Olli Vainion ura jatkuu Ässissä

Porin Ässät kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä kevääseen 2021 asti ulottuvan pelaajasopimuksen Olli Vainion kanssa. 25-vuotias puolustaja pelasi alkukauden lainalla Rauman Lukossa, mutta omasi sopimuksen Tampereen Ilveksen kanssa. Osapuolet purkivat Vainion sopimuksen pian sen jälkeen, kun lainapesti Lukossa päättyi. Vainion lisäksi Ässiin liittyy myös Toni Henttonen, joka viilettelee Patapaitojen hyökkäyksessä tammikuun 20. päivään asti ulottuvalla lainasopimuksella.

185-senttinen ja 86-kiloinen Vainio on Tampereen Ilveksen kasvatti. Puolustaja omaa Liigasta 210 ottelun kokemuksen. Näissä peleissä hän on viimeistellyt tehot 5+32. Kuluvan kauden Vainio on kiekkoillut Raumalla, jossa hän ehti pelaamaan 18 ottelua. Näissä peleissä hän alusti Lukolle kolme maalia.

– Etsimme puolustajaa, joka kykenee kamppailemaan laadukkaasti ja puolustamaan pelin sisältä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Ollin mukaan jo tässä vaiheessa. Hän on pelikunnossa ja pelannut hyviä minuutteja Lukossa alkukaudella, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoo seuran tiedotteessa.

Vainion lisäksi Ässät on vahvistanut myös hyökkäystään, sillä porilaisseuran vahvuuteen liittyy tammikuun 20. päivään asti ulottuvalla lainasopimuksella Toni Henttonen. 25-vuotias SaPKon kasvatti on pelannut alkukauden kasvattajaseurassaan, jossa hän on viimeistellyt 14 ottelussa tehot 5+7.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Serie A: Atalanta - Napoli 01.07.2020 Klo 20:30

Kiikarit tulostaululla ei ole vaihtoehto tähän otteluun!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset