassa. Lady Gaga taitaa saada lohtu-oscarin sitten paras laulu -kategoriasta Shallow -biisistä. Tässä kertoimet Unibetiltä:

Glenn Close (The Wife) 1.25
Olivia Colman (The Favourite) 5.00
Lady Gaga (A Star is Born) 9.00
Yalitsa Aparicio (Roma) 21.00
Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?) 34.00

Paras ohjaaja – Oscar Gaala 2019

Se neljäs tärkeä Oscar on parhaan ohjaajan palkinto. Oscar Gaala 2019 tullee palkitsemaan Alfonso Cuaronin elokuvasta Roma, sen verran huikea teos on ohjauksellisesti kyseessä. Spike Leen BlacKkKlansmanille voisi toivoa Oscaria, mutta melkoinen mullistus saisi tapahtua jotta näin kävisi.

Alfonso Cuaron (Roma) 1.05
Spike Lee (BlacKkKlansman) 9.00
Adam McKay (Vice) 26.00
Pawel Pawlikoski (Cold War) 26.00
Yorgos Lanthimos (The Favourite) 29.00

Unibetillä riittää betsattavaa Oscar 2019 gaalasta näiden neljän pääkategorian lisäksi. Kovin kisa näytetään käytävän Parhaan alkuperäinen käsikirjoitus -kategoriassa, The Favourite (2.00), Green Book (3.75) ja Roma (4.00) ovat erittäin lähellä toisiaan… Mitä elokuvaa sinä betsaisit?

Tsekkaa kaikkien ehdolla olevien elokuvien Trailer-pätkät tästä klipsitä. Kenelle sinä löisit omat vetosi näiden perusteella?
https://www.youtube.com/watch?v=97ZF_i5S5MQ

Lyö vetoa Oscar-voittajista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *