Nyrkkeilyä: Eva Wahlström – Terri Harper klo 21:00 la 8.2.2020

Nyrkkeilyä: Eva Wahlström – Terri Harper veikkausvihje ja kertoimet
Eva Wahlström puolustaa mestaruusvyötään helmikuussa 2020. Tällä kertaa ottelupaikkana on Sheffield ja vastassa kotiyleisön edessä otteleva Terri Harper. Joko Wahlströmin valtikka tipahtaa ja on aika nuorempien naisten? Ei välttämättä.

Terri Harper antaa Eva Wahlströmmille todella kovan haasteen. Jopa liian kovan?

Eva Wahlström – Terri Harper kertoimet

Nyrkkeilystä on harvoin enemmän kertoimia kuin pelkästään ottelun pitkävetokertoimet ja varsinkin naisnyrkkeilystä vain aniharvoin kerroinlistoilta löytyy jotain muutakin kuin itse ottelukertoimet pitkävetoon. Näin tässäkin ottelussa, ainakin vielä tässä vaiheessa ennen ottelua.

Ottelun kertoimet Wahlström – Harper ovat 3.50 – 21.00 – 1.29 ja nyrkkeilyssä tuo on selvä merkki siitä kumman tässä ottelussa odotetaan voittavan. Wahlströmin voitto olisi näillä kertoimilla jopa iso yllätys. 888 Sport sivusto antaa tähän matsiin tässä vaiheessa myös Draw No Bet – kertoimet ja ne ovat 3.40 – 1.28.

Betsit kehiin Evan puolesta 888 Sport sivustolla! »

Tämä kannattaa katsastaa!

Eva Wahlström – Terri Harper tilastot

harper vs. wahlstrom ottelutilastot
Eva Wahlström on puolustanut mestaruutta jo hyvän tovin ja 39-vuotiaalla naisella on kieltämättä uraa vähemmän edessä kuin mitä sitä on takana. Mutta onko nyt jo aika luopua mestaruusvyöstä? Wahlströmin uran tilastot 26 ottelua, 23 voittoa ja yksi tappio sekä kaksi ratkaisematonta on todella huima, 23 vuotias Terri Harper on siis 16 vuotta nuorempi!

Terri Harperilla on yhdeksän ottelua vyöllään ja yhtä monta voittoa. Näistä peräti viisi on tullut tyrmäyksellä, joten varsin kovanyrkkisestä ottelijasta on kyse. Ikäeroa siis on, mutta miten tässä ottelussa? Ratkaiseeko kokemus vai nuoruuden into? Kertoimien mukaan Wahlström on altavastaaja, mutta mehän tietenkin luotamme Evaan!

Lyö ottelusta vetoa näillä sivuilla:

Eva Wahlström – Terri Harper ottelun ennakointi

Nyt on todella kova paikka, sillä Harper pääsee tavoittelemaan mestaruusvyötä kovassa iskussa, kotiyleisön edessä. Eri asia on sitten se, että minkälaisessa kunnossa Wahlström tähän otteluun tulee, tapana kun on ollut olla todella tikissä kun sitä on vaadittu. Ja nyt sitä vaaditaan. Jos uskot Wahlströmin voittavan tämän matsin, siitä kannattaa lyödä vetoa, kertoimet ovat n. 3.50 – 4.00 luokkaa eri vedonlyöntisivustoilla. Lähempänä ottelua saamme varmasti myös vielä muita kertoimia lisäksi.

Elokuussa mentiin näin:

Lyö vetoa Eva Wahlströmin ottelusta 888 Sport sivustolla! »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *