Ojanen ja Saarinen liittyvät Ilveksen valmennukseen

Tampereen Ilves tiedotti tiistaina Marko Ojasen ja Pasi Saarisen liittyvän seuran edustusjoukkueen valmennukseen. Kaksikon tulon myötä Ilveksen valmennus tulevalle kaudella on valmis. Ojasen ja Saarisen lisäksi päävalmentaja Jouko Myrrää tulevalla kaudella auttavat maalivahtivalmentaja Markus Korhonen, fysiikkavalmentaja Juha Koskela sekä joukkueenjohtaja Timo Peltomaa.

46-vuotias Ojanen on toiminut aikaisemmin Tapparan Liigajoukkueen valmennusryhmässä yhdeksällä kaudella. Hän on voittanut valmennusurallaan yhden Suomen mestaruuden ja neljä SM-hopeaa. Pelaajana Ojanen voitti Suomen mestaruuden ja kaksi SM-hopeaa. Vuosina 2015-17 Ojanen toimi Leijonien videovalmentajana.

42-vuotias Saarinen siirtyy Ilveksen puolestaan seuran B-nuorten päävalmentajan paikalta. Hän on voittanut pelaajana yhden SM-kullan, SM-hopean ja SM-prossin. Kaudesta 2012-13 lähtien hän Saarinen on elättänyt itsensä valmentaja. Hänellä kolmemusta valmentamista BSM:n lisäksi Mestiksestä, Suomi-sarjasta ja Nuorten SM-liigasta.

– Liigajoukkueemme valmennusryhmä on nyt kasassa, ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä. Jokaisella valmentajalla on selkeät vahvuusalueensa, ja he täydentävät toisiaan hienosti muodostaen vahvan kokonaisuuden, llveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoo seuran tiedotteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: SJK – FC Lahti kello 18.30 ke 23.9.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset