Nyrkkeilyä: Deontay Wilder – Tyson Fury II klo 06:00 23.2.2020

Nyrkkeilyä: Deontay Wilder – Tyson Fury II veikkausvihje ja kertoimet

Deontay Wilder – Tyson Fury II uusintaottelu on vihdoin täällä! Helmikuun lopussa oteltava matsi pyrkii saamaan selvyyden näiden kahden ottelijan välille – viimeksi joulukuussa 2018 päädyttiin tasapeliin! Miten käy nyt? Katso kertoimet, tee oma veikkaus ja lyö vetoa! Let’s get ready to Rumble!

Tätä ottelua on odotettu siitä asti kun edellisessä matsissa kongi kumahti!

Deontay Wilder – Tyson Fury II kertoimet

Unibet antaa uusille asiakkaille 30.00 kertoimen jommankumman voitosta!

Tämän saadan kakkososassa kertoimet ovat melko tasan. Deontay ”The Bronze Bomber” Wilder on takonut hurjalla prosentilla (yli 95%) vastustajia kanveesiin kaikista voitoistaan (42-0-1) ja Tyson ”Gypsy King” Fury (29-0-1) on hänkin otellut melkoisen mukavalla tahdilla. Molemmilla tilastoissa vain tuo yksi ratkaisematon ja se on nimenomaan tuosta edellisestä kohtaamisesta. Vedonlyöntisivustot antavat tähän lievästi Furylle kallellaan olevia kertoimia, mutta onkohan asian laita ihan näin?

fury ja wilder tilastot

Me sanomme että jos ei Wilder saa taottua Furyä kanveesiin varsinaisen ottelun aikana, tästä tulee tasapeli tai jopa Furyn voittoa? Mitä siellä laitetaan kupongille? Ottelu käydään MGM Grand Arenalla Las Vegasissa. Palkintona voittajalle on WBC sarjan raskaansarjan mestaruusvyö.

Deontay Wilder Tyson Fury II 23.2.2020

Deontay Wilder – Tyson Fury II tilastot

Wilder otteli vuoden 2019 aikana kahdesti ja laittoi Dominic Breasealen toukokuussa ja Luis Ortizin marraskuussa nukkumaan tyrmäyksellä. Tyson Fury otteli viime vuonna myös pari kertaa, ensin Tom Schwartzia vastaan kesäkuussa ja syyskuussa Otto Wallinia vastaan. Molemmista tuli voitto, mutta pikkulinnut kertovat että Fury oli näissä kahdessa ottelussa todella huono voitosta huolimatta. Wallinia vastaan tuli myös melkein 50 tikkiä silmäkulmaan!

Wilder 42 ottelua joista 41 tyrmäyksellä. Furyllä 29 voittoa, näistä 19 tyrmäystä. Wilder sai edellisessä kohtaamisessa Furyn lattiaan peräti kaksi kertaa.

Lyö Wilder – Fury ottelusta vetoa näillä sivuilla:

Deontay Wilder – Tyson Fury II paino, pituus

Pitkien miesten taistelu. Deontay Wilder oli viimeisimmässä neuvolakäynnissä 2.01 metriä pitkä ja painoa oli reilut 96 kilogrammaa. Tyson Furyn pituus oli puolestaan 2.06 m ja painoa oli yli 115 kiloa. Onko paino voimaa ja ylipaino ylivoimaa?
Tyrmäyskone Wilder tulee olemaan ottelussa varmasti iskussa, mutta samaa voidaan olettaa myös Furystä.


.
Lyö tästä nyrkkeily-ottelusta vetoa 888 Sportilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *